Imam jedno pitanje
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imam jedno pitanje
imao je lav takvih ispada i prije na starom forumu...betty.boop wrote:ma daj, vi se zayebavate ?
ako niste, onda ne mogu vjerovat sta sve ljudi nece radit da ubiju dosadu u svom zivotu
osobno, ja sam za trajni ban takvim likovima :)
2014-12-30
I ja..magnifiquebetty.boop wrote:ja jako simpatiziram poirota
2014-04-12
veber-
2014-12-30
ovi je zakonIvyTeasdale wrote:I ja..magnifiquebetty.boop wrote:ja jako simpatiziram poirota
dijagram-
2015-08-09
marcus-t wrote:Vi ste bolesni stvarno.Usne Stjepana Gnječa wrote:marcus-t wrote:
Šta vas u stvari buni oko toga? Lav je bio moj radni kolega i često smo vas naizmjence podjebavali s posla uz jutarnju kavu.
On me je i navukao na forum i ove gluposti. I prestanite više mrtvog čovjeka povlačiti ovuda.
Slušaj Lavljesrce aka marcus-t. Ti si živ upravo pišeš na ovom forumu i ja ti evo sad odgovaram. T-com još nije stvorio wireless konekciju između ovog i onog svijeta jer bi onda rađe pričao sa drugom Titom nego s tobom jer ti si žestoko poremećena osoba tj. psihopata. Ja znam i vidio sam Lavljesrce kako izgleda znam mu ime i prezime i nitko s tim imenom i prezimenom nije poginuo nego je taj lik koji na forumu ima nick Lavljesrce a sada marcus-t živ i zdrav. Sad baš zdrav i nije boluje od opake neizlječive bolesti koja se zove psihopatija.
Zašto ti Lave meni odgovaraš u množini? Nisam ja kao ti množina raznih personality, ja sam jednina, ja sam jedan nisam sveto trojstvo.
Guest- Guest
betty.boop wrote:Noor wrote:tko moraš biti da imaš "poseban pristup" na pdf Lifestyle, Moda i ljepota?
kaj, prijeći neki broj postova ili se učlanit u HDZ?
nijedno od navedenog
evo, rijeseno ;)
hvala, ništa bez ženske ručice
Guest- Guest
kako bi se mogla otvoriti neka tema kao na starom forumu o Boksu,MMA,UFC i tako to,razmisljam sam da to stavim na sport ali jebiga neide nekako iako je sport ali bi to trebao poseban podforum
2014-04-14
medo, otvorit cu ti ja kad budem pri kompu, volim ja i ufc i borilacke opcenito
a ovo kljucam
a ovo kljucam
betty.boop-
2015-01-23
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedno pitanje za Enda?
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Imam pitanje ili informaciju..u svezi maturanata
» Imamo jedno pitanje: Pljačkaši, gdje je naš novac?
» Pitanje granica na Zapadnom Balkanu se može riješiti za jedno dopodne (by Ero)
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Imam pitanje ili informaciju..u svezi maturanata
» Imamo jedno pitanje: Pljačkaši, gdje je naš novac?
» Pitanje granica na Zapadnom Balkanu se može riješiti za jedno dopodne (by Ero)
Page 5 of 5