SRBIJA DANAS GLASA
Page 21 of 28
Page 21 of 28 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 24 ... 28
Re: SRBIJA DANAS GLASA
Starhemberg wrote:Ljudima kojima su noge u blatu, a glava u oblacima, ne čuju razum...kic wrote:ne znam, glupo i pričati više o tome, i HR i SR su ispuhali sav svoj nacionalni potencijal jedni na druge, svi susjedi su jači ili bolje stoje geopolotički, a između nas imamo naseljene jedne od najvećih backstabbera zemaljske kugle, svejedno, dok ne pustite da okrvavljeni rukavi odu s vaše vlasti, ja ne vidim ništa simpa u Srbiji žao mi je...
ali, nee, super ste, tvoj avatar fantasticno daje uvid u stanje svesti, odnosno kako hrvati sebe vizuelizuju
Guest- Guest
pizzon wrote:тудеј, 6.47 ?
da li ovaj covek uopste spava
rano ustajem, oko šest, što te muči s tim, neko mora i zaradit za sendviče
marcellus wrote:pizzon wrote:тудеј, 6.47 ?
ništa, i ja sam sl.
Guest- Guest
I ti volis sendvic sabajle? Dobra kuca... Dace sipac jos podriguse, ne brini...pizzon wrote:marcellus wrote:pizzon wrote:тудеј, 6.47 ?
ništa, i ja sam sl.
ti si skoro ko Vucic on radi 25 sati dnevno a ustaje sat vremena ranijemarcellus wrote:pizzon wrote:тудеј, 6.47 ?
2014-04-14
[size=42]Novi parlament manje udoban za Vučića“
[/size]
ФОТО: Принтскрин Јутјуб
Нови парламент Србије биће мање удобан за премијера Србије Александра Вучића од претходног сазива, пише данашњи московски “Комерсант”.
Како се наводи, нови парламент ће бити мање удобан за Вучића јер ранија опозиција у парламенту “није била ни против приближавања ЕУ, ни против нормализације односа с Косовом”.
Лист наводи да је важан, иако предвидљив резултат садашњих избора, повратак националистичких партија, Српске радикалне странке, коалиције Демократске странке Србије и Двери.
Додаје да се те политичке снаге позиционирају као проруске, залажу се за повратак Косова, обуставу преговора с ЕУ и једнозначну преоријентацију на Русију.
“Проевропски курс премијера изазваће код њих озбиљну опструкцију”, пише лист.
“Комерсант” пише да влада тешко може да се реално ослони на демократске снаге у парламенту у погледу подршке болних реформи и непопуларних мера.
Дневник пише да проблем за Вучића може бити и разноликост састава нове коалиције око СНС, као и не баш једноставни односи с председником Томиславом Николићем, који “заузима јачу проруску позицију и активно о томе говори”.
“Све то, по мишљењу српских експерата, чини све лабилнијом конструкцију балансирања између ЕУ и Русије”, пише “Комерсант” и наводи оцену аналитичара Душана Јањића да је модел “идемо у Европу, али не идемо у НАТО и притом имамо посебне односе с Русијом, мало вероватан”.
Лист такође цитира Јањићеве речи да ће за одређивање јасног односа Београда ка ЕУ и Русији преломни бити председнички избори 2017. године.
2014-04-14
"Vizuelizuješ" ti samo mrkvu, pardon, sendvič koji ti je Vučić bacio i dalje od toga nema.pizzon wrote:Starhemberg wrote:Ljudima kojima su noge u blatu, a glava u oblacima, ne čuju razum...kic wrote:ne znam, glupo i pričati više o tome, i HR i SR su ispuhali sav svoj nacionalni potencijal jedni na druge, svi susjedi su jači ili bolje stoje geopolotički, a između nas imamo naseljene jedne od najvećih backstabbera zemaljske kugle, svejedno, dok ne pustite da okrvavljeni rukavi odu s vaše vlasti, ja ne vidim ništa simpa u Srbiji žao mi je...
ali, nee, super ste, tvoj avatar fantasticno daje uvid u stanje svesti, odnosno kako hrvati sebe vizuelizuju
Guest- Guest
marcellus wrote:pizzon wrote:тудеј, 6.47 ?
Guest- Guest
Starhemberg wrote:"Vizuelizuješ" ti samo mrkvu, pardon, sendvič koji ti je Vučić bacio i dalje od toga nema.pizzon wrote:Starhemberg wrote:Ljudima kojima su noge u blatu, a glava u oblacima, ne čuju razum...kic wrote:ne znam, glupo i pričati više o tome, i HR i SR su ispuhali sav svoj nacionalni potencijal jedni na druge, svi susjedi su jači ili bolje stoje geopolotički, a između nas imamo naseljene jedne od najvećih backstabbera zemaljske kugle, svejedno, dok ne pustite da okrvavljeni rukavi odu s vaše vlasti, ja ne vidim ništa simpa u Srbiji žao mi je...
dobro, ja vizuelizujem a ti vizualiziraš, a to sto stoji.. stoji...
Guest- Guest
dabome, ja podrzavam stav da se izbroji svaki glas, da vidimo ko prelazi cenzus a ko ne.
18.ooo ljudi ponovo glasa, a sandra trenutno ima, kako se govori 48 plus, ili tadic,ceda i canak.
jedino pitanje je ko ulazi u skupstinu a ko ne.
Guest- Guest
momak...smrdis za medalju...pizzon wrote:
dabome, ja podrzavam stav da se izbroji svaki glas, da vidimo ko prelazi cenzus a ko ne.
18.ooo ljudi ponovo glasa, a sandra trenutno ima, kako se govori 48 plus, ili tadic,ceda i canak.
hoće pisho da istera zveri i dss kao i čbč iz parlamenta...
a šešelj se vrlo brzo otkrio da igra za psihopatu.
a šešelj se vrlo brzo otkrio da igra za psihopatu.
Guest- Guest
velika sramota, velika sramota šta pishopata i njegovi debili rade. vrlo brzo će da završiti...
Guest- Guest
Stanojko wrote:momak...smrdis za medalju...pizzon wrote:
dabome, da se dogovorimo da svi ulaze.
gde to ima, kod tebe, i ti si valjda zagovornik da sve bude cisto.
tacni rezultati su jedino prihvatljivi. necemo valjda da udjemo
u ciklus skupstine koja je birana aklamacijom vlasti i opozicije.
Guest- Guest
niko nikga ne isteruje, samo MORA da bude tacno brojanje,
do zadnjeg pristiglog glasa. to je mnogo bitno da li je neka
partija parlamentarna ili ulicarska.
skupstina MORA da bude 100% legitimna.
do zadnjeg pristiglog glasa. to je mnogo bitno da li je neka
partija parlamentarna ili ulicarska.
skupstina MORA da bude 100% legitimna.
Last edited by pizzon on 28/4/2016, 10:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
sad je znaci nekorektno i nije fer sto se zahteva apsolutna
tacnost. eee, yebiga.. to mora da bidne uvek tako
tacnost. eee, yebiga.. to mora da bidne uvek tako
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
neka se broje, zasto da ne. valjda ce i oni biti u tom prebrojavanju.
ja, jedino zelim da svi, koji imaju 5,oo udju u skupstinu, ali ne na bazi
procene, 4,99 ne a 5,oo da. toliko.
Guest- Guest
Smrad...do nebapizzon wrote:neka se broje, zasto da ne. valjda ce i oni biti u tom prebrojavanju.
Similar topics
» Staljin: "Danas nije važno ko i kako glasa, već ko broji glasove"
» Srbija danas: Palanačka prevrtljivost i jajarski mentalitet
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» TITO: Srbija danas više nikom ne bi bila lak plen kao 1999
» Srbija danas: Palanačka prevrtljivost i jajarski mentalitet
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» TITO: Srbija danas više nikom ne bi bila lak plen kao 1999