Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Page 1 of 1
Hrvat odlučio da igra za Srbiju
https://www.b92.net/sport/vaterpolo/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=27&nav_id=1753754
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvat odlučio da igra za Srbiju
Eto, primer za ostale...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ova vijest stara dva tjedna...lik je srbin makar iz hrvatske i igra niz godina u srbiji...nista cudno..i nije bas vijest...osi sto je talentiran pa kao hrvatska na nekom igrackom gubitku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i a 16 godina je dosao u srbiju ne sa 18...i igra tri godine u srpskim klubovima
2015-09-08
ako uracunamo i igranje za juniore klubavuksadinare wrote:..i a 16 godina je dosao u srbiju ne sa 18...i igra tri godine u srpskim klubovima
2015-09-08
'Marko Radulović, 19-godišnjak rođen u Rijeci...'
tu sam prestao čitati...
tu sam prestao čitati...
tja...cudi me da nisu napisali hrvat...inace to im obicaj da kad im pase i srbe utrpaju u hrvate sportase koji zele igrati za srbiju...tako nekidan citao neki srbin koji sad je u dinamu... prije toga igrao za zvezdu prije koju godinu...napisu spektakularno 'igrac dinama igrat ce za reprezentaciju srbije'...a onda u dodatku do nedavno bio igrac crvene zvezde i u njoj prosao i kadetski i juniosrki i seniorski staz..a jedino sto ga veze sa hrvatskom da ima korijene iz hrvatske ali je srbinT. wrote:'Marko Radulović, 19-godišnjak rođen u Rijeci...'
tu sam prestao čitati...
2015-09-08
mi se moremo povalit da u saboru igra bataljon srba,,,,ne srba .....čhetaljavuksadinare wrote:tja...cudi me da nisu napisali hrvat...inace to im obicaj da kad im pase i srbe utrpaju u hrvate sportase koji zele igrati za srbiju...tako nekidan citao neki srbin koji sad je u dinamu... prije toga igrao za zvezdu prije koju godinu...napisu spektakularno 'igrac dinama igrat ce za reprezentaciju srbije'...a onda u dodatku do nedavno bio igrac crvene zvezde i u njoj prosao i kadetski i juniosrki i seniorski staz..a jedino sto ga veze sa hrvatskom da ima korijene iz hrvatske ali je srbinT. wrote:'Marko Radulović, 19-godišnjak rođen u Rijeci...'
tu sam prestao čitati...
Guest- Guest
Similar topics
» Pa to je smijesno trazit od Hrvatske da igra za Srbiju pri ulasku EU,kao da trazite pile da igra po pravilima krvnika
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» HRVATI U NEVERICI Vujić o odluci da igra za Srbiju: Pratim svoje snove, zaslužio sam sebi da dam šansu
» Jedinu olimpijsku medalju za Srbiju osvojio - Hrvat
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
Page 1 of 1