PRODULJILI ŽIVOTNI VIJEK
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PRODULJILI ŽIVOTNI VIJEK
Ti moras jos radit za pemziju..Eboteu svabiji hoce da napucaju doba za mirovinu na preko 70 godina...kazu,duze i zivimo...Leviathan2 wrote:ja sam pravednik...udba wrote:Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i sada,
ali samo pravednici čiste savjesti koje ne muči stres
Guest- Guest
leviathani nemaju veze s ;bogovima; jebem vas nepismene, pod dva, vinter je skoro u pravu, covjek je zivio izmedju 400 do 800 godina u vremenu prije pada i svaki covjek ima tu predispoziciju medjutim da bi to mogao mora znati, to se ne bude jos dogodilo jer je pad bio dubok i ljudska vrsta je tek na 40% puta prijasnje velicanstvenosti, kad predje 60% onda ce se genetsko uskladjivanje i preslagivanje ubrzati,red wolf wrote:bogomdani wrote:red wolf wrote:Pa sad...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:neka..dobro je..red wolf wrote:Pa svaki narod im je dao različito ime na svojem jeziku...A sada, možda se i vraćaju...hehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:aha..Oni kurci kako se zovu...Leviathani..red wolf wrote:Kad su '' bogovi '' hodali Zemljom...;-)))))Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i za info, pad nema veze sa ratovima izmedju ljudi, moze biti u njukanje IIIWW ljudi ce i dalje ici zacrtano, mozda sporije al ce ici, i sad ih se usporava na sve mile nacine al to ne mijenja cinjenicu da je probrazba nezaustavljiva,
Nisam niti spominjao Leviathane...Leviathan2 wrote:leviathani nemaju veze s ;bogovima; jebem vas nepismene, pod dva, vinter je skoro u pravu, covjek je zivio izmedju 400 do 800 godina u vremenu prije pada i svaki covjek ima tu predispoziciju medjutim da bi to mogao mora znati, to se ne bude jos dogodilo jer je pad bio dubok i ljudska vrsta je tek na 40% puta prijasnje velicanstvenosti, kad predje 60% onda ce se genetsko uskladjivanje i preslagivanje ubrzati,red wolf wrote:bogomdani wrote:red wolf wrote:Pa sad...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:neka..dobro je..red wolf wrote:Pa svaki narod im je dao različito ime na svojem jeziku...A sada, možda se i vraćaju...hehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:aha..Oni kurci kako se zovu...Leviathani..red wolf wrote:Kad su '' bogovi '' hodali Zemljom...;-)))))Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i za info, pad nema veze sa ratovima izmedju ljudi, moze biti u njukanje IIIWW ljudi ce i dalje ici zacrtano, mozda sporije al ce ici, i sad ih se usporava na sve mile nacine al to ne mijenja cinjenicu da je probrazba nezaustavljiva,
red wolf-
2016-02-10
pemziju, jebla te pemzija i 77 svabica junferica, ko kaze da radim za pemziju, stvar koja me manje zanima od erinog misljenja, tctctc :Pbogomdani wrote:Ti moras jos radit za pemziju..Eboteu svabiji hoce da napucaju doba za mirovinu na preko 70 godina...kazu,duze i zivimo...Leviathan2 wrote:ja sam pravednik...udba wrote:Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i sada,
eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
Guest- Guest
jest svetac, a ti se nadoveza ja se nadovezah na vas:Pred wolf wrote:Nisam niti spominjao Leviathane...Leviathan2 wrote:leviathani nemaju veze s ;bogovima; jebem vas nepismene, pod dva, vinter je skoro u pravu, covjek je zivio izmedju 400 do 800 godina u vremenu prije pada i svaki covjek ima tu predispoziciju medjutim da bi to mogao mora znati, to se ne bude jos dogodilo jer je pad bio dubok i ljudska vrsta je tek na 40% puta prijasnje velicanstvenosti, kad predje 60% onda ce se genetsko uskladjivanje i preslagivanje ubrzati,red wolf wrote:bogomdani wrote:red wolf wrote:Pa sad...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:neka..dobro je..red wolf wrote:Pa svaki narod im je dao različito ime na svojem jeziku...A sada, možda se i vraćaju...hehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:aha..Oni kurci kako se zovu...Leviathani..red wolf wrote:Kad su '' bogovi '' hodali Zemljom...;-)))))Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
A ja sam mislio na '' one koji su sišli s nebesa '', a koji se spominju u Bibliji...bogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
red wolf-
2016-02-10
E vidiš, ja sam točno znao na što mislim...Leviathan2 wrote:jest svetac, a ti se nadoveza ja se nadovezah na vas:Pred wolf wrote:Nisam niti spominjao Leviathane...Leviathan2 wrote:leviathani nemaju veze s ;bogovima; jebem vas nepismene, pod dva, vinter je skoro u pravu, covjek je zivio izmedju 400 do 800 godina u vremenu prije pada i svaki covjek ima tu predispoziciju medjutim da bi to mogao mora znati, to se ne bude jos dogodilo jer je pad bio dubok i ljudska vrsta je tek na 40% puta prijasnje velicanstvenosti, kad predje 60% onda ce se genetsko uskladjivanje i preslagivanje ubrzati,red wolf wrote:bogomdani wrote:red wolf wrote:Pa sad...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:neka..dobro je..red wolf wrote:Pa svaki narod im je dao različito ime na svojem jeziku...A sada, možda se i vraćaju...hehehehehehehehehehehehehehehehebogomdani wrote:aha..Oni kurci kako se zovu...Leviathani..red wolf wrote:Kad su '' bogovi '' hodali Zemljom...;-)))))Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
red wolf-
2016-02-10
aupmaterinu, jel jos gledas winchestere, ja odustah na 8 sezonibogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
uuuu,brate,toga u tim kolicinama nes naci..to gubi nevinost u doba kad ih jos smatraju djecom..Leviathan2 wrote:pemziju, jebla te pemzija i 77 svabica junferica, ko kaze da radim za pemziju, stvar koja me manje zanima od erinog misljenja, tctctc :Pbogomdani wrote:
Ti moras jos radit za pemziju..Eboteu svabiji hoce da napucaju doba za mirovinu na preko 70 godina...kazu,duze i zivimo...
Guest- Guest
Kaže ovaj s 750 godina ovom s 500, "aj trkni po cigarete"Leviathan2 wrote:leviathani nemaju veze s ;bogovima; jebem vas nepismene, pod dva, vinter je skoro u pravu, covjek je zivio izmedju 400 do 800 godina
Umre s 400 i ide u bijeli lijes jer je živio pod sloganom "živi brzo, umri mlad"
Njihov Manolić je potego do soma i pol
"ko bi reko da ima 800, ja mu ne bi ni 650 dao kako se dobro drži, Kefir bez aditiva i to."
hahahahaha.pa ebi ga... moram nes u svabiji gledati..nahrendao na eksterne doli,pa ponio vamo..ovdje nema beyova,onih i ovih,mislim ima,ali probaj se usuditi...Leviathan2 wrote:aupmaterinu, jel jos gledas winchestere, ja odustah na 8 sezonibogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
Guest- Guest
al moglo bi se naci toliko 18 godisnjakinja u cijeloj njemackoj, jes da su najvjerovatnije malo neljepsa sorta al junferica je junferica,bogomdani wrote:uuuu,brate,toga u tim kolicinama nes naci..to gubi nevinost u doba kad ih jos smatraju djecom..Leviathan2 wrote:pemziju, jebla te pemzija i 77 svabica junferica, ko kaze da radim za pemziju, stvar koja me manje zanima od erinog misljenja, tctctc :Pbogomdani wrote:
Ti moras jos radit za pemziju..Eboteu svabiji hoce da napucaju doba za mirovinu na preko 70 godina...kazu,duze i zivimo...
ko zna kakve dobivaju ovi alehekserovci
još da ga pretvore u mladića i daju mu pištolj
Rotschildi se davno produzuju svakakvim metodama, elita ne zeli na onaj svijet..
ahaha, ne usudis se torentati a :Dbogomdani wrote:hahahahaha.pa ebi ga... moram nes u svabiji gledati..nahrendao na eksterne doli,pa ponio vamo..ovdje nema beyova,onih i ovih,mislim ima,ali probaj se usuditi...Leviathan2 wrote:aupmaterinu, jel jos gledas winchestere, ja odustah na 8 sezonibogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
pa yebate imas magnetlinkove, isto torrent al mogu se yebat jer ne mogu pratit, a imas i druge trikove oko skidanja, nemoj da te zidar uci, ja kad sam u dojclandu obavezno skidam, istina da ne skidam terabajte al skidam i mogu mi popushat
Ima tri sorte svabica...one bauerice,seljanke,niske i stamene,jake,nelijepe u licu,ali niti ruzne..cvrste i misicave...prihvatljive su..Leviathan2 wrote:al moglo bi se naci toliko 18 godisnjakinja u cijeloj njemackoj, jes da su najvjerovatnije malo neljepsa sorta al junferica je junferica,bogomdani wrote:uuuu,brate,toga u tim kolicinama nes naci..to gubi nevinost u doba kad ih jos smatraju djecom..Leviathan2 wrote:pemziju, jebla te pemzija i 77 svabica junferica, ko kaze da radim za pemziju, stvar koja me manje zanima od erinog misljenja, tctctc :Pbogomdani wrote:
ko zna kakve dobivaju ovi alehekserovci
potom one visoke i kostunjave,ne znas jel muska ili zenska forma,hodaju kao bajustelci..neki dan vidio u Medija Marktu jednu,bio sa frendicom,i primjetih da ta ima sise-sve ostalo muskasto izgleda,pa i hoda kao musku..uglavnom bezguze..trece su,jako rijetke,ali pravi dragulji koje ostavljaju bez daha,prezgodne blondine plemenitaskih linija lica,medene i cakane...niti ijedne od tih trija,nisu nevine..svaki lonac nadje poklopac...
Guest- Guest
diš boljeg šefa milicije od onog da 75 godina iskustva i stažamarcellus wrote:udba wrote:Winter is coming wrote:prije su ljudi zivjeli po 1000 godina
i sada,
još da ga pretvore u mladića i daju mu pištolj
pa magnet linkovi naravno,nis duvnluad..nisam bas znao da se magnetlinkovi ne mogu pratiti..eto,i moje veleumlje ponesto moze naucitiLeviathan2 wrote:ahaha, ne usudis se torentati a :Dbogomdani wrote:hahahahaha.pa ebi ga... moram nes u svabiji gledati..nahrendao na eksterne doli,pa ponio vamo..ovdje nema beyova,onih i ovih,mislim ima,ali probaj se usuditi...Leviathan2 wrote:aupmaterinu, jel jos gledas winchestere, ja odustah na 8 sezonibogomdani wrote:eto na..!!! ..ma ja se salio..Leviathani su oni monsteri koje proganjaju Sam&Dean Winchester,ali kad su vidjeli kako su ovi zaebani,i prelijevaju ljude topljenim sirom pa ih izjedaju,brze bolje su se bacili na lovljenje obicnih demona..mda.
pa yebate imas magnetlinkove, isto torrent al mogu se yebat jer ne mogu pratit, a imas i druge trikove oko skidanja, nemoj da te zidar uci, ja kad sam u dojclandu obavezno skidam, istina da ne skidam terabajte al skidam i mogu mi popushat
Ma najsigurnije jest Seedbox,a kad skidam,onda brate skidam..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ima tri sorte svabica...one bauerice,seljanke,niske i stamene,jake,nelijepe u licu,ali niti ruzne..cvrste i misicave...prihvatljive su..
potom one visoke i kostunjave,ne znas jel muska ili zenska forma,hodaju kao bajustelci..
potom one od 5 do 20 evra, pa do 100, i preko iljadu
potom sifilisičarke i triperašice al ne gledamo mi vjeru i naciju
ebi ga..nikad pichqu nisam placao,smatram da je od Boga,i dfa se ne smije naplacivati..to me sacuvalo od brojnih spolnih zala..udba wrote:bogomdani wrote:Ima tri sorte svabica...one bauerice,seljanke,niske i stamene,jake,nelijepe u licu,ali niti ruzne..cvrste i misicave...prihvatljive su..
potom one visoke i kostunjave,ne znas jel muska ili zenska forma,hodaju kao bajustelci..
potom one od 5 do 20 evra, pa do 100, i preko iljadu
potom sifilisičarke i triperašice al ne gledamo mi vjeru i naciju
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Životni vijek ovisi o inteligenciji
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
» mislili su da će životni vijek građana porasti
» Hrvatski paradoks : Kraći životni vijek , kasnije u mirovinu
» Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
» ''UŽIVO Na prosvjedu za obrazovanje 10.000 ljudi: "HDZ i Crkva nas vraćaju u Srednji vijek"''
Page 2 of 3