(#jebešErdoğana)
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: (#jebešErdoğana)
ovi sto idu tamo plandovati i trositi svoje parice,svakako ;DEva wrote:Sad bi trebali ovi forumaši turkoljupci, šupkoljupci stavit Redžine slike na avatare. Kaj se čeka?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jebiga, nisam ženskog pola. A bio hote da se smrznešl sa akva parkom i besplatno pivo od ujutru do uveče.IvyTeasdale wrote:izdajnice..cemu onda bit protiv erdija..ja ne bih tamo otisla da mi posalju pozivnicu,sve placeno..kad citam o pravima ljudi..osobito zenskog spola B-)dzango wrote:Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
kao sto rekoh:izdajice :Ddzango wrote:Jebiga, nisam ženskog pola. A bio hote da se smrznešl sa akva parkom i besplatno pivo od ujutru do uveče.IvyTeasdale wrote:izdajnice..cemu onda bit protiv erdija..ja ne bih tamo otisla da mi posalju pozivnicu,sve placeno..kad citam o pravima ljudi..osobito zenskog spola B-)dzango wrote:Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
Mene se ne moze tako kupit..makar i Bombay tocili ;P
2014-04-12
Ja lako pokleknem. Nisam karakter.IvyTeasdale wrote:kao sto rekoh:izdajice :Ddzango wrote:Jebiga, nisam ženskog pola. A bio hote da se smrznešl sa akva parkom i besplatno pivo od ujutru do uveče.IvyTeasdale wrote:izdajnice..cemu onda bit protiv erdija..ja ne bih tamo otisla da mi posalju pozivnicu,sve placeno..kad citam o pravima ljudi..osobito zenskog spola B-)dzango wrote:Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
vidim,vidim..radit na ocvrscivanju karaktera ;Ddzango wrote:Ja lako pokleknem. Nisam karakter.IvyTeasdale wrote:kao sto rekoh:izdajice :Ddzango wrote:Jebiga, nisam ženskog pola. A bio hote da se smrznešl sa akva parkom i besplatno pivo od ujutru do uveče.IvyTeasdale wrote:izdajnice..cemu onda bit protiv erdija..ja ne bih tamo otisla da mi posalju pozivnicu,sve placeno..kad citam o pravima ljudi..osobito zenskog spola B-)dzango wrote:Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
2014-04-12
Ja mu jebem kcerku a vi se i dalje pederisite :D
omni-
2014-04-12
Yehudi wrote: FUCK SERDOGAN
bas mu lijepo stoje brkovi
2014-04-14
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5