teme na podforumu Religija
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
teme na podforumu Religija
Nije me bilo neko vrijeme jer sam uzeo GO sa što manje tehničkih elemenata
čim sam otvorio ponovo forum, gledam i razmatram i ono što mi je palo u oko su teme. 95+ tema na podforumu RELIGIJA je kršćanstvo... wtf? Ispada kao da je ovaj podforum kao i na net.hr-u zapravo poligon za kristijanizaciju. Kao da nema kršćanskih foruma na internetu.
Zastupljenost tema o drugim religijama, vjerskim i filozofskim sustavima je bačen na minimum minimuma, kao da se pokušava stvoriti (kao i od Hrvatske same) kršćanska Đamahirija, Hrvatistan.
Da li je jednaka zastupljenost drugih samo mrtvo slovo na papiru?
čim sam otvorio ponovo forum, gledam i razmatram i ono što mi je palo u oko su teme. 95+ tema na podforumu RELIGIJA je kršćanstvo... wtf? Ispada kao da je ovaj podforum kao i na net.hr-u zapravo poligon za kristijanizaciju. Kao da nema kršćanskih foruma na internetu.
Zastupljenost tema o drugim religijama, vjerskim i filozofskim sustavima je bačen na minimum minimuma, kao da se pokušava stvoriti (kao i od Hrvatske same) kršćanska Đamahirija, Hrvatistan.
2014-04-29
Re: teme na podforumu Religija
Bilo je tema i o drugim religijama i praksama, međutim, s različitim zanimanjem za iste...
Ali nekako i ne čudi da je najveći broj tema usko vezan uz kršćanstvo, s obzirom da je to najzastupljenija religija kod nas i kao takva ima najvećeg odjeka u društvu.
Ali rasprava o svim religijama i praksama je itekako dobrodošla pa ako imaš ideja za teme, otvaraj, piši...
Usput, ti treba još Chumbleyja? Osim ona dva, pribavih još 5 pdfića
Ali nekako i ne čudi da je najveći broj tema usko vezan uz kršćanstvo, s obzirom da je to najzastupljenija religija kod nas i kao takva ima najvećeg odjeka u društvu.
Ali rasprava o svim religijama i praksama je itekako dobrodošla pa ako imaš ideja za teme, otvaraj, piši...
Usput, ti treba još Chumbleyja? Osim ona dva, pribavih još 5 pdfića
Guest- Guest
čak je i banner kršćanski, kako mačka krsti haskija, u ime oca, i sina, i duha svetog makni tu šapu s mene friško sam polizala dlaku svu..
Vegvísir wrote:Bilo je tema i o drugim religijama i praksama, međutim, s različitim zanimanjem za iste...
Znam, što zapravo samo govori i potvrđuje što sam rekao te o psihološkom stanju i profilu korisnika ne samo ovog foruma, ali ne samo i virtualnog svijeta....
Upravo čitam kako zatucani biskup Ivas sa Karaidiotem iz HDZa radi piz*arije po Šibeniku.... a o tome sam govorio i govorim zadnjih desetak godina...
O tempora, o mores!
Vegvísir wrote:Usput, ti treba još Chumbleyja? Osim ona dva, pribavih još 5 pdfića
ti to mene zavađaš? bio bi ti zahvalan jako
2014-04-29
kic wrote:čak je i banner kršćanski, kako mačka krsti haskija, u ime oca, i sina, i duha svetog makni tu šapu s mene friško sam polizala dlaku svu..
lol
2014-04-29
Sefirot wrote:Vegvísir wrote:Bilo je tema i o drugim religijama i praksama, međutim, s različitim zanimanjem za iste...
Znam, što zapravo samo govori i potvrđuje što sam rekao te o psihološkom stanju i profilu korisnika ne samo ovog foruma, ali ne samo i virtualnog svijeta....
Upravo čitam kako zatucani biskup Ivas sa Karaidiotem iz HDZa radi piz*arije po Šibeniku.... a o tome sam govorio i govorim zadnjih desetak godina...
O tempora, o mores!Vegvísir wrote:Usput, ti treba još Chumbleyja? Osim ona dva, pribavih još 5 pdfića
ti to mene zavađaš? bio bi ti zahvalan jako
Znam da ih nema baš po internetovima pa činim dobra djela dilajući teško nabavljive sabbaticwitchcraftske spise
Još sam i temu davnih dana otvorila za literaturu pa svi nešto škrti, nitko ne da svoje pdf-ove
Hajd, mejlam ti ih na isti mejl gdje sam poslala i Azoetiu...
Guest- Guest
Da se podforum zove religija i duhovnost možda bi tu i tamo bacio oko a ovako mi se neda.
RayMabus- Posts : 184153
2014-04-11
Pa čovječe, zar itko ovdje brani da se otvaraju i teme s područja duhovnosti?
Guest- Guest
Ljudi su zatrovani. Da religija išta vrijedi nebi se vodili religijski ratovi.
RayMabus- Posts : 184153
2014-04-11
Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
U stvari mi je žao što ima malo ili nimalo pripadnika drugih religija osim kršćanstva.
Valjalo bi čuti druge i drugačije, mada se i mi čisto fino pokoljemo i izvrijeđamo.
U stvari mi je žao što ima malo ili nimalo pripadnika drugih religija osim kršćanstva.
Valjalo bi čuti druge i drugačije, mada se i mi čisto fino pokoljemo i izvrijeđamo.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
Istina.
Uvijek se nađe netko tko je veći vjernik, bolji i smatra da je fantastična ideja drugima pokazati da oni to nisu. Zanimljivo je to da se ovdje na forumu zapravo najviše kršćani međusobno svađaju i upiru prstom jedni u druge
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Trinity wrote:Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
Istina.
Uvijek se nađe netko tko je veći vjernik, bolji i smatra da je fantastična ideja drugima pokazati da oni to nisu. Zanimljivo je to da se ovdje na forumu zapravo najviše kršćani međusobno svađaju i upiru prstom jedni u druge
Sefirot ima potpuno pravo! Ovo je Forum na kojem bi se trebale diskutirati teme o religijskim problemima, ucenjima i filozozofsko-teoloskim pristupima svijetu i zivotu, a nikojim slucajem poligon za protestantsku misiju i duhovnu onaniju, koja nikom nista ne koristi, nego iskljucivo steti.
Teme koje postavljaju Patriot_1 i Iknar nisu za diskusiju, nego se radi o poligonu mlacenja prazne slame ovih samozvanih misionara i apologeta "pedesenih svakom uhu" i prilagodjenih svim mirakulativnim i "zasoljenim" lazima... Krscanstvo se na ovom forumu treba u diskusiji tretirati istovjetno svim drugim religijama i svjetonazorima, tj. treba se otvoreno kritizirati tamo gdje grijesi i nije u skladu sa doktrinom iz Biblije, ili honorativno potvrditi tamo, gdje i u praksi i teoriji postize usaglasavanje.
Meni nije nikad bilo jasno, zasto administracija pravi uvjek iste pogreske na svim hrvatskim forumima, dajuci pojedincima platformu za neukusnu vrstu misioniranja, pseudo-ateistima kao i pseudo-krscanima, buduci da su ove dvije opcije ovdje najmilitantnije, umjesto da ih prisili na diskusiju, jer se ovdje radi o jednom forumu za diskusiju, a ne konverzaciju ili misioniranje.
Zaustavite spam na forumu, a ozivite diskusiju na njemu, jer iskljucivo cemo na toj bazi napredovati u saznanju i dobroti.
Ako jedan te isti pseudo-diskutant otvara jednu temu za drugom, a niti jedna nema blage veze sa diskursivnom tematikom, onda se tu vrstu spama mora zaustaviti.
2014-04-23
I to je dio života,,svađe!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
Istina.
Nađi mi bračni par koji se ne svadi ponekad!Nema toga!Ito grdo,,padne zbilja ružnih riječi,,a onda se izmire,oproste jedno drugom i život ide dalje!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Dragi forumaši,o svemu pišite samo ne o Kršćanstvu!Budući da je kršćanstvo od Boga,,smeta to onima koji slijede sotonu!Sefirot wrote:Nije me bilo neko vrijeme jer sam uzeo GO sa što manje tehničkih elemenata
Čovječe,u zemlji u kojoj su 80% kršćani tebe čudi da na religiji ima nas najviše!Ima par stotina okultista,,zar da se o okultizmu najviše piše u HR?Nama nisu toliko niti zanimljive teme o drugim religijama,ok,dobro je i o tome čitati ali ima toliko toga za raspravljat o samom kršćanstvu,toliko nepoznanica , tako da zna bit stvarno zanimljivo!Koga toliko zanima Hara Krišna ili Bahai?Pa ni tvoj okultizam ,kad vas ima ,,,preko nekoliko!
2014-04-30
Dobar izgovor zlata vrijedi. Tvoj ni pišljiva boba.Patriot_1 wrote:I to je dio života,,svađe!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
Istina.
Nađi mi bračni par koji se ne svadi ponekad!Nema toga!Ito grdo,,padne zbilja ružnih riječi,,a onda se izmire,oproste jedno drugom i život ide dalje!
Trinity-
2014-04-17
"Pišljiva babo" ti si počela ko "Iknar",,,što god ja napisao,,evo njega kontra!Trinity wrote:Dobar izgovor zlata vrijedi. Tvoj ni pišljiva boba.Patriot_1 wrote:I to je dio života,,svađe!Vegvísir wrote:Trinity wrote:Što se mene tiče, neka se otvaraju i teme o drugim religijama i duhovnosti. Dapače.
Istina.
2014-04-30
A šta ja znam...neodoljiv si kad se ljutiš...
Trinity-
2014-04-17
Nije fer nakog naganjati!Trinity wrote:A šta ja znam...neodoljiv si kad se ljutiš...
Kad se naljutim to je stvar trenutka,trenutno protiv tebe nemam ništa,bilo i prošlo!Opraštam,imam i što oprostiti.Ti pogotovo,mislim da sam više zasra,,dakle,,škužaj!
https://www.youtube.com/watch?v=Wp2ap7-XBpY
2014-04-30
To je posa moderatora, oni moraju izjedenačit i broj tema na srpskom jeziku i pismu, moglo bi se i na registraciji tražit broj kartice pa redistribuciom platit školovanje forumašima koji nemaju vss, moram biti jednaki, drugovi
2014-04-16
Koliko znam, otvaranje tema na forumu nije nikome zabranjeno, dakle...nije mi jasno na što ciljaš...Sefirot wrote:
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ne ključat mi teme
» Tužba za ločk teme
» Pernica-teme o Pernaru
» pet dana iste teme
» koje bi teme zabranili na vip-u..
» Tužba za ločk teme
» Pernica-teme o Pernaru
» pet dana iste teme
» koje bi teme zabranili na vip-u..