Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Aktuelna hrvatska vlast i ove godine govori o 80.000 pobijenih u ovom logoru?
- Iz više stotina izvora dolazi se do zaključka da je ovde ubijeno više stotina hiljada Srba. Ta brojka ide od 700.000. do 1.000.000.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:602114-Dr-Zivotije-DjordjevicOko-80000-ustasa-bilo-u-Titovim-uniformama-Hrvati-su-prodavali-iskopane-oci-Srba
Pogle slike na zidu ? Svetoslavac.
----
No komentari su bitni :
bljak 24. april 2016. 11:23 #4037582
obican covek ne moze da zna sta sve krije politika ali, ostaje cinjenica da Srbi i njihovi lideri, nisu u stanju da 70 godina iza najveceg stradanja daju spisak zrtava i nacin na koji su umoreni. Sramota je to velika!!!Svaka naredna vlast trebala bi se zakonom obavezati da popise i utvrdi tacan broj zrtava i ko su im dzelati, naravno, na verodostojan nacin, i da to predoce svetu! Eto primera Jermenije koja se izborila da se pogrom nad Jermenima nazove genocid!Srbi, osvestite se !
Ocenite Preporučujem 125 Ne preporučujem 1
Odgovorite na komentar
Zapadna demokratija 24. april 2016. 11:17 #4037569
Čudi me da Kandićeva nema tačan broj ?
Ocenite Preporučujem 166 Ne preporučujem 2
Odgovorite na komentar
asd 24. april 2016. 11:16 #4037566
Neverovatno. Neverovatna je mrznja hrvata prema nama Srbima. A jos neverovatnija je nasa Srpska glupost da preko toga predjemo ko da se nista nije desilo. Muka mi je kad procitam ovakav tekst.
Ocenite Preporučujem 158 Ne preporučujem 4
Odgovorite na komentar
PP 24. april 2016. 11:32 #4037590
Neverovatno je da je "Srbima" već 70 godina neverovatno i da ti isti "Srbi" sve rade kako bi bilo još neverovatnije i kako bi se po mogućstvu u nekoj novoj zajednici sa zapadnim hrišćanima ponovio Jasenovac i Oluja. To je, dragi moj zabludeli narode, neverovatno.
Ocenite Preporučujem 104 Ne preporučujem 5
Odgovorite na komentar
- Iz više stotina izvora dolazi se do zaključka da je ovde ubijeno više stotina hiljada Srba. Ta brojka ide od 700.000. do 1.000.000.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:602114-Dr-Zivotije-DjordjevicOko-80000-ustasa-bilo-u-Titovim-uniformama-Hrvati-su-prodavali-iskopane-oci-Srba
Pogle slike na zidu ? Svetoslavac.
----
No komentari su bitni :
- Sonja 24. april 2016. 12:14 #4037647
Ko ce nastaviti rad ovog coveka? Dokumenta koja je skupio su veliko zavestanje. Postoje slucajevi da su unistavani dokazi koje su pojedinci prikupljali. Ovo je zaista najvazniji projekat u koji treba uloziti puno sredstava i ljudskog potencijala zarad istine
Ocenite Preporučujem 121 Ne preporučujem 7
Odgovorite na komentar - Nebelhorn 24. april 2016. 12:09 #4037645
Satreše nas kad god stigoše. A mi ćutimo i gutamo. Zato i jesmo "nebeski narod" jer, ima nas više na nebu nego na Zemlji. Mi Srbi smo ne medju šljivama već medju vrbama.
Ocenite Preporučujem 106 Ne preporučujem 4
Odgovorite na komentar - Bozana 24. april 2016. 11:45 #4037617
За почетак, свако ко данас велича Тита и комунизам кривично да одговара! Срби су затровани титоизмом, зато истина не може изаћи на видјело.
Ocenite Preporučujem 132 Ne preporučujem 10
Odgovorite na komentar - dragan 24. april 2016. 11:34 #4037595
Hteli smo da doznamo dali je istina ili ne zasto se cutalo 70 godina pa sada se ovako je bilo tako zasto nemoze da se zna tacan broj stradalih u jasenovcu koliko srba,jevreja,roma ,hrvata i ostale a moze se sve doznati ako se zeli ali tako je to i u njemackim logorima smrti nije bilo bolje nikad se nece znati potbuno koliko je ljudi izgubilo zivot u tim kazamatima ,i kada jednom amerika da odgovara za njezine zlocine nad covecanstvom u svetu
Ocenite Preporučujem 79 Ne preporučujem 6
Odgovorite na komentar - Nele 24. april 2016. 11:33 #4037594
I kada cemo mi srbi da naucimo lekciju, kada nas satru?
Ocenite Preporučujem 129 Ne preporučujem 4
Odgovorite na komentar - VELEBIT-RSK 24. april 2016. 11:29 #4037589
Bude li se utvrdjivalo zaista po imenu i prezimenu ta cifra ce premasiti 700.000 ubijeni. Samo na Velebitu ustase su pobile preko 50.000 Srba od toga oko 10.000 ljudi su bacili u Lukinu jamu koja je duboka preko 1.000 metara, ostalo su pobili i bacili u Jarciju jamu i u Jadovno. Nesto su ljudi pobili i pobacali niz litice Velebita u provalije. Mi smo u toku ovog rata u Krajini cesto nailazili na kosture i ostatke ljudski kostiju po Velebitu jer su nam tud bile postavljene nase linije fronta.
Ocenite Preporučujem 127 Ne preporučujem 7
Odgovorite na komentar - Sramota čovečanstva 24. april 2016. 11:27 #4037585
Hrvati se zato i boje Srbije u EU, znaju da bi se ubrzo saznalo za njihovu istoriju zločina,a posebno njihov vrhunac-LOGORIMA ZA DECU.
Ocenite Preporučujem 137 Ne preporučujem 9
Odgovorite na komentar - PP 24. april 2016. 12:28 #4037663
U toj tvojoj "EU" se već 70 godina zna sve o Jasenovcu ali se ignoriše i odobrava, na isti način kao što se ignorišu Ukrajinski i Estonski zločini protiv Rusije. EU bruji o Jevrejima i proglašava genocidom samo one logore gde su masovnije stradali Jevreji a tamo gde su masakrirani Rusi i Srbi e to je zločin "koji treba prevazići zarad budućnosti". Hrvatska, Poljska, Estonija i unijaćena Ukrajina predstavljaju PRVU LINIJU BORBE protiv pravoslavlja, Srbije i Rusije.
Ocenite Preporučujem 87 Ne preporučujem 2
Odgovorite na komentar - Београд 24. april 2016. 12:32 #4037670
Најмлађе регистровано Српско дете у логору Јастребарско је имало : 1 месец ! ... Немци су се гадили да уђу у Јастребарско, гледајући српску децу на малим вешалима, и хрвате како их вешају !
Ocenite Preporučujem 70 Ne preporučujem 1
Odgovorite na komentar
obican covek ne moze da zna sta sve krije politika ali, ostaje cinjenica da Srbi i njihovi lideri, nisu u stanju da 70 godina iza najveceg stradanja daju spisak zrtava i nacin na koji su umoreni. Sramota je to velika!!!Svaka naredna vlast trebala bi se zakonom obavezati da popise i utvrdi tacan broj zrtava i ko su im dzelati, naravno, na verodostojan nacin, i da to predoce svetu! Eto primera Jermenije koja se izborila da se pogrom nad Jermenima nazove genocid!Srbi, osvestite se !
Ocenite Preporučujem 125 Ne preporučujem 1
Odgovorite na komentar
Čudi me da Kandićeva nema tačan broj ?
Ocenite Preporučujem 166 Ne preporučujem 2
Odgovorite na komentar
Neverovatno. Neverovatna je mrznja hrvata prema nama Srbima. A jos neverovatnija je nasa Srpska glupost da preko toga predjemo ko da se nista nije desilo. Muka mi je kad procitam ovakav tekst.
Ocenite Preporučujem 158 Ne preporučujem 4
Odgovorite na komentar
Neverovatno je da je "Srbima" već 70 godina neverovatno i da ti isti "Srbi" sve rade kako bi bilo još neverovatnije i kako bi se po mogućstvu u nekoj novoj zajednici sa zapadnim hrišćanima ponovio Jasenovac i Oluja. To je, dragi moj zabludeli narode, neverovatno.
Ocenite Preporučujem 104 Ne preporučujem 5
Odgovorite na komentar
- Aca 24. april 2016. 11:09 #4037557
Hoce li drzava Srbija vec jednom stati iza ovih ljudi i celoj naciji ispricati pravu istinu ili ce se kriti kao do sada???
Ocenite Preporučujem 93 Ne preporučujem 2
Odgovorite na komentar - Столе 24. april 2016. 11:08 #4037556
Сваку иницијативу, подухват везано за овај посао треба поздравити и великодушно подржати.Несхватљиво је како је свака наша Српска власт скоро незаинтересована да се број Српских жртава утврди.Ја сам потомак Стојана Вуковића (мој дјед чије и име носим) из Г. Требеуше општина Травник кога су усташе са још педесетак Срба крајем јула 1941 године одвеле и стрељале у мјесту Смрике код Травника.Рад на истребљењу Срба је настављен кроз комунистичку владавину да би кулминирао грађанским ратом 1992-1995.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Kako ih pumpaju mržnjom prema Hrvatima.
2014-04-11
Re: Dr Životije Đorđević: u Drugom svetskom ratu ukupni demografski gubici Srba iznosili 1.820.000 ljudi.
Ovakve pizdarije ne govori čak ni crvenkasti
dijagram-
2015-08-09
e moj zivotije u sta ti sprdi zivot
2014-04-19
Nije jedini, ima takvih lažova podosta.
Guest- Guest
evo im jedna za doktorat od mene:
marko kraljevic je golim rukama zadavio 20 milijuna turaka
nista, i drugi put
marko kraljevic je golim rukama zadavio 20 milijuna turaka
nista, i drugi put
2014-04-19
Ako se tome dodaju i gubici koje su imali za vrijeme WWI rata, ostaje pitanje kako su imali veći natalitetni rast od Hrvata.
Mitomanija press.
Mitomanija press.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
za cca 10 godina bit će ih milijun u oluji, a jasenovac će biti mala beba....
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
nazalostStarhemberg wrote:Nije jedini, ima takvih lažova podosta.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A misliš da je on bitan u ovoj temi ?Starhemberg wrote:Nije jedini, ima takvih lažova podosta.
Pogledaj komentara. Niti jedan kritički i s logičkim zaključom jel ta brojka ipak preseravanje nego ono to je to.
Brajo pa ove primit u EU ?
Pa to bi klanje nastalo odma na Balkanu.
2014-04-11
Ma lako sto mi kuzimo srpske lazi bar nesrbi na ovim prostorima...ali nije mi jasno navodno nauceni i prefrigani zapadnjaci da padnu na ovakve nadmitove...dobro je rekao hebrang davno...kupise ih srbi jeftino...za rostilj i kurve
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato što se unazad 5o godina i više lažovima davao medijski prostor i sloboda da guraju svoje teorije, koje su postale općeprihvaćene. Jednom kad nešto postane takvo, uglavi se, nažalost. Po onoj maksimi, 100 puta ponovljena laž postat će istina.RayMabus wrote:A misliš da je on bitan u ovoj temi ?Starhemberg wrote:Nije jedini, ima takvih lažova podosta.
Pogledaj komentara. Niti jedan kritički i s logičkim zaključom jel ta brojka ipak preseravanje nego ono to je to.
Guest- Guest
Koji isprani mozgovi.
2014-04-11
A sto ja govorim cijelo vrijeme.....na zalost u eu pa i u hrvatskoj ima dosta naivnih i zlonamjernih koji zele to prikritiRayMabus wrote:A misliš da je on bitan u ovoj temi ?Starhemberg wrote:Nije jedini, ima takvih lažova podosta.
2015-09-08
Aktuelna hrvatska vlast i ove godine govori o 80.000 pobijenih u ovom logoru?
---
I nitko da komentira il kaže : pa koliko je onda Srba živjelo u BiH i Hrvatskoj ...pa onda na temelju toga da zaključi da je to stvarno istina pa niti jedan nebi ostao iz ww2 tamo ....a ostali su očito i to poprilično ...još se i proširili al ok to je druga tema.
Pa nitko kritički ne razmišlja.
Ovo primit u EU ?
MA NEMA TEORIJE.
---
I nitko da komentira il kaže : pa koliko je onda Srba živjelo u BiH i Hrvatskoj ...pa onda na temelju toga da zaključi da je to stvarno istina pa niti jedan nebi ostao iz ww2 tamo ....a ostali su očito i to poprilično ...još se i proširili al ok to je druga tema.
Pa nitko kritički ne razmišlja.
Ovo primit u EU ?
MA NEMA TEORIJE.
2014-04-11
Nekako stjecem dojam da se sa tom mitomanskom brojkom slazu i neki hr rostiljasi..nikad nisam cuo recimo josipovica,zokija pusica da demantiraju te brojke..
2015-09-08
dijagram wrote:Ovakve pizdarije ne govori čak ni crvenkasti
Nekad sam se ja nervirao zbog toga što sam glup, ali sad mi je to super.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo je malo veca konjina s onu stranu granice. A tamo konjina ne fali.
Ucka-
2016-02-15
crvenkasti wrote:dijagram wrote:Ovakve pizdarije ne govori čak ni crvenkasti
Nekad sam se ja nervirao zbog toga što sam glup, ali sad mi je to super.
Treba se pomirit sa realnoscu.
Ucka-
2016-02-15
U biti nije on problem nego komentari.Ucka wrote:Ovo je malo veca konjina s onu stranu granice. A tamo konjina ne fali.
Nigdje niti jednog da mu kaže : ajd ne seri ta brojka ni pod kojim uslovima ne može biti iznad 500 000.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bio je to jedan od najvećih zločina Nemaca u II svetskom ratu
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
» Drug Tito u prvom svetskom ratu - obavezno pogledati
» Zagreb: Napadnuti učenici gimnazije srpske crkve
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Velika anketa u Europi najbolje govori što ljudi misle o ratu: Zelenski bi mogao biti blago šokiran
Page 1 of 3