umro Princ
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
umro Princ
http://www.news.com.au/entertainment/celebrity-life/prince-dead-at-57-report/news-story/dd669dc072fc063bdfb028a2338437db
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: umro Princ
to ti je onaj sto pjeva cetiri mladica idu s trebevicapreko_vode_do_slobode wrote:tko je taj sada u pičku materinu haha
2014-04-19
on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
meni se od njega najvise svida ona cetri konja debelaudba wrote:on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
a joda nije ni cuo za tu stvar
2014-04-19
ne znam za to, znam da smo slušali ono "deep parpl rejn" ili kako se zvaše stvar?prckov wrote:meni se od njega najvise svida ona cetri konja debelaudba wrote:on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ne znam, zadnje so sam od njega sluso je onaudba wrote:ne znam za to, znam da smo slušali ono "deep parpl rejn" ili kako se zvaše stvar?prckov wrote:meni se od njega najvise svida ona cetri konja debelaudba wrote:on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
kud plovi ovaj brod i ciju ciju tup
2014-04-19
Promašio si brate, to piva u duetu oni Bi Điz iz Austrije i Ćobi. A Prinke je pjevo onu "kad u vojsku pođem ja cijelo selo zna"prckov wrote:ne znam, zadnje so sam od njega sluso je onaudba wrote:ne znam za to, znam da smo slušali ono "deep parpl rejn" ili kako se zvaše stvar?prckov wrote:meni se od njega najvise svida ona cetri konja debelaudba wrote:on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
2015-11-10
cekaj, zar bi dzizas ne pjeva onu sve su laste iz bogate kasteudba wrote:Promašio si brate, to piva u duetu oni Bi Điz iz Austrije i Ćobi. A Prinke je pjevo onu "kad u vojsku pođem ja cijelo selo zna"prckov wrote:ne znam, zadnje so sam od njega sluso je onaudba wrote:ne znam za to, znam da smo slušali ono "deep parpl rejn" ili kako se zvaše stvar?prckov wrote:meni se od njega najvise svida ona cetri konja debelaudba wrote:on kad je zapiva, ja i moja škvadra smo se naigrali najeli i napili, on i oni fifti cijent
2014-04-19
ne ne, to je bio Brane Oblak i ona Ljupka Dimitrovska, a Bii Jeezz je onaj "otvori vrata milu ti majku jebem ti si unutra a ja vani zebem"prckov wrote:cekaj, zar bi dzizas ne pjeva onu sve su laste iz bogate kaste
2015-11-10
da je jeo i pio domaće poživio bi ko onaj Majkl Đakssonmarcellus wrote:droga ga je zela
2015-11-10
tisucu mu dabrovih cucnjeva u pravu si,udba wrote:ne ne, to je bio Brane Oblak i ona Ljupka Dimitrovska, a Bii Jeezz je onaj "otvori vrata milu ti majku jebem ti si unutra a ja vani zebem"prckov wrote:cekaj, zar bi dzizas ne pjeva onu sve su laste iz bogate kaste
mada ja o njega i hasima hokija najvolem
dokk moje misli krstare prema tebi
ti se draga slobodno jebi
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
asila će popizdit, prvo će mu past na pamet da se radi o princu saudijske vehabije....preko_vode_do_slobode wrote:tko je taj sada u pičku materinu haha
T.- Posts : 17557
2014-04-14
R.I.P...veliki glazbenik.
2014-04-12
to bi trebao znatipreko_vode_do_slobode wrote:tko je taj sada u pičku materinu haha
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2