Početak privatizacije: Naručili procjenu 54 državna poduzeća
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Početak privatizacije: Naručili procjenu 54 državna poduzeća
ko gubi zaradu?deda na aparatima wrote:kako koji, pa prodajom lutrije gubi zaradu koju ima kao jedini vlasnikaben wrote:
koji je tvoj problem s lutrijon?
lutrija ne zahtjeva investicije ni razvoj kao druge grane gospodarstva
to je najgluplji potez koji mogu napraviti
aben- Posts : 35490
2014-04-16
RayMabus wrote:Teško jer u suštini priwatnik neće da uzima linije koje nisu profitabilne a weze s otoćima moraju bit.aben wrote:daj bože i majko božja da bar njih razjebu,deda na aparatima wrote:
19. Jadrolinija
kurbine sine četničke:)
Wiše neka polupriwatizačija i to nego 100%.
privatizirat pa onda opet država subvencionira
Guest- Guest
Ostat će vama rvatima samo posrane gaće na štapu.
Guest- Guest
Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
Može se radit neka miks šema tj ono brodowi moraju bit al ne mora ekipa u kafiću na brodu bit zaposleniči Jadrolinije nego priwatnik i odhebi.
Kafić na brodu nije držawni interes.,
Može se radit neka miks šema tj ono brodowi moraju bit al ne mora ekipa u kafiću na brodu bit zaposleniči Jadrolinije nego priwatnik i odhebi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to ti ni istina,RayMabus wrote:Teško jer u suštini priwatnik neće da uzima linije koje nisu profitabilne a weze s otoćima moraju bit.aben wrote:deda na aparatima wrote:
19. Jadrolinija
daj bože i majko božja da bar njih razjebu,
kurbine sine četničke:)
Wiše neka polupriwatizačija i to nego 100%.
i veze s otocima ne moraju biti, odakle ti takova glupost?
2014-04-16
Jedina privatizacija koja je uspjela i bila pravedna je privatizacija stambenog fonda. Nitko rijec da rekne. Nitko da se pobuni. Kila mozga...
2014-04-14
ako ikome onda lutriju prodati mirovinskim fondovima, ili HZZOupreko_vode_do_slobode wrote:negdje sam čitao da je hrvatska lutrija u gubicima hahaha, nadam se da je to neka šaladeda na aparatima wrote:kako koji, pa prodajom lutrije gubi zaradu koju ima kao jedini vlasnikaben wrote:
Guest- Guest
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
mi smo odsičeni od kopna zanjih 100 000 godin, a tiš mi sa dojti reći da moromo biti povezani... abogati:)
2014-04-16
BMK za lutriju.
Nit geostrateška nit wojna wrijednost.
Na bubanj i čao.
Nit geostrateška nit wojna wrijednost.
Na bubanj i čao.
2014-04-11
slažen se, ali unda privatizirati te fondove.deda na aparatima wrote:ako ikome onda lutriju prodati mirovinskim fondovima, ili HZZOupreko_vode_do_slobode wrote:negdje sam čitao da je hrvatska lutrija u gubicima hahaha, nadam se da je to neka šaladeda na aparatima wrote:kako koji, pa prodajom lutrije gubi zaradu koju ima kao jedini vlasnikaben wrote:
2014-04-16
Ne može.aben wrote:jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
mi smo odsičeni od kopna zanjih 100 000 godin, a tiš mi sa dojti reći da moromo biti povezani... abogati:)
Trebaju mi držawni brodowi u wlasnišwu države za prewoz oklopa na kotačima s kopna na otoke i obratno.
AJDE ODHEBI.
2014-04-11
aben wrote:jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
Zadnji brod koji vam je uplovio u luku bio je Odisej i njegovi mornari. Homer se sapleo i pao na mulu jer kurca nije vidio...
Guest- Guest
moj otok je potpuno privatan, otkupljen od crikve. nema država tamo ča iskati.RayMabus wrote:Ne može.aben wrote:jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
Trebaju mi držawni brodowi u wlasnišwu države za prewoz oklopa na kotačima s kopna na otoke i obratno.
AJDE ODHEBI.
beži bre.
ki ti broni imati vojni brodi, ali osuditi nas na jadrliniju, firmu nastalu iz srca pakla, i zabroniti ostale brodare je- i sve da smo ti rodbinu u jasenovac poslali- previše.
2014-04-16
za moj pojam, to je jedun brod previše:)Usne Stjepana Gnječa wrote:aben wrote:jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
Zadnji brod koji vam je uplovio u luku bio je Odisej i njegovi mornari. Homer se sapleo i pao na mulu jer kurca nije vidio...
2014-04-16
inače, interesantno je kako država more samo resti, nikako i padati.
dojde jedun i reče moromo skupiti šolde od kockarov krez lutriju, ti šoldi su za decu.
unda drugi oće da osječani bročanima ploćaju subvenciju za jeftini trajekt.
unda je treti zabrinut za stabla, jer da će ih privatnici omoh svih izvoliti:)
i mic po mic, imomo državu ka peče kruh, čini postoli...imomo jugoslaviju.
dojde jedun i reče moromo skupiti šolde od kockarov krez lutriju, ti šoldi su za decu.
unda drugi oće da osječani bročanima ploćaju subvenciju za jeftini trajekt.
unda je treti zabrinut za stabla, jer da će ih privatnici omoh svih izvoliti:)
i mic po mic, imomo državu ka peče kruh, čini postoli...imomo jugoslaviju.
2014-04-16
aben wrote:za moj pojam, to je jedun brod previše:)Usne Stjepana Gnječa wrote:aben wrote:jadrolinju triba ukinuti. ako išta s popisa- jadroliniju.RayMabus wrote:Jadrolinija se ne može privatizirat 100% i na taj način jer privatnik neće održavat linije koje nisu neprofitabilne a otoke ne možeš ostawit odsjećene od kopna.
Odiseja ste potirali s vilama grabljama i motikon po hrbatu...Ma je voga s veslima prema Itaki ka strila nebeska.
Guest- Guest
Sve treba privatizirati kao stambeni fond.
2014-04-14
abraham wrote:Sve treba privatizirati kao stambeni fond.
Slažem se. Treba privatizirati Vladu, Sabor, sudstvo, policiju, vojsku. Treba svakom privatniku dozvoliti da osnuje vlastitu vojsku, policiju, sudstvo i sve ostalo. Jebemumater i ja želim imat moj privatni Sabor i Vladu i teško naoružanu vojsku i policiju. Ne bu meni niko došel na grunt jebavat u zdrav mozak.
Guest- Guest
Jadrolinija ako će netko uzet owe prometne linije koje wiše manje može održawat tokom čijele godine a da u je ispaltiwo ok jer mi i ne trebju neki weliki trajekti al owe manje linije nitko neče uzet a od dwa transportn broda HRM jedan će poslužit za rezerwne dijelowe itd itd itd i to je u miru minimum minimuma al ako tko napadne treba imat u rezerwi par manjih transportnih a to su uprawo te nezanimljiwe ekonomski gledano linije za priwatizačiju.
Il čete kupit lijepo nowi wojni brod za transport a ostat bez weze sa manjim otočima.
Nema para za kupnju nowih wojnih brodowa transportnog tipa tako da ti manji brodowi Jadrolinije ostaju.
Brodowi owakwog tipa ostaju :
MF Bol in Split, Croatia, on Oct 14, 2011
A oni weliki .....to možete priwatizirat ....nemam namjeru ić do Italije.
Il čete kupit lijepo nowi wojni brod za transport a ostat bez weze sa manjim otočima.
Nema para za kupnju nowih wojnih brodowa transportnog tipa tako da ti manji brodowi Jadrolinije ostaju.
Brodowi owakwog tipa ostaju :
MF Bol in Split, Croatia, on Oct 14, 2011
A oni weliki .....to možete priwatizirat ....nemam namjeru ić do Italije.
2014-04-11
Ewo wam popis brodowa :
https://en.wikipedia.org/wiki/Jadrolinija
POla flote možete odma priwatizirat ....to če wam biti zainteresirani samo za one linije koje su profitabilne ....ljeti će stawit weliki brod a zimi weliki ide na remont a manji će održawat liniju i swe ok.
To možete a owo drugo wam neče uzet a treba weza i sa time .....ako mislite da je to trošak onda čete dobit popis od HRM šta swe NATO traži kad je transport wojnih brodowa u pitanju pa če wam se zawrtit u glawi od čifre.
A toliko para na bačanje baš i nemate.
https://en.wikipedia.org/wiki/Jadrolinija
POla flote možete odma priwatizirat ....to če wam biti zainteresirani samo za one linije koje su profitabilne ....ljeti će stawit weliki brod a zimi weliki ide na remont a manji će održawat liniju i swe ok.
To možete a owo drugo wam neče uzet a treba weza i sa time .....ako mislite da je to trošak onda čete dobit popis od HRM šta swe NATO traži kad je transport wojnih brodowa u pitanju pa če wam se zawrtit u glawi od čifre.
A toliko para na bačanje baš i nemate.
Desantni brodovi
Desantni brod-minoploagač DBM-81 Cetina | 1993. | Brodogradilište specijalnih objekata, Split. | ||
Desantni brod-minoploagač DBM-82 Krka | 1995. | Brodogradilište specijalnih objekata, Split. | ||
Desantno jurišni brod DJB-104 | 1977. | Montmontaža-Greben, Vela Luka. | Bivši DJČ-615 | |
Desantno jurišni brod DJB-106 | Montmontaža-Greben, Vela Luka. | Bivši DJČ-624 | ||
Desantno jurišni brod DJB-107 | 1978. | Montmontaža-Greben, Vela Luka. | Bivši DJČ-613 | |
Pomoćna desantna splav PDS-713 | Pula | 1991. zarobljena u Šibeniku. |
Školski brod
BŠ-72 Andrija Mohorovičić | 1971. | Stocznia Północna, Gdansk, Poljska | Bivši PH-33 Andrija Mohorovičić. |
Spasilački brod
BS-73 Faust Vrančić | 1976. | Brodogradilište Tito Beograd | Bivši PS-12 Spasilac |
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» EK povisila procjenu rasta hrvatskog BDP-a na 2,6 posto
» Uspjeh privatizacije visokog školstva
» Njemačka odbacila procjenu svojih obavještajaca da Saudijci destabiliziraju Bliski istok
» Bauk privatizacije: U Hrvatskoj je i dalje baš sve državno vlasništvo
» Slovenski turisti u kineskom restoranu naručili delikatesu...
» Uspjeh privatizacije visokog školstva
» Njemačka odbacila procjenu svojih obavještajaca da Saudijci destabiliziraju Bliski istok
» Bauk privatizacije: U Hrvatskoj je i dalje baš sve državno vlasništvo
» Slovenski turisti u kineskom restoranu naručili delikatesu...
Page 3 of 4