Antikatolčadske medijske orgije
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Antikatolčadske medijske orgije
Nisam, agnostik sam, ali i da sam vjernik, ne trebaš me brkati s naivcem.Eva wrote:Ak si vjernik, vjerovat ćeš mi!
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Radilo se uglavnom o Srbima.Yehudi wrote:
Pa to smo vidili milijun puta. Tijekom tursko janičarske agresije prije par stoljeća stotine su tisuća Hrvata, Srba
a posebno onih iz Bosne i Hercegovine, konvertirali iz Kršćanstva u muhamedance.
Hrvati;tek onaj dio sa područja Krajine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne, i s područja Turske Hrvatske (današnje zapadne Bosne) i s područja Hercegovine. A dio je prešao i na pravoslavlje jer su bili u povoljnijoj poziciji od katolika. Recimo terorist Vojislav Blažević potomak je takvih Hrvatah.jastreb wrote:Radilo se uglavnom o Srbima.Yehudi wrote:
Pa to smo vidili milijun puta. Tijekom tursko janičarske agresije prije par stoljeća stotine su tisuća Hrvata, Srba
a posebno onih iz Bosne i Hercegovine, konvertirali iz Kršćanstva u muhamedance.
Pa to je Krajina. Bosanska i Cazinska.Regoč wrote:Ne, i s područja Turske Hrvatske (današnje zapadne Bosne)jastreb wrote:Radilo se uglavnom o Srbima.Yehudi wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Opet medijske lazi o Bitcoinu
» Medijske slobode i demokracija u Srbiji
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Opet medijske lazi o Bitcoinu