Antikatolčadske medijske orgije
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Antikatolčadske medijske orgije
pod katolike u kulturološkom smislu brojim i židove kojima su preci stoljećima ovdje i uklopili su se u način života i razmišljanja.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
marcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:
svi mi ovdje smo katolici po svom kulturnom naslijeđu, mentalitetu, i načinu razmišljanja
niste svi, no jeste većina
jesmo svi, ovdje nema budista ni protestanata ima doduše istočnih kršćana gdje se kultura ponešto razlikuje.
ma, nismo..budi siguran
Guest- Guest
marcellus wrote:deda na aparatima wrote:marcellus wrote:
svi mi ovdje smo katolici po svom kulturnom naslijeđu, mentalitetu, i načinu razmišljanja
niste svi, no jeste većina
jesmo svi, ovdje nema budista ni protestanata ima doduše istočnih kršćana gdje se kultura ponešto razlikuje.
nisu svi oblikovani kulturom religije kojoj pripada većina, niti prihvaćaju njene norme komunikacije, morala, običaja itd.
Guest- Guest
Definition of universalism
1. often capitalized a : a theological doctrine that all human beings are equal and will eventually be saved
Guest- Guest
Ponižavajuće je i bijedno sam sebe sputavati i ograničavati svrstavajući se u bilo koju kategoriju za koju postoje društveno prihvaćen stereotip.
Staviti npr. na sebe značku advokatske komore znači svima pokazivati da sam ja advokat i razmišljam onako kako to nalažu običaji i navike za advokate.
Isto vrijedi za bilo koju društvenu grupaciju, religijsku, nacionalnu, navijačku. Isto je.
Staviti npr. na sebe značku advokatske komore znači svima pokazivati da sam ja advokat i razmišljam onako kako to nalažu običaji i navike za advokate.
Isto vrijedi za bilo koju društvenu grupaciju, religijsku, nacionalnu, navijačku. Isto je.
crvenkasti-
2014-04-17
Ponositi se pripadnošću neke skupine znači priznati da sam u sebi nemaš ili ne prepoznaješ druge kvalitete osim onih koji se ustaljeno, uglavnom lažno i nevjerodostojno, prihvaćene za grupaciju s kojom se identificiraš.
crvenkasti-
2014-04-17
ljudi su plemenski podijeljeni sta ces nije sve crno i bijelo..i crvenkasto
2014-04-14
crvenkasti wrote:Ponositi se pripadnošću neke skupine znači priznati da sam u sebi nemaš ili ne prepoznaješ druge kvalitete osim onih koji se ustaljeno, uglavnom lažno i nevjerodostojno, prihvaćene za grupaciju s kojom se identificiraš.
A kak bi onda paraziti živjeli? Gdo bi hranili Karamarka, Mesića, Kolindu, Zokija, pa i Marčela?
Guest- Guest
Tu je i paradoks.
Kad advokat kaže: "Svi advokati uvijek lažu."
Je li to istinita ili lažna tvrdnja?
Kad advokat kaže: "Svi advokati uvijek lažu."
Je li to istinita ili lažna tvrdnja?
crvenkasti-
2014-04-17
Ako je istinita, znači da lažem i nije istinita. Ako nije istinita, znači da lažem.
crvenkasti-
2014-04-17
da nije stranaka kako bi se integrisali u razne integracije
2014-04-14
crvenkasti wrote:Ako je istinita, znači da lažem i nije istinita. Ako nije istinita, znači da lažem.
Nevažno. Ionak po satu čardžaš 500 kunica.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Svi radimo po narudžbi ili ti ignoriraš šefove naputke?
Regoč-
2015-08-21
Ljudi su podieljeni po raznim osnovama i ne vidim zašto bi se itko stidio onoga što je bilo podrietlom (rasa, vjera, nacija), bilo izborom (profesija, vjera, klubsko određenje).Winter is coming wrote:ljudi su plemenski podijeljeni sta ces nije sve crno i bijelo..i crvenkasto
Nisam, agnostik sam, ali i da sam vjernik, ne trebaš me brkati s naivcem.Eva wrote:Ak si vjernik, vjerovat ćeš mi!
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Opet medijske lazi o Bitcoinu
» Medijske slobode i demokracija u Srbiji
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Opet medijske lazi o Bitcoinu
» Medijske slobode i demokracija u Srbiji
Page 3 of 4