OGLAS ZA POSAO: Čistačica mora da poznaje MS Office i da posjeduje izražene komunikacijske sposobnosti
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: OGLAS ZA POSAO: Čistačica mora da poznaje MS Office i da posjeduje izražene komunikacijske sposobnosti
Ero wrote:Crvenkasti se sekira, a Ero nikad, pa ni tada.
za sekirati se moraš imati dvije stvari: mozak i srce...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: OGLAS ZA POSAO: Čistačica mora da poznaje MS Office i da posjeduje izražene komunikacijske sposobnosti
Ero wrote:Dogovori se sa Šitingom. Ali prije stavi lonac priko glave...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Mrčavi, ti nisi jebo hrvaščino pa su te, kad je došlo vrijeme za to, odjebali...Usne Stjepana Gnječa wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:Šta ima u ovome čudno? A to, da se misli kako čistatica mora biti nepismena i glupa?
nema ništa čudno.
ti si zbog dozvole za vozit karijolu morao naučiti slovenski...
Nije Era nitko u SLO jebo pol posto dok nije naučio šprehat slovenski. Nema tamo ercegovanski dijalekt ni rvaški.
Tako je to kad ne poštuješ narod na čijoj si ločki.
Hrvate nisam doživljavao niti u SFRJ. I onda su hrvati meni izgledali kao kamuflirani šiptari prokleta zloćudna degenerična rasa.
ero, ti si kao srpsko pravosuđe: htio bi jurisdikciju nad svima s prostora ex-yu.
imaš problem što si limitiranih mogućnosti pa te nitko ne doživljava ozbiljno...
sitting_bull-
2015-09-28
Za razliku od tebe, mene taj prostor nikad nije zanimao...Kroz Sarajevo sam, na primjer, prošao svega dva puta vlakom. Po noći.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dogovori se sa Šitingom. Ali prije stavi lonac priko glave...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Mrčavi, ti nisi jebo hrvaščino pa su te, kad je došlo vrijeme za to, odjebali...Usne Stjepana Gnječa wrote:sitting_bull wrote:Ero wrote:Šta ima u ovome čudno? A to, da se misli kako čistatica mora biti nepismena i glupa?
nema ništa čudno.
ti si zbog dozvole za vozit karijolu morao naučiti slovenski...
Nije Era nitko u SLO jebo pol posto dok nije naučio šprehat slovenski. Nema tamo ercegovanski dijalekt ni rvaški.
Tako je to kad ne poštuješ narod na čijoj si ločki.
Hrvate nisam doživljavao niti u SFRJ. I onda su hrvati meni izgledali kao kamuflirani šiptari prokleta zloćudna degenerična rasa.
ero, ti si kao srpsko pravosuđe: htio bi jurisdikciju nad svima s prostora ex-yu.
imaš problem što si limitiranih mogućnosti pa te nitko ne doživljava ozbiljno...
Samo Zapad...u što brojim i Sloveniju, naravno.
Ero wrote:Za razliku od tebe, mene taj prostor nikad nije zanimao...Kroz Sarajevo sam, na primjer, prošao svega dva puta vlakom. Po noći.sitting_bull wrote:
Samo Zapad...u što brojim i Sloveniju, naravno.
dobro, znamo kako si ti spodoba bez domovine, ne moraš to stalno isticati.
a to da te ovaj prostor ne zanima je jednako istina kao kad mujo kaže da ga ne zanima fatina pička, a cijelo vrijem misli i govori o njoj...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Toliko dobro da vam je prevodio i stručnu literaturu sa slovenskog na hrvatski, a bogami i srpski.'Nako, usput, jer mi to nije kruh.
To je baš zanimljivo s obzirom da ne znaš hrvatski jezik, za ovaj drugi ne znam
Last edited by dawson on 21/4/2016, 14:35; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
ne kužim u čemu je problem.
osnove informatike spadaju u neku opću kulturu i pismenost.
i kod mene NKV radnik mora poznavati osnove informatike.
iso i haacap zahtjevaju slijedivost i sve se vodi putem računala.
jedan malac je od micača otpada postao glavni mehaničar.
2014-12-30
Svi ste nam ustvari jezik maznuli i sad se još s time hvalite...Naučite najprije pravilno koristiti Ć.dawson wrote:Ero wrote:Toliko dobro da vam je prevodio i stručnu literaturu sa slovenskog na hrvatski, a bogami i srpski.'Nako, usput, jer mi to nije kruh.
Za početak ti dam lekciju za vježbanje slova Ć:
PoĆi Ću kuĆi, reĆi Ću ĆaĆi, da neĆu doĆi ove noĆi peĆi kolaČČČiĆe. (100x).
veber wrote:ne kužim u čemu je problem.
Je, za držat mocio vileda metlu treba ti M$ Office, notebook i smartphone...jel bitno i koja verzija ili po ustaški inačica?
Guest- Guest
Ero wrote:Svi ste nam ustvari jezik maznuli i sad se još s time hvalite...Naučite najprije pravilno koristiti Ć.dawson wrote:Ero wrote:Toliko dobro da vam je prevodio i stručnu literaturu sa slovenskog na hrvatski, a bogami i srpski.'Nako, usput, jer mi to nije kruh.
Za početak ti dam lekciju za vježbanje slova Ć:
PoĆi Ću kuĆi, reĆi Ću ĆaĆi, da neĆu doĆi ove noĆi peĆi kolaČČČiĆe. (100x).
Eto kad se bosančeros pravi pametan
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Oglas za posao u USA
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» KARL MARX 'Gospodar Jadranskog mora može biti samo onaj koji posjeduje njegovu istočnu obalu'
» HEP mora vratiti na posao bivšeg direktora Koračevića i isplatiti mu milijunsku odštetu
» Srbija: Unapređene sposobnosti Kopnene vojske. Stanje u mornarici alarmantno.
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» KARL MARX 'Gospodar Jadranskog mora može biti samo onaj koji posjeduje njegovu istočnu obalu'
» HEP mora vratiti na posao bivšeg direktora Koračevića i isplatiti mu milijunsku odštetu
» Srbija: Unapređene sposobnosti Kopnene vojske. Stanje u mornarici alarmantno.
Page 2 of 2