Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
U biti nije on problem nego komentari.Ucka wrote:Ovo je malo veca konjina s onu stranu granice. A tamo konjina ne fali.
Nigdje niti jednog da mu kaže : ajd ne seri ta brojka ni pod kojim uslovima ne može biti iznad 500 000.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Pandeterminizam ....stavljanje sebe u točku gledišta drugoga.
Ja sam Srbin iz Zajećara ....slabo pratim ove stvari na zapadnoj strani Drine al eto zanima me šta je tu istina ....odem i pogledam koliko ih je živilo u Hr i BIH i ono vidim da su se poprilično dobro održali nakon ww2.
I sad ovaj priča o 700 tisuća do miljon.
Pa ja bi mu reka da ne sere jer da to tehnički nemože biti iznad pola miljona ni pod kojim uvjetima.
Al toga nema i u tome je problem.
Ne postoji kritički um.
Ja sam Srbin iz Zajećara ....slabo pratim ove stvari na zapadnoj strani Drine al eto zanima me šta je tu istina ....odem i pogledam koliko ih je živilo u Hr i BIH i ono vidim da su se poprilično dobro održali nakon ww2.
I sad ovaj priča o 700 tisuća do miljon.
Pa ja bi mu reka da ne sere jer da to tehnički nemože biti iznad pola miljona ni pod kojim uvjetima.
Al toga nema i u tome je problem.
Ne postoji kritički um.
2014-04-11
Ucka wrote:crvenkasti wrote:dijagram wrote:Ovakve pizdarije ne govori čak ni crvenkasti
Nekad sam se ja nervirao zbog toga što sam glup, ali sad mi je to super.
Treba se pomirit sa realnoscu.
Treba to reći i onom četničkom smradu od mog oca.
crvenkasti-
2014-04-17
I to s time da je tih pola miljona ukupna brojka stradanja Srba s ovu stranu Drine ( BiH i Hr ) a kako ih je masu poginilo i u partizanima te četnicima znači to kad oduzmeš onda tek ta brojka može bit neka brojka vezana uz ovo logori , ustaše , pokolji ......al hbga to nije 700,000 do miljon nego šta ja znam brat bratu 350 tisuća .....međutim poanta je da ti s ovakvim moš još i raspravljat jer koristi kritički um da skuži šta je a šta nije istina dok sa onakvima koji to gutaju i logički ne proučavaju NE MOŽEŠ.
2014-04-11
A sto reci kad za sebe tvrde da su vasionski narod i najveci jebaci u istoriji covecanstva...ovo o visemilijunskim zrtvama je jos dobro ocekivao sam da ce netko reci brojku od desetak milijuna...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Papa franjo bi trebao shvatiti da je poglavar katolicke crkve..dakle npr direktor jednog oura unutar korporacije ovo navodim kao primjer..dakle on se ne moze ni ne smije proglasavati nekakvim ne znam.. iznad svih...uostalom ocito ovaj papa ima pik na hrvate ne samo zbog stepinca,bozanica ili nekog drugog...imam osjecaj da je indoktriniran protiv hrvata i hrvatske odavno..s obzirom da mu je pilsel frend..ne bi me cudilo da je u mladjim danima posjecivao jugoslavensku ambasadu u argentini....cujem da dobar dio hrvata u argentini oduvijek nema dobro misljenje o njemu i da se druzio sa tipovima poput pilsela za kojeg se sumnjalo da radi za udbu u argentini i cini za njih prljave stvari i antihrvatsku rabotu
2015-09-08
Evo još jednoga .....ovaj je Srboljub.
Srna | 24. 04. 2016 - 14:41h
Predsednik Međunarodne komisije za istinu o jasenovačkim žrtvama iz Londona, Srboljub Živanović rekao je u Stokholmu da masovne zločine u Drugom svetskog rata nisu činili Nemci, već Hrvatska država svojim rasističkim zakonima i njena vojska, ustaše i dve trećine sveštenika.
Na primedbe prisutnih da se ni danas dovoljno ne radi na njegovanju dostojnog sećanja na nekoliko stotina hiljada jasenovačkih žrtava, pošto su nekadašnje parole "bratstvu i jedinstvu" zamenjene novim zahtevima o potrebi regionalne saradnje i pomirenja, Živanović je ukazao da tu ostaje još dosta da se radi.
Govoreći o brojnim pokušajima da se monstruozni zločini u Jasenovcu potisnu i umanji broj žrtava, Živanović je zaključio da nema smisla sporiti se o broju žrtava i podvukao da masovne grobnice i posmrtni ostaci stradalih i danas postoje u Jasenovcu i Donjoj Gradini.
- To je najveći srpski grad pod zemljom i to niko ne može osporiti. Ostaje naša večna dužnost da se i na stratištu Donja Gradina izgradi adekvatno spomen obeležje, koje će za sva vremena dostojno služiti kao strašna opomena budućim generacijama - rekao je Živanović.
http://www.blic.rs/vesti/svet/masovne-zlocine-cinila-hrvatska-a-ne-nemci/hgp1wmx
Srna | 24. 04. 2016 - 14:41h
Predsednik Međunarodne komisije za istinu o jasenovačkim žrtvama iz Londona, Srboljub Živanović rekao je u Stokholmu da masovne zločine u Drugom svetskog rata nisu činili Nemci, već Hrvatska država svojim rasističkim zakonima i njena vojska, ustaše i dve trećine sveštenika.
Na primedbe prisutnih da se ni danas dovoljno ne radi na njegovanju dostojnog sećanja na nekoliko stotina hiljada jasenovačkih žrtava, pošto su nekadašnje parole "bratstvu i jedinstvu" zamenjene novim zahtevima o potrebi regionalne saradnje i pomirenja, Živanović je ukazao da tu ostaje još dosta da se radi.
Govoreći o brojnim pokušajima da se monstruozni zločini u Jasenovcu potisnu i umanji broj žrtava, Živanović je zaključio da nema smisla sporiti se o broju žrtava i podvukao da masovne grobnice i posmrtni ostaci stradalih i danas postoje u Jasenovcu i Donjoj Gradini.
- To je najveći srpski grad pod zemljom i to niko ne može osporiti. Ostaje naša večna dužnost da se i na stratištu Donja Gradina izgradi adekvatno spomen obeležje, koje će za sva vremena dostojno služiti kao strašna opomena budućim generacijama - rekao je Živanović.
http://www.blic.rs/vesti/svet/masovne-zlocine-cinila-hrvatska-a-ne-nemci/hgp1wmx
2014-04-11
dijagram wrote:Ovakve pizdarije ne govori čak ni crvenkasti
Čak ni Usnija Gnječ.
zašto se zajebava s brojkama, neka jednostavno kaže "mnogo"...
Mlogo bre.
Da su četnici pobijedili u 2. sv.ratu, mnogi bi Hrvati bili Srbi.
Možda je to mislio?
Možda je to mislio?
crvenkasti-
2014-04-17
Pusići, Mesići, Zoki etc? Po njima ispada da i jesu.crvenkasti wrote:Da su četnici pobijedili u 2. sv.ratu, mnogi bi Hrvati bili Srbi.
Možda je to mislio?
Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
Lako za to, sredite vi svoje i ne vozi brigu.
.....tesko je takve sredit ko i '91...kad su se izmotavali a puske se primili nisu..a sad tu moralizirajuEro wrote:vuksadinare wrote:Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
2015-09-08
Interesantno...kako su uvjek sjete da su u jasenovcu ustase ubijale...a recimo u vukovaru ne mogu reci da su tu cetnici ubijali..pa cak ni ja vec...kazu..'neki'...'agresor'...e to je to...to je ono sto ljuti branitelje,stradalnike i druge
2015-09-08
Zašto se uopće Srbijom? Jbte, postalo vam je važno šta Šešelj laprda, umjesto da se bavite sa svojim problemima.vuksadinare wrote:.....tesko je takve sredit ko i '91...kad su se izmotavali a puske se primili nisu..a sad tu moralizirajuEro wrote:vuksadinare wrote:Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
A tko'to se sjeti? Stazić? Mesić? Pa oni od toga žive. Ne daj im pare, pa neka laprdaju šta god žele,vuksadinare wrote:Interesantno...kako su uvjek sjete da su u jasenovcu ustase ubijale...a recimo u vukovaru ne mogu reci da su tu cetnici ubijali..pa cak ni ja vec...kazu..'neki'...'agresor'...e to je to...to je ono sto ljuti branitelje,stradalnike i druge
a ne vi ih za laprdanje još i plaćate. Kad ste prvi put čuli za naziv "šatoraši" trebali ste takvima nos pogladit.
Ne prepoznajte prave neprijatelje, koji su među vama. Srbija je tu najmanje bitna.
Last edited by Ero on 24/4/2016, 16:45; edited 1 time in total
Seselj ne laprda bezveze..njegovi danas dobijaju od 10 do 15%....zbroj koliko je to glasaca od 500 000 do 800 000...nije bas mala brojka..Ero wrote:Zašto se uopće Srbijom? Jbte, postalo vam je važno šta Šešelj laprda, umjesto da se bavite sa svojim problemima.vuksadinare wrote:.....tesko je takve sredit ko i '91...kad su se izmotavali a puske se primili nisu..a sad tu moralizirajuEro wrote:vuksadinare wrote:Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
2015-09-08
Dabogda dobio 104%, kakve to veze ima s vama?vuksadinare wrote:Seselj ne laprda bezveze..njegovi danas dobijaju od 10 do 15%....zbroj koliko je to glasaca od 500 000 do 800 000...nije bas mala brojka..Ero wrote:Zašto se uopće Srbijom? Jbte, postalo vam je važno šta Šešelj laprda, umjesto da se bavite sa svojim problemima.vuksadinare wrote:.....tesko je takve sredit ko i '91...kad su se izmotavali a puske se primili nisu..a sad tu moralizirajuEro wrote:vuksadinare wrote:Jel ono kazu ovdje neki da je memorandum 2 fantazija...e naivcine naivcine....nikad srbo od velike srbije nece odustat makar dosao i do brojke sto milijuna ubijenih srba...gospodo....probudite se da opet ne bude kasno
Ero...ero....razumijem ja tebe...ali glava je u beogradu izvrsitelji tu kod nas...da bi ubio zmiju moras joj glavu zatuc ne rep....jer bez glave ovi ovdje su obezglavljeni a time ih se puno lakse rjesit
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bio je to jedan od najvećih zločina Nemaca u II svetskom ratu
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
Page 2 of 3