5.puta zaredom CAMPEONEEEEEE
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
5.puta zaredom CAMPEONEEEEEE
34.TITULA U RIZNICI TROFEJA KAZE AGNELLI DA CE SE GRADITI NOVI MUZEJ NEMOZE SVE STATI.................ISKRENE CESTITKE NAJVECEM SVJETSKOM KLUBU NA 34.SCUDETTU I 5.OM UZASTOPNOM NASLOVU PRVAKA ITALIJE RAPSODIJA TRAJE I DALJE
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: 5.puta zaredom CAMPEONEEEEEE
STETA STO SE OVAJ ALLEGRI SLINAVIO PO ONOM RASPALOM MILANU CIM JE DOSAO U PROFESIONALNI KLUB POKAZUJE DA JE DALEKO NAJBOLJI TRENERSKI STRUCNJAK NA SVIJETU NAKON DIEGA SIMEONEA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
samo da vas klosarske picke upitam jeli i ove godine bila kradja naime u desetom ste misecu likovali i nazdravljali od veselja kako je juve propa ali stiglo budjenje i samaranje majku vam bolesnu jebem
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
dije onaj bracala i end i demonski neka sada nesto kazu a drkalo se drkalo uzivalo se prije pola godine
2015-09-13
Ante okani me se svega ti, puno si lip, al nisi moj tip. probaj kod bracale on je homo boy
End- Posts : 21177
2015-08-25
32. dvi titule su dokazano ukradene a još bar 20 nisu no svi znaju
» jeben čardaku mater 6766puta zaredom
» Nitko ne dobiva Marina Čilića 15 puta zaredom
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
» Cijene nafte porasle drugu sedmicu zaredom
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske 666put zaredom
» Nitko ne dobiva Marina Čilića 15 puta zaredom
» Krediti poduzećima padaju petu godinu zaredom
» Cijene nafte porasle drugu sedmicu zaredom
» Islamisti ispalili raketu na Izrael - IDF napao položaje Assadove vojske 666put zaredom
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1