Imam jedno pitanje
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Imam jedno pitanje
betty.boop wrote:to vi vipasi - nemate kulture
ugledajte se na nas, lijepe i moderne
Zreli za obàviti šatorom i postaviti znak
[You must be registered and logged in to see this image.]
Guest- Guest
Eva wrote:Mah, pa nismo bezkrvni Briti da laprdamo ravnodušno o vremenu uz čaj i keksiće. Temperametna južnjačka krv ipak prevladava.
nije ni svijet crno-bijel
betty.boop-
2015-01-23
Vegvísir wrote:betty.boop wrote:to vi vipasi - nemate kulture
ugledajte se na nas, lijepe i moderne
Zreli za obàviti šatorom i postaviti znak
[You must be registered and logged in to see this image.]
akcent na a (ne znam nikad je li dugokratkouzlaznisilazni) al
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:Eva wrote:Mah, pa nismo bezkrvni Briti da laprdamo ravnodušno o vremenu uz čaj i keksiće. Temperametna južnjačka krv ipak prevladava.
nije ni svijet crno-bijel
Naravno, ima najmanje bar 50 nijansi sive, a di su tek druge farbe.
Guest- Guest
marcus-t wrote:Ne diži frku Eva, nisu me banirali trajno već na jedan dan. No ne želim pisati na forumu gdje jedan za "udbaško smeće" dobije ban, a drugi za vrijeđanje mrtve majke ne dobije ništa. Dakle, lijepo od tebe i hvala. (znam ja da ti mene voliš) Ipak, čujemo se nekom drugom prigodom i na nekom drugom mjestu.Eva wrote:Niš od abolicije na ovom forumu, ha majstori?
vrati se asu, radi tebe mi je forum veseliji 300%
Guest- Guest
Koliko vremena imamo da editiramo post? Mislim ja sam poželjela nešto prepraviti, a ne znam opcije kako...S.O.S. (pjetliću) :)
Guest- Guest
A, pa miša mu....premalo je to :) Inače mi uvijek treba duže vremena da shvatim, pa onda da se predomislim, pa da poželim izbrisati napisano :) Jel možete kako to produžiti barem na 30 min.?kic wrote:10 minuta
Guest- Guest
Zbilja ste škrti! :Dkic wrote:možemo ali nećemo
Al ajd dobro, opet sam se vratila prvotnoj misli, tako da....
Guest- Guest
Muški mozak - ženski mozak :) To mi je žena dala nadimak :) Odnosi se na sigurnost, povjerenje. :)Starhemberg wrote:Ključ u bravi, suptilne seksualne aluzije ili...?
Zbilja, muški hormoni su dominantni :)
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:kic wrote:ti ces kao prvo prestati s otvaranjem slicnih tema.. a onda mozes nesto poceti traziti i pitati..
Kad ti Lavlje Srce ...
Jesi l` vidio, druže, kako nam Lavić pobježe? : )) Čak me ne čudi što je izmakao vlastitoj smrti (bit će da je moped bio suviše kvalitetan), ali da ni Balaševića nije postavio.. :D Otiš`o cirkus warpom 9. :D
Guest- Guest
Ne znam samo kako mi je ovaj topic izmakao pozornosti do sada...
darth_vader-
2014-04-17
so what else is new?kic wrote:vratio se, so much about that =)
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kic wrote:vratio se, so much about that =)
Tako je to kad se truplo ne spaljuje. Bijeli hodači povazdan vrebaju i pripremaju zombie armije.
Guest- Guest
mislim da je ta GoT analogija nedovoljna za ovu situaciju..
ovo je kiber-zombie, i kad ga spališ ostane kap njegove duše, tj procesor i memorija, iz i oko koje se opet izgradi Cyber osvetnik..
ovo je kiber-zombie, i kad ga spališ ostane kap njegove duše, tj procesor i memorija, iz i oko koje se opet izgradi Cyber osvetnik..
[You must be registered and logged in to see this image.]kic wrote:mislim da je ta GoT analogija nedovoljna za ovu situaciju..
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedno pitanje za Enda?
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Imam pitanje ili informaciju..u svezi maturanata
» Imamo jedno pitanje: Pljačkaši, gdje je naš novac?
» Pitanje granica na Zapadnom Balkanu se može riješiti za jedno dopodne (by Ero)
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Imam pitanje ili informaciju..u svezi maturanata
» Imamo jedno pitanje: Pljačkaši, gdje je naš novac?
» Pitanje granica na Zapadnom Balkanu se može riješiti za jedno dopodne (by Ero)
Page 3 of 5