teme na podforumu Religija
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: teme na podforumu Religija
Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Da li je jednaka zastupljenost drugih samo mrtvo slovo na papiru?
Guest- Guest
Smeta mu kršćanstvo,,rastu mu vampirski zubi!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Da ponovim : Ni pišljiva boba.Patriot_1 wrote:Nije fer nakog naganjati!Trinity wrote:A šta ja znam...neodoljiv si kad se ljutiš...
Kad se naljutim to je stvar trenutka,trenutno protiv tebe nemam ništa,bilo i prošlo!Opraštam,imam i što oprostiti.Ti pogotovo,mislim da sam više zasra,,dakle,,škužaj!
https://www.youtube.com/watch?v=Wp2ap7-XBpY
Trinity-
2014-04-17
Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Trinity-
2014-04-17
Dobro,,,da čekamo mi muški dok se par žena ne javi!Trinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Bolesno!
2014-04-30
To je samo tvoje mišljenje,,,po mom ti kao osoba ne vrediš ni pišljiva boba!Trinity wrote:Da ponovim : Ni pišljiva boba.Patriot_1 wrote:Nije fer nakog naganjati!Trinity wrote:A šta ja znam...neodoljiv si kad se ljutiš...
Kad se naljutim to je stvar trenutka,trenutno protiv tebe nemam ništa,bilo i prošlo!Opraštam,imam i što oprostiti.Ti pogotovo,mislim da sam više zasra,,dakle,,škužaj!
https://www.youtube.com/watch?v=Wp2ap7-XBpY
2014-04-30
Lezba,,,,zar je to sramota biti,,,trinity?kic wrote:patriot + trinity <3
2014-04-30
Nisam ni očekivala da ćeš ti shvatiti.Patriot_1 wrote:Dobro,,,da čekamo mi muški dok se par žena ne javi!Trinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Bolesno!
Trinity-
2014-04-17
Kao ni peder...Patriot?Patriot_1 wrote:Lezba,,,,zar je to sramota biti,,,trinity?kic wrote:patriot + trinity <3
Trinity-
2014-04-17
Patriot + Trinity 3>kic wrote:patriot + trinity <3
cause
Trinity + <3
Trinity-
2014-04-17
Eh, to nešto na kicov i moj račun? Mislim da adminica ionako obavlja posao za bar pet adminaTrinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Guest- Guest
Natovarili ste njoj nejakoj sav posao, a vi ljenčarite. Tipično .von_Starhemberg wrote:Eh, to nešto na kicov i moj račun? Mislim da adminica ionako obavlja posao za bar pet adminaTrinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Trinity-
2014-04-17
Nema do ženske ruke tu.
Ma dobri su i admini, ne žalim se...
Guest- Guest
Trinity wrote:Natovarili ste njoj nejakoj sav posao, a vi ljenčarite. Tipično .von_Starhemberg wrote:Eh, to nešto na kicov i moj račun? Mislim da adminica ionako obavlja posao za bar pet adminaTrinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
što ova žena radi slobodna? tko ju je pustio iz zaključane kuhinje
Kako je jedan moj prijatelj govorio o ženskim pravima. Naravno u šali ali s druge strane da se čovjek zapita.....
"Dok žene nisu imale prava, bilo je neizmjerno manje rastava, a populacija je rasla"
2014-04-29
Vegvísir wrote:
Nema do ženske ruke tu.
ja volim administratorice
2014-04-29
Nitko. Potjerali su me...Sefirot wrote:Trinity wrote:Natovarili ste njoj nejakoj sav posao, a vi ljenčarite. Tipično .von_Starhemberg wrote:Eh, to nešto na kicov i moj račun? Mislim da adminica ionako obavlja posao za bar pet adminaTrinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Trinity-
2014-04-17
Veg, nećeš valjda ostati ravnodušna? Znaš kolika su mu mooda trebala za ovo?Sefirot wrote:Vegvísir wrote:
Nema do ženske ruke tu.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Nitko. Potjerali su me...Sefirot wrote:Trinity wrote:Natovarili ste njoj nejakoj sav posao, a vi ljenčarite. Tipično .von_Starhemberg wrote:Eh, to nešto na kicov i moj račun? Mislim da adminica ionako obavlja posao za bar pet adminaTrinity wrote:Primjećujem da nije jednaka zastupljenost muškaraca i žena na ovom pdf-u, cijelom forumu i adminskom osoblju .von_Starhemberg wrote:Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Ah žensko oružje je oduvijek bilo trovanje
2014-04-29
Trinity wrote:Veg, nećeš valjda ostati ravnodušna? Znaš kolika su mu mooda trebala za ovo?Sefirot wrote:Vegvísir wrote:
Nema do ženske ruke tu.
2014-04-29
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ne ključat mi teme
» Tužba za ločk teme
» Pernica-teme o Pernaru
» pet dana iste teme
» koje bi teme zabranili na vip-u..
» Tužba za ločk teme