Holandija "steže" Zagreb
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Holandija "steže" Zagreb
Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
Za pizde znam da ne smiju doc
bre
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To samo u latinskoj verziji srpskog jezika.prckov wrote:kaze se uopcedzango wrote:Tu uopšte nema Holandezi. Sve Arapi, crnci i Kinezi.
cut bredzango wrote:To samo u latinskoj verziji srpskog jezika.prckov wrote:kaze se uopcedzango wrote:Tu uopšte nema Holandezi. Sve Arapi, crnci i Kinezi.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
a pizde ce da bijemo pa u traktore nazad
2014-04-19
Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
os kupit traktordzango wrote:Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
2014-04-19
Što da kupujem? Tvoja žena hoće da mi ga da za džabe.prckov wrote:os kupit traktordzango wrote:Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
kaze se "so be da kupujem"dzango wrote:Što da kupujem? Tvoja žena hoće da mi ga da za džabe.prckov wrote:os kupit traktordzango wrote:Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
2014-04-19
Seljačinadzango wrote:Što da kupujem? Tvoja žena hoće da mi ga da za džabe.prckov wrote:os kupit traktordzango wrote:Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
Guest- Guest
Što ga mlatiš od ranog jutra? pa do 12 će zujiti ko bumbar ako ovako nastavišprckov wrote:kaze se "so be da kupujem"dzango wrote:Što da kupujem? Tvoja žena hoće da mi ga da za džabe.prckov wrote:os kupit traktordzango wrote:Od vašeg karanja i bijenja niko leba nije video. Nikada od vas jebača i frajera. KO je video da miševi na mačku dižu kurac.prckov wrote:picke ce da karamo pa ih vam vratimodzango wrote:Šta će vam pičke i pizde? Pun ih je Zagreb.prckov wrote:ok, posaljite picke.dzango wrote:Jebaćemo Zagreb celi. I Cibonu i Dinamo, jebemo pa rasturamo.prckov wrote:zagreb mora pasti
jel valja ovo pizdon?
bre
Guest- Guest
Mada se ne slazem sa provocatorom u nekim slucajevima ali u ovom se slazem...trebali smo prije postaviti te uvjete ako je srbija htjela nasu podrsku i tako se postavit prema eu...tu ne pomazu nikakvi biletaralni razgovori jer se 20 godina vode vecinom bezuspjesno...srbija nece priznat logore i to sto je ocito..nece dati papire i lokacije nestalih i nece pristat vratit dijelove teritorija...jer da sve to ucini onda mi si pucali u glavu i priznali agresiju...uostalom ne tako davno dacic je rekao razgovori o zome su beskorisni....krivnja prije svega odnosi se na racan-sanader-jaca vladu i dijelom na zokijevu preko pusicke...jer umjesto da prije kazu imat ce te nasu podrsku ukinite juridikciju,priznajte logore,vratite kulturno blago i dajte lokacine nestalih..nisu to rekli...sad kad se ova vlada postavila tako ispadaju pizduni a nisu ni kusali pregovore...a ocito je da imaju i drugu politiku distanciranja od brisela...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mada se ne slazem sa provocatorom u nekim slucajevima ali u ovom se slazem...trebali smo prije postaviti te uvjete ako je srbija htjela nasu podrsku i tako se postavit prema eu...tu ne pomazu nikakvi biletaralni razgovori jer se 20 godina vode vecinom bezuspjesno...srbija nece priznat logore i to sto je ocito..nece dati papire i lokacije nestalih i nece pristat vratit dijelove teritorija...jer da sve to ucini onda mi si pucali u glavu i priznali agresiju...uostalom ne tako davno dacic je rekao razgovori o zome su beskorisni....krivnja prije svega odnosi se na racan-sanader-jaca vladu i dijelom na zokijevu preko pusicke...jer umjesto da prije kazu imat ce te nasu podrsku ukinite juridikciju,priznajte logore,vratite kulturno blago i dajte lokacine nestalih..nisu to rekli...sad kad se ova vlada postavila tako ispadaju pizduni a nisu ni kusali pregovore...a ocito je da imaju i drugu politiku distanciranja od brisela...
2015-09-08
ma koje dostanciranje, gde cete, nemoj da vam zviznu jedno zaušku
Guest- Guest
Kovac treba reci srbija o tim temama izbjegava otvorene bilateralne razgovore koji su gotovo bezuspjesni 20 godina i prilozit dokaze o tome a ima ih....citav 'uspjeh' tih razgovora u 20 godina je da jevraceno par polucrknutih konja i sasma nebitno snimke o nelegalnim gradjevinamaiz 1968...sto to nije smijesno
2015-09-08
ako mislite da je eu yuga, pa cete, sad,uz pdrska marsovaca
da ih sjebete, zez
da ih sjebete, zez
Guest- Guest
sto dalje od vaspizzon wrote:ma koje dostanciranje, gde cete, nemoj da vam zviznu jedno zaušku
2015-09-08
vucko, da je to stav zapada, to bi tako i bilo
ali nije, jer, zapad zna koliko je nepravi
ucinjeno srbima i srbiji tokom 20. bas od
hrvata, i ne zele
ali nije, jer, zapad zna koliko je nepravi
ucinjeno srbima i srbiji tokom 20. bas od
hrvata, i ne zele
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sto dalje od vaspizzon wrote:ma koje dostanciranje, gde cete, nemoj da vam zviznu jedno zaušku
hm, pa i s.m.je zeleo da se distancira, pa smo najebali
pa se sad dedistanciramo :)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sto dalje od vaspizzon wrote:ma koje dostanciranje, gde cete, nemoj da vam zviznu jedno zaušku
st se nas tice, samo napred,
nego, slomice vam rogove,
dok kazes keks
Guest- Guest
hrvatska ne moze da nadje podrsku takvom svom pristupu
prema prgovorima srbije i eu.
mile, planetarno poznat, ko mile mrtvak, gledace da se nagodi
sa zapadom i nekako nadje modus casnog povlacenja iz te price
prema prgovorima srbije i eu.
mile, planetarno poznat, ko mile mrtvak, gledace da se nagodi
sa zapadom i nekako nadje modus casnog povlacenja iz te price
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Holandija: Propali razgovori o formiranju koalicione vlade
» Turski novinar: Sad je jasno da je Holandija namjerno ORGANIZOVALA SREBRENICU s jednim ciljem...
» Jutarnji: Steže se obruč oko Trumpa !
» Putin gvozdenom rukom steže Srbiju?
» STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE
» Turski novinar: Sad je jasno da je Holandija namjerno ORGANIZOVALA SREBRENICU s jednim ciljem...
» Jutarnji: Steže se obruč oko Trumpa !
» Putin gvozdenom rukom steže Srbiju?
» STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE
Page 3 of 5