jeben čardaku mater 6766puta zaredom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
jeben čardaku mater 6766puta zaredom
napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
jebem im mater mrtvu , eto , čim krepa ovo ruglo od države janje ću zavrtit kao što su ljudi vrtili janje kada je kreapo tito
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-ce-izgledati-novi-agrokor-rusi-su-dobili-sto-su-htjeli-dobavljaci-ono-sto-su-oteli-dionicarima/1037709.aspx
jebem im mater mrtvu , eto , čim krepa ovo ruglo od države janje ću zavrtit kao što su ljudi vrtili janje kada je kreapo tito
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kako-ce-izgledati-novi-agrokor-rusi-su-dobili-sto-su-htjeli-dobavljaci-ono-sto-su-oteli-dionicarima/1037709.aspx
Guest- Guest
Re: jeben čardaku mater 6766puta zaredom
Vidiš...zato ja već 20 godina pare trošim na spizu,video igrice i slično. Ono...natjecao sam se na ebayu za čarapu koja je pripadala Mussoliniju...
Nikada mi nije palo na pamet da kupujem nekakve dionice....zašto zaboga? Budućnost? Kakva budućnost jebote
Nikada mi nije palo na pamet da kupujem nekakve dionice....zašto zaboga? Budućnost? Kakva budućnost jebote
Guest- Guest
dobro kupio sam dvije dionice..nije velika šteta.. međutim šta je sa ljudima koji imaju štednju od destaka i stotina tisuća kuna?
jesi bio prijavljen kada si radio? šta je sa tvojim mirovinom, i mirovinom svih ostalih forumaša, koji plaćate puste mirovinske fondove, da bi tu lovu Čardak zapljenio i podjelio Rusima i AMerima? od čega će te živjeti za 20godina?
jesi bio prijavljen kada si radio? šta je sa tvojim mirovinom, i mirovinom svih ostalih forumaša, koji plaćate puste mirovinske fondove, da bi tu lovu Čardak zapljenio i podjelio Rusima i AMerima? od čega će te živjeti za 20godina?
Guest- Guest
Štednja...eh
To je jedna riječ ikada valjda vezana uz financije....koja kad god bi mi ju netko spomenuo je direktno uzrokovala iznutra da krene vrištanje "neeeeeeeeeee"
To je jedna riječ ikada valjda vezana uz financije....koja kad god bi mi ju netko spomenuo je direktno uzrokovala iznutra da krene vrištanje "neeeeeeeeeee"
Guest- Guest
sve jedno lovu koju je ekipa sa foruma desetljećima uplaćivala u mirovinske fondove, ovi katolički lopovi su uzeli i podjelili prvo savjetnicima, a onda Amerima i Rusima i njihovim bankama i lešinarskim fondovima. sjetite se ovoga , kada budete govorili da nema penzijaMaximusDecimusMiridije wrote:Štednja...eh
Guest- Guest
ja poceo kupovati profi opremu za prociscivanje vodaa,za gradnju kutje ili skolnista..profi klijalista....treba pare trositi...
Guest- Guest
jodaaaaaaaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
pa se ti smij meni idijotu iz plemena i plemenu
sve sto je imaginarna lova je u opasnosti da se popusi,
zlato i kesh, ne previse kesha
banke, racuni, kriptovalute dionice, sve je to danas imas sutra kurac
ili fino zakopaš ko escobarLeviathan2 wrote:jodaaaaaaaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
koja cicija vlaska..urlices za sicu..sramotis me..ja mislio on place izgubio miliune a on koju tisucu kunaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MaximusDecimusMiridije wrote:Vidiš...zato ja već 20 godina pare trošim na spizu,video igrice i slično. Ono...natjecao sam se na ebayu za čarapu koja je pripadala Mussoliniju...
ti si isto sramota vlaška, držiš lopinama ljestve da kradu u nadi da će tebi baciti 3000kuna, lipo si pišao krv na fronti za ovu sprdačinu čestitam
Guest- Guest
Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
ajd ne pizdi bar si ti ekonomski pismen.
dali su rusima i amerima udio u vlasništvu - koje ne vrijedi ništa.
Rusi će se po stručnim procjenama naplatiti u najboljem slučaju 40 posto onog što su u kešu uložili u agrokor - a i to neće vidjeti idućih deset godina jer ne mogu prodavati udjele.
lešinari su se već naplatili to je bio triper dil.
domaći dobavljači su prošli daleko najbolje jer su dobili keš.
rusi nisu dobili do sad ni kune, a ni neće skoro. Samo vlaništvo nad nečim za što se ne zna vrijedi li išta, i bez mogućnosti da ga prodaju.
ne, samo zlato se zakopava, kesh cirkulira, jbte nismo ludi da istruneNoor wrote:ili fino zakopaš ko escobarLeviathan2 wrote:jodaaaaaaaPinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
ja imam oko 6,5 kg u plocicama od 50 grama
neki imaju i vise, plus sto pleme ima oko 140 kg zajednickog
nije nesto al vise nego nista :)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pa pokupili vlasništvo od Hrvatskih firmi.marcellus wrote:Pinochet wrote:napravili su nagodbu, gdju su lovu naših mirovinskih fondova, ušteđevinu dioničara Hrvata, podjelili između Ruskih banaka i Američkog lešinarskog fonda. I moje dvije dionice Leda(2000kn ) je čardak ukrao od mene i dao Rusima/Amerima.
ajd ne pizdi bar si ti ekonomski pismen.
dali su rusima i amerima udio u vlasništvu - koje ne vrijedi ništa.
Rusi će se po stručnim procjenama naplatiti u najboljem slučaju 40 posto onog što su u kešu uložili u agrokor - a i to neće vidjeti idućih deset godina jer ne mogu prodavati udjele.
lešinari su se već naplatili to je bio triper dil.
domaći dobavljači su prošli daleko najbolje jer su dobili keš.
rusi nisu dobili do sad ni kune, a ni neće skoro. Samo vlaništvo nad nečim za što se ne zna vrijedi li išta, i bez mogućnosti da ga prodaju.
Nije da ne vrijedi ništa, gledaj kada se osnuje Ledo1991 koliko će ga prodati Rusi i Jamncia-Loša-Bila-45
Guest- Guest
Osniva se “novi” Agrokor, mirovinski fondovi mogli bi ostati bez svega
https://poskok.info/proucili-smo-ramljakov-plan-osniva-se-novi-agrokor-mirovinski-fondovi-mogli-bi-ostati-bez-svega/
...nakon što je izvanredna uprava Agrokora predstavila plan nagodbe prema kojem će se osnovati “novi” Agrokor, koji uključuje i osnivanje novih ovisnih društava – novog Leda, Jamnice, Belja itd., što znači da bi postojeći dioničari, među kojima su i mirovinski fondovi, mogli ostati bez svega što su uložili u Todorićeve kompanije...
Prijenos imovine na “Novi Agrokor”
Planom je predviđeno da se prijenos imovine na novu strukturu Agrokora izvrši u tri koraka. Prvo će se sve prijavljene tražbine prenijeti na novu strukturu u zamjenu za nove instrumente. Zatim će se tražbine s nove strukture spustiti na holding kompaniju te dalje na zrcalna ovisna društva. Zrcalna ovisna društva koristit će tražbine za kupnju operativne imovine i obveza od insolventnih ovisnih društava, te odvojeno, dionica solventnih ovisnih društava i obnovljenih tražbina kojima vrijednost nije umanjena. (vidi grafički prikaz).
Na ovu najavu reagirala je i nedavno osnovana Udruga manjinskih dioničara Agrokora, koja traži zaštitu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. Smatraju da su jamstva koja su Agrokorove kompanije davale za kredite ništavna, te da se ovim modelom američkom fondu Knighthead omogućava otimanje imovine hrvatskih građana vrijedne 4 milijarde kuna.
Knighthead otima 4 milijarde kuna od 15 tisuća građana
“Bez usvojene nagodbe od strane vjerovnika, odobrenoj od strane suda, u tijeku postupka osporavanja jamstava, izvanredni povjerenik ističe jednu skupinu, manjinske dioničare, koji gube sve! Udruga manjinskih dioničara traži zaštitu Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga. Model zasnivan na ništavim jamstvima podlogom je za otimanje preko 4 milijarde kuna 15.000 građana od strane Knightheada!
Za dionice u vlasništvu manjinskih dioničara tek se treba utvrditi obveza javne ponude za Knighthead i savjetnike koji zajednički djeluju i preuzeli su Agrokor! Članovi nadzornih odbora koji su jamstva legalizirali nagrađeni su razrješnicama, a istim je jamstvima oteta imovina hrvatskim građanima.
Udruga manjinskih dioničara Agrokora svim će raspoloživim sredstvima zaštititi imovinu hrvatskih ulagatelja”, stoji u objavi na internetskoj stranici Udruge manjinskih dioničara Agrokora.
“Jamstva su protuzakonita”
Mićo Jurjević, predsjednik Udruge, nedavno je u intervjuu za Index pojasnio zašto smatra da su jamstva Agrokorovih kompanija protuzakonita.
“Protuzakonita su jer kompanija ne može jamčiti za dugove jednog dioničara ni plaćati njegove dugove, niti mu davati lovu, pa makar on bio i najveći. Konkretno, na nedavnom primjeru poslovnog tornja ste sve vidjeli. Agrokor d.d. je većinski vlasnik poslovnog tornja Cibona s učešćem u vlasništvu od 76,03 % i raspolaže s 5.905,16 m² uredskog prostora. Ne može cijeli toranj dati u zalog za kredit, je li tako? E, tako je i u kompanijama u kojima je Agrokor vlasnik – najveći jest, ali ne može raspolagati parama tih kompanija. Može raspolagati samo sa svojim dionicama u tim kompanijama i tu priča staje”, rekao je Jurjević.
Mirovinski fondovi duboko u Ledu koji je izdao 19 milijardi jamstava
Index je u više navrata pisao o slučaju Leda, koji je za Agrokorove kredite izdao jamstva u visini od 19 milijardi kuna. Iako se Ledo percipira kao Agrokorova kompanija, koncern drži otprilike polovicu dionica. Značajni dioničari, uz Agrokor, mirovinski su fondovi
Mirovinci, iako su imali i predstavnike u nadzornom odboru, nisu učinili ništa kako bi spriječili Todorića da uplete Ledo u mrežu svojih dugova i tako ugrozi imovinu članova mirovinskih fondova, koji su, posredno, suvlasnici kompanije.
Guest- Guest
Pinochet wrote:dobro kupio sam dvije dionice..nije velika šteta.. međutim šta je sa ljudima koji imaju štednju od destaka i stotina tisuća kuna?
zajeba te tod , nisi jedini i svaka se skola placa
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
nisam opterecen novcem i materijalnim stvarima kao ti..vise sam tip prirode i akcije...ne jebe me vozio daciu ili porschePinochet wrote:ti si isto sramota vlaška, držiš lopinama ljestve da kradu u nadi da će tebi baciti 3000kuna, lipo si pišao krv na fronti za ovu sprdačinu čestitam
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Putin: Jeben vam svima mater, jebite nešto
» Erdogan poručio Ujedinjenim Arapskim Emiratima : JEBEN VAM MATER
» E moj Kroko, jeben te u oko
» Kršćanofobija u čardaku
» Živi Zid prska po Čardaku
» Erdogan poručio Ujedinjenim Arapskim Emiratima : JEBEN VAM MATER
» E moj Kroko, jeben te u oko
» Kršćanofobija u čardaku