(#jebešErdoğana)
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: (#jebešErdoğana)
mutava baštarda wrote:U Cosbyu i Princu iz Bel Aira ih ima toliko po epizodi...
U Bel Airu žive uspješni i duhoviti afroamerikanci, ako je suditi po seriji
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Nije bitno, neka propadnu ali treba prouciti sto i kako su uradili u samo 20-tak godina.mutava baštarda wrote:.... Imali su boom i dobre planove za daljnji rast... samo sekularna država odumire, sultan se zaigrao s islamom i to će im se sve vratiti u turističkom sektoru jer će turisti birati sigurnije destinacije....abraham wrote:Bilo kako bilo ali nadam se da sa turskom ekipom dolazi i ministar turizma. Mogao bi sto-sta reci rvatskom kolegi. Nije sramota uciti od boljeg.
2014-04-14
Kaže Lošo za turke:
prema Zapadu kapitalom, prema istoku islamom...
mutava baštarda wrote:Kaže Lošo za turke:
A Negoš kaže:
Trgovac ti laze sa smijehom,
zena laze suze prosipljuci;
niko krupno ka Turcin ne laze!
catabbath-
2015-08-22
Nevaažno za stoku sitnog zuba,plavojki to važno jer nema nikakvog rezultata....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
abraham wrote:Nije bitno, neka propadnu ali treba prouciti sto i kako su uradili u samo 20-tak godina.mutava baštarda wrote:.... Imali su boom i dobre planove za daljnji rast... samo sekularna država odumire, sultan se zaigrao s islamom i to će im se sve vratiti u turističkom sektoru jer će turisti birati sigurnije destinacije....abraham wrote:Bilo kako bilo ali nadam se da sa turskom ekipom dolazi i ministar turizma. Mogao bi sto-sta reci rvatskom kolegi. Nije sramota uciti od boljeg.
Država subvencionirala turizam radi promocije države, a i interesa turskog gospodarstva. Oni, za razliku od HR imaju proizvodnju pa svoje proizvode nude u turističkim mjestima.
To ti je kao i donacije pojedinh vlada nerazvijenima, pa onda njihove industrije obavljaju te poslove. Novac se vraća doma, zatvoren krug. Samo u primjeru Turaka, ne odlazi van, nego se obrće i oplođuje unutar turskih granica.
Guest- Guest
Samo jedna polovina. Ova druga, pravoslavna, nije nikada.preko_vode_do_slobode wrote:dobra kolumna od inače uglavnom lošeg vojislava...
btw erdogana je pola foruma hvalilo prije par godina dok je lajao protiv zapada i sklapao saveze sa turskom i kinom.. sada kao nevalja
treba li opet stavit one slike grljenja i ljubljenja sa Arapima?! :Ddzango wrote:Samo jedna polovina. Ova druga, pravoslavna, nije nikada.preko_vode_do_slobode wrote:dobra kolumna od inače uglavnom lošeg vojislava...
btw erdogana je pola foruma hvalilo prije par godina dok je lajao protiv zapada i sklapao saveze sa turskom i kinom.. sada kao nevalja
2014-04-12
Polovina foruma, ne Šiptara Vučića. Dobro, pižon je greška majke prirode.IvyTeasdale wrote:treba li opet stavit one slike grljenja i ljubljenja sa Arapima?! :Ddzango wrote:Samo jedna polovina. Ova druga, pravoslavna, nije nikada.preko_vode_do_slobode wrote:dobra kolumna od inače uglavnom lošeg vojislava...
Sad bi trebali ovi forumaši turkoljupci, šupkoljupci stavit Redžine slike na avatare. Kaj se čeka?
Guest- Guest
Pravo socijalistički. Glavmo je da se radi tj. nešto gradi, a to što to ne možeš negdje plasirati je drui par opanaka.deda na aparatima wrote:RayMabus wrote:
Ovakve sam i ja dobio obavještajne podatke za ljudsko putovanje na Mars
Ne idu na Mars, samo grade raketu. Srezali su budžet za razvoj potrebnih tehnologija itd.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
abraham wrote:Bilo kako bilo ali nadam se da sa turskom ekipom dolazi i ministar turizma. Mogao bi sto-sta reci rvatskom kolegi. Nije sramota uciti od boljeg.
Turski turizam je u kurčini od ove god. ne samo radi Rusaa već jer nitko neće tamo ići.
Ali i inače turci imaju znatno više arheoloških lokacija kao i prirodnih ljepota ( ne zahvaljujući njima dakako
već jer je to jednostavno priroda a arheološka nalazišta su okupirali, silom )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Jesi li bio tamo??Yehudi wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali nadam se da sa turskom ekipom dolazi i ministar turizma. Mogao bi sto-sta reci rvatskom kolegi. Nije sramota uciti od boljeg.
Turski turizam je u kurčini od ove god. ne samo radi Rusaa već jer nitko neće tamo ići.
Ali i inače turci imaju znatno više arheoloških lokacija kao i prirodnih ljepota ( ne zahvaljujući njima dakako
već jer je to jednostavno priroda a arheološka nalazišta su okupirali, silom )
2014-04-14
jesam u Istanbulu i Ayvaliku, južno od Istanbula, isto uz obalu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
2014-04-14
Do sada, ovaj wannabe Sulejman Veličanstveni će im upropastiti sve dosad postignuto. Čitam danas da jedan njegov ministar traži da se u Tursku vrati šerijat. Zbogom pameti.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
Guest- Guest
Ne kazem nista. Samo kazem sto su uradili za 20-25 godina je cudo. Hoce li propasti i sto ce biti?? Ja vise tamo necu ali mi je drago da sam bio i vidio. Drago mi je da sam i potvrdio moju tvrdnju da balkanjerosima ne vjeruj ni kada sjede na vrucoj plati. U DNRH se turizam nije pomakao od pamtivijeka. Sve to ide stihijski i preko kurca. Tamo se vidi da je drzava iza projekta.Starhemberg wrote:Do sada, ovaj wannabe Sulejman Veličanstveni će im upropastiti sve dosad postignuto. Čitam danas da jedan njegov ministar traži da se u Tursku vrati šerijat. Zbogom pameti.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
2014-04-14
Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
izdajnice..cemu onda bit protiv erdija..ja ne bih tamo otisla da mi posalju pozivnicu,sve placeno..kad citam o pravima ljudi..osobito zenskog spola B-)dzango wrote:Sve izgrađeno na vrhunskom nivou, usluga perfektna. I sve dosadno do zla boga.abraham wrote:Obisao sam kraj oko Antalia i mogu reci da sam se posramio. Otisao sam sa svim mogucim predrasudama i vratio se posramljen. Projekat zapocet 1990tih. Za DNRH Las Vegas. Hoteli da ti mozak stane. Usluga vrhunska. Sve se moze srediti. Sve funkcionira. Mogao bih puno. Unutrasnjost je vjerojatno u kurcu ali ovo uz obalu je cudo. Turizam kao industrija. Da , na svakoj kuci , stracari poljskom Wc suncani kolektor. Da ne povjerujes. Projekt poceo kasnih 80i ranih 90tih proslog stoljeca. Plan i organizacija. Turska??? Svijet je poprimitivan ali oni koji ih vode znaju sto rade. Ili su znali do sada.
2014-04-12
ovi sto idu tamo plandovati i trositi svoje parice,svakako ;DEva wrote:Sad bi trebali ovi forumaši turkoljupci, šupkoljupci stavit Redžine slike na avatare. Kaj se čeka?
2014-04-12
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 4 of 5