Ministarstvo kulture neće više financirati Zarez, ali hoće časopis za duhovnu glazbu Sveta Cecilija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ministarstvo kulture neće više financirati Zarez, ali hoće časopis za duhovnu glazbu Sveta Cecilija
Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: Ministarstvo kulture neće više financirati Zarez, ali hoće časopis za duhovnu glazbu Sveta Cecilija
pa ima nas i antifašista , mislim da smo brojnijired wolf wrote:Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
Guest- Guest
Ti si posebna kategorija...preko_vode_do_slobode wrote:pa ima nas i antifašista , mislim da smo brojnijired wolf wrote:Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
red wolf-
2016-02-10
ne znam baš, malo nas je al smo govnapreko_vode_do_slobode wrote:pa ima nas i antifašista , mislim da smo brojnijired wolf wrote:Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
2014-04-15
preko_vode_do_slobode wrote:Refleksivna historija mora kako razmrsiti takve nove kategorije, tako i procijeniti i prosuditi ih u svjetlu njihovih rezultata.
čekaj ove izdrotine socijalizam , staljin, kapitalizam, yugoslavija, marks, pederska prava, ovo su porezni obveznici plaćali 500 000 kn godišnje?
dobro je rekao onaj njemački ministar.. kada mi netko spomene kulturu hvatam se za pištolj
to je iz kazališnog komada iz tridesetih, nije to rekao ministar, i nije kultura nego demokracija
ali bitno je ovo gore, "prosudba u svijetlu rezultata", rezultata se jako dobro sjećam, redovi, nestašice, hiperinflacija, redukcije, grac, trst, u konačnici rat
Last edited by marcellus on 26/4/2016, 20:34; edited 1 time in total
red wolf wrote:Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
na što se točno referiraš?
Prijatelju ne brini, jer nisi sam u antifašizmu. Evo i mene.preko_vode_do_slobode wrote:pa ima nas i antifašista , mislim da smo brojnijired wolf wrote:Nevjerojatno je što se dopušta na ovom, istina, desničarskom forumu, ali to je ispod svake civilizacijske granice...Žalosno...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministarstvo kulture potpisalo Program suradnje u području kulture s Kinom
» Nova izmišljena 'afera Zarez': evo što doznajemo u Ministarstvu kulture
» Ministarstvo kulture usridu!
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture
» Ministarstvo kulture ukinulo potporu ZG prajdu
» Nova izmišljena 'afera Zarez': evo što doznajemo u Ministarstvu kulture
» Ministarstvo kulture usridu!
» Lord Hadžihafizbegović preuzima ministarstvo kulture