Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Papa obećao kršćanima da idu s njim, pa poveo samo muslimane
Reko mu pilsel da bude jovo faruk huanito franjomelkior wrote:papa je vjerski poglavar katolika. Ni protestanata, ni pravoslavaca, ni Židova. Ni muslimana. Papa nije poglavar čitavog svijeta. Ako to papi nije jasno, bit će mu jasno. I bit će to posljednje što će mu postati jasno. I bit će kasno.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
Ovo pitanje postavljeno je i Isusu.
I znaš što je rekao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
melkior wrote:Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.jastreb wrote:Papa je odgovoran samo Isusu.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
Što bi Franjo meni bio odgovoran? Ili tebi?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Poupi poslati braću Winchester,Sama i deana..pa nek oni odluce,jer Puopa opsjednut duom..onim zlocestim...
Guest- Guest
Ukratko, neka papa prestane tuđim kurcem gloginje mlatit. Ima moralni autoritet samo zato jer je vjerski poglavar katolika. KAD ĆEŠ TI, KAO PRAVOSLAVAC, POKLONITI SE PAPI KAO SVOM VJERSKOM POGLAVARU I PRIZNATI PRVENSTVO RIMSKOG BISKUPA, ONDA ĆEŠ IMATI PRAVO I IZVODITI PAPIN AUTORITET OD ISUSOVOG AUTORITETA. DO TADA, ODJEBI. A što se pape Vranje tiče, jadna mu majka.melkior wrote:Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.jastreb wrote:Papa je odgovoran samo Isusu.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Odakle ti da sam ja pravoslavni???melkior wrote:Ukratko, neka papa prestane tuđim kurcem gloginje mlatit. Ima moralni autoritet samo zato jer je vjerski poglavar katolika. KAD ĆEŠ TI, KAO PRAVOSLAVAC, POKLONITI SE PAPI KAO SVOM VJERSKOM POGLAVARU I PRIZNATI PRVENSTVO RIMSKOG BISKUPA, ONDA ĆEŠ IMATI PRAVO I IZVODITI PAPIN AUTORITET OD ISUSOVOG AUTORITETA. DO TADA, ODJEBI. A što se pape Vranje tiče, jadna mu majka.melkior wrote:Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.jastreb wrote:Papa je odgovoran samo Isusu.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
Zašto nikad niste ni riječi rekli protiv Ivana Pavla II???
Jedini je onaj munjeni Henok protiv njega mrmljao. Često i sa pravom.
Koji je prvi i jedini papa koji je posjećivao džamije i koji je javno poljubio Koran?
Kakav je to papa koji može poljubiti knjigu koja niječe Oca i Sina?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
On ti je smrad populistički, uopće nije dobar tako kako se predstavlja. Sve sto je rekao o oprostu i tako vec postoji i katolička crkva prakticira. Vidi samo kako je dobricina ostavio ove mrtvo ladno jer su katolici.melkior wrote:papa je vjerski poglavar katolika. Ni protestanata, ni pravoslavaca, ni Židova. Ni muslimana. Papa nije poglavar čitavog svijeta. Ako to papi nije jasno, bit će mu jasno. I bit će to posljednje što će mu postati jasno. I bit će kasno.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Za Ivana Pavla II ne znam, i ne mogu suditi, ali jasno kažem da takvo što nikada ne bi palo na pamet Benediktu XVI. Za pape bi bilo bolje da prestanu ljubiti Kur´an, jer će u protivnom njihove vratove ljubiti čelik.jastreb wrote:Odakle ti da sam ja pravoslavni???melkior wrote:Ukratko, neka papa prestane tuđim kurcem gloginje mlatit. Ima moralni autoritet samo zato jer je vjerski poglavar katolika. KAD ĆEŠ TI, KAO PRAVOSLAVAC, POKLONITI SE PAPI KAO SVOM VJERSKOM POGLAVARU I PRIZNATI PRVENSTVO RIMSKOG BISKUPA, ONDA ĆEŠ IMATI PRAVO I IZVODITI PAPIN AUTORITET OD ISUSOVOG AUTORITETA. DO TADA, ODJEBI. A što se pape Vranje tiče, jadna mu majka.melkior wrote:Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.jastreb wrote:Papa je odgovoran samo Isusu.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
Koji je prvi i jedini papa koji je posjećivao džamije i koji je javno poljubio Koran?
2015-08-09
U ime kršćanstva rasturit kršćanstvo. I još ispast dobar.kaja_333 wrote:On ti je smrad populistički, uopće nije dobar tako kako se predstavlja. Sve sto je rekao o oprostu i tako vec postoji i katolička crkva prakticira. Vidi samo kako je dobricina ostavio ove mrtvo ladno jer su katolici.melkior wrote:papa je vjerski poglavar katolika. Ni protestanata, ni pravoslavaca, ni Židova. Ni muslimana. Papa nije poglavar čitavog svijeta. Ako to papi nije jasno, bit će mu jasno. I bit će to posljednje što će mu postati jasno. I bit će kasno.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
2015-08-09
melkior wrote:
Za Ivana Pavla II ne znam, i ne mogu suditi, ali jasno kažem da takvo što nikada ne bi palo na pamet Benediktu XVI. Za pape bi bilo bolje da prestanu ljubiti Kur´an, jer će u protivnom njihove vratove ljubiti čelik.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Winchester je klasikabogomdani wrote:Poupi poslati braću Winchester,Sama i deana..pa nek oni odluce,jer Puopa opsjednut duom..onim zlocestim...
2015-08-09
A ne,ne,ne...nisam mislio Poupi poslati TE Winchestere,nego ove..melkior wrote:Winchester je klasikabogomdani wrote:Poupi poslati braću Winchester,Sama i deana..pa nek oni odluce,jer Puopa opsjednut duom..onim zlocestim...
Znas Ono... SEJVING PIPL,HANTING TINGS,..A FAMILI BIZNIS...
Guest- Guest
Zadaca Pape je da brani katolicku Crkvu i povede krizarski rat kad je za to potreba i to bez milosti po svim Bozjim propisima klanja zrtve.melkior wrote:Za Ivana Pavla II ne znam, i ne mogu suditi, ali jasno kažem da takvo što nikada ne bi palo na pamet Benediktu XVI. Za pape bi bilo bolje da prestanu ljubiti Kur´an, jer će u protivnom njihove vratove ljubiti čelik.jastreb wrote:Odakle ti da sam ja pravoslavni???melkior wrote:Ukratko, neka papa prestane tuđim kurcem gloginje mlatit. Ima moralni autoritet samo zato jer je vjerski poglavar katolika. KAD ĆEŠ TI, KAO PRAVOSLAVAC, POKLONITI SE PAPI KAO SVOM VJERSKOM POGLAVARU I PRIZNATI PRVENSTVO RIMSKOG BISKUPA, ONDA ĆEŠ IMATI PRAVO I IZVODITI PAPIN AUTORITET OD ISUSOVOG AUTORITETA. DO TADA, ODJEBI. A što se pape Vranje tiče, jadna mu majka.melkior wrote:Sorry, ali nije ga Isus birao. Kad ga Isus bude sam izravno birao, onda neću ništa reći. Pa kad se Isus izravno spusti da sam bira papu, a ne ovako preko posrednika, onda neka Isusu i odgovara. U međuvremenu će odgovarati onima koji su ga birali.jastreb wrote:Papa je odgovoran samo Isusu.melkior wrote:Nebitno za čitavu priču. Papa je odgovoran katolicima a ne muslimanima.jastreb wrote:Tko je moj bližnji???vuksadinare wrote:Da on nije faruk a ne franjo...lik me jebeno podajeca na pilsela...nije cudo kad su se druzili...vise vole tudjince nego svoje bliznje
I znaš što je rekao?
omni-
2014-04-12
Da li bi se ovaj danas snasao u situaciji? :D
omni-
2014-04-12
jes,ko ministrica odbrane Danske...
Guest- Guest
jasno, pa taj nikad nije stao u obranu sirijskih kršćana...mozda ih je trebalo povećalom tražiti na Lesbosu ali levat je mogao bar pokušati kad se već 'vata populizma
2014-04-15
Poup Trojanac..a u qrc,posvvuda Trojanci..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Papa poveo 12 izbjeglica avionom u Vatikan
» ''Papa uputio oštre riječi kršćanima''
» Papa poziva - primite braću muslimane u vaša srca i vaš dom
» POČELO JE Prve muslimane VRATILI sa aerodroma, samo nekoliko sati nakon TRAMPOVE ZABRANE
» Plenki u soku zbog toga sto je Kaptol stao uz prosvjednike:'Ja slusam samo papa Franju'
» ''Papa uputio oštre riječi kršćanima''
» Papa poziva - primite braću muslimane u vaša srca i vaš dom
» POČELO JE Prve muslimane VRATILI sa aerodroma, samo nekoliko sati nakon TRAMPOVE ZABRANE
» Plenki u soku zbog toga sto je Kaptol stao uz prosvjednike:'Ja slusam samo papa Franju'
Page 2 of 2