Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
Mi za stolom, vi pod stolom. Tu je razlika. I uvek je bila. Maši malo krilcima.Piglet wrote:Eto vidiš, mi vas blokiramo, a za to vrijeme vi "pregovarate" sa Kosovarima i prepuštate im suverenitet nad srcem Srbije. Svatko ima društvo svog ranga, vi sjedite za stolom sa Albancima i Turcima. Prigodno i prikladno.dzango wrote:A Hrvati dotle:Piglet wrote:Dobro sad, ti si govorio da blokade neće uopće ni biti i da će tvoj veliki vođa popušiti svima kome treba i ne treba pa se sad malo praviš lud. Blokada je tu, vidjet ćemo što srpska sirotinja ima za ponuditi da se ona skine. Sad je sve u domeni političke trgovine.dzango wrote:Vaša blokada je u nezgodno vreme u bilo koje vreme. Zato što se ništa ne pitate već ste gazdama uvek na raspolaganju. Ajde sad:Piglet wrote:Šira slika je da su Srbi priznali Kosovo već prije početka pregovora i da sad trebaju dobiti nagradu od gospodara pa je naša blokada došla u nezgodno vrijeme jer politiku mrkve i batine treba iskoristiti za preuzimanje još par srpskih firmi koje uopće nešto vrijede, a koje namjeravaju privatizirati (telekom, struja, mediji, ljetovališta i sl).
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
2014-04-12
Evo blagodati:jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Sora, evo da me ubiješ ja više ne znam tko su ti antifašisti ovdje i što hoće...Znaš li ti?
De se malo pročeljajte, a ne ovako sve nešto zbrda -zdola. Ispada da ste gori od fašista...em nekulturni, em neobrazovani, em potencijalni koljači. Kavu s takvima ne bih popio niti u ludilu.
De se malo pročeljajte, a ne ovako sve nešto zbrda -zdola. Ispada da ste gori od fašista...em nekulturni, em neobrazovani, em potencijalni koljači. Kavu s takvima ne bih popio niti u ludilu.
Zamijenio si sve...ti si žaba..dzango wrote:Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
2014-04-12
Uzvrpoljio se poput Longija kad ga se počne zapitkivati o ženama...
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Evo blagodati:jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Šta nam se rugaš, majmune četnički? Vidio bih tebe da si Hrvat!
Last edited by crvenkasti on 21/4/2016, 13:39; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Ti me poljubiš i postanem princ.IvyTeasdale wrote:Zamijenio si sve...ti si žaba..dzango wrote:Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Dzango je Vučkov poltron, kad se samo sjetim kako je bio ponosan kad je Vučić najavio da neće biti blokade, čak mi bude i žao što smo mu raspršili europski sjaj iz očiju. Nije lijepo šamarati mrtvog magarca, ali ipak svi to rade.jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Last edited by Piglet on 21/4/2016, 13:37; edited 1 time in total
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Sad sam ti hetjela reći tko sam ja iz primjera..dzango wrote:Ti me poljubiš i postanem princ.IvyTeasdale wrote:Zamijenio si sve...ti si žaba..dzango wrote:Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
2014-04-12
Onda bi svi zajedno zaigrali chicken dance.crvenkasti wrote:dzango wrote:Evo blagodati:jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Šta nam se rugaš, majmune četnički? Vidi bih tebe da si Hrvat!
vuksadinare wrote:To je kao da trazite od pileta da igra po pravilima svog krvnika.To nikamo ne vodi osim sto vod k vecoj radikalizaciji u regiji'.
Znači, radikali pobjeđuju? Ne Vučić?
crvenkasti-
2014-04-17
Imaš sećanje kao pile i inteligenciju istog. Ajde đuskaj krilcima.Piglet wrote:Dzango je Vučkov poltron, kad se samo sjetim kako je bio ponosan kad je Vučić najavio da neće biti blokade, čak mi bude i žao što smo mu raspršili europski sjaj iz očiju. Nije lijepo šamarati mrtvog magarca, ali ipak svi to rade.jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Piletina?IvyTeasdale wrote:Sad sam ti hetjela reći tko sam ja iz primjera..dzango wrote:Ti me poljubiš i postanem princ.IvyTeasdale wrote:Zamijenio si sve...ti si žaba..dzango wrote:Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Nisi dobro upratio priču..dzango wrote:Piletina?IvyTeasdale wrote:Sad sam ti hetjela reći tko sam ja iz primjera..dzango wrote:Ti me poljubiš i postanem princ.IvyTeasdale wrote:Zamijenio si sve...ti si žaba..dzango wrote:Ti mrdaj guzom i maši krilcima. Ne zabušavaj.IvyTeasdale wrote:Vidjela žaba da kuju konja, pa..jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
2014-04-12
Ne lipši magarče do zelene trave. Tako si blizu.dzango wrote:Imaš sećanje kao pile i inteligenciju istog. Ajde đuskaj krilcima.Piglet wrote:Dzango je Vučkov poltron, kad se samo sjetim kako je bio ponosan kad je Vučić najavio da neće biti blokade, čak mi bude i žao što smo mu raspršili europski sjaj iz očiju. Nije lijepo šamarati mrtvog magarca, ali ipak svi to rade.jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Last edited by Piglet on 21/4/2016, 13:45; edited 1 time in total
2016-02-24
Megi:
Bravo. Ovo je bilo iznimno pametno. Ajde još nešto.Piglet wrote:Ne lipši magarče do zelene trave.dzango wrote:Imaš sećanje kao pile i inteligenciju istog. Ajde đuskaj krilcima.Piglet wrote:Dzango je Vučkov poltron, kad se samo sjetim kako je bio ponosan kad je Vučić najavio da neće biti blokade, čak mi bude i žao što smo mu raspršili europski sjaj iz očiju. Nije lijepo šamarati mrtvog magarca, ali ipak svi to rade.jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
Je da, baš se isplati neukom magarčiću poput tebe pisati nešto složenije. Zadnji put sam pokušao parataksom pa si se toliko jadan zbunio i posrao da je bilo neugodno za vidjeti.dzango wrote:Bravo. Ovo je bilo iznimno pametno. Ajde još nešto.Piglet wrote:Ne lipši magarče do zelene trave.dzango wrote:Imaš sećanje kao pile i inteligenciju istog. Ajde đuskaj krilcima.Piglet wrote:Dzango je Vučkov poltron, kad se samo sjetim kako je bio ponosan kad je Vučić najavio da neće biti blokade, čak mi bude i žao što smo mu raspršili europski sjaj iz očiju. Nije lijepo šamarati mrtvog magarca, ali ipak svi to rade.jasambrend wrote:Evo i Džango popizdio za unijom...biće što im ne damo da i oni malo u blagodatima diktata iz Bruxellesa poput nas...jalni Džango...
2016-02-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko se javio prozivat i trazit imena koje sudjelovao u obnovi..da nije tragicno bilo bi smijesno
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Jeziva igra "Plavi kit" stigla i do Hrvatske
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» Srbiji se prividja agresija Hrvatske na Srbiju
» Hrvat odlučio da igra za Srbiju
» Jeziva igra "Plavi kit" stigla i do Hrvatske
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» Srbiji se prividja agresija Hrvatske na Srbiju
Page 2 of 2