STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE
Page 1 of 1
STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE
Po nalogu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine u četvrtak su u toj zemlji uhićeni vlasnik i još dvoje namještenika "Pavlović International banke" iz Bijeljine, koja se dovodi u vezu s davanjem sumnjivog kredita sadašnjem predsjedniku republike Srpske Miloradu Dodiku, potvrđeno je u četvrtak u Sarajevu.
U kratkom priopćenju Tužiteljstva BiH stoji kako su po njegovu nalogu pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhitili vlasnika banke Slobodana Pavlovića (78) te njegove suradnike Petra Lazića (53) i Ljiljanu Garić (51), a navedeno je kako se i dalje traga za još nekim osumnjičenicima, za koje je također izdan nalog za privođenje.
http://www.jutarnji.hr/novo-uhicenje-u-bih-priveden-vlasnik-banke-koja-je-miloradu-dodiku-odobrila-sumnjivi-kredit/1518677/
Dodo je :sprovod:
U kratkom priopćenju Tužiteljstva BiH stoji kako su po njegovu nalogu pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhitili vlasnika banke Slobodana Pavlovića (78) te njegove suradnike Petra Lazića (53) i Ljiljanu Garić (51), a navedeno je kako se i dalje traga za još nekim osumnjičenicima, za koje je također izdan nalog za privođenje.
http://www.jutarnji.hr/novo-uhicenje-u-bih-priveden-vlasnik-banke-koja-je-miloradu-dodiku-odobrila-sumnjivi-kredit/1518677/
Dodo je :sprovod:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: STEŽE SE OBRUČ OKO PREDSJEDNIKA REPUBLIKE SRPSKE
Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
PA dobro, ako padne Dodik I Rep. Srpska, razumijem da se muslimani raduju tome. Ali stvarno ne shvaćam koju korist BiH Hrvati imaju od toga da se cijela BiH pretvori u tvorevinu pod vlašću džihadista.vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Možda braća u Republici Kifli misle da imaju razloga za radost I zadovoljstvo s time ali ni tu ne mogu da se domislim razlogu te radosti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Dodo je velik političar, učvrsti je i obranio Srpsku te zacrtao njen put u neovisnost....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa čuj,ja koji u BIH nemam ništa i nikoga,stvarno zbog Dode ne mogu biti "na aparatima".vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
No BH Hrvati boljeg Srbina od Milorata Dodika nikada neće imati.
To je garant.
Ako na čelo RS dođe kakav šubaraš iz Andrićeve Bosne može se očekivati svašta.
Iako ne mislim da će ijedan srpski političar u Bosni ići na Hrvate,no činjenica je da je Milorat bio iskreni saveznik,a u neku ruku i prijatelj BH Hrvata.
Inače Milorat je izjavio više puta kako mu je u priv.životu najbolji prijatelj jedan Hrvat (zaboravih kako se zove),voditelj političke emisije na OBN TV.
Tako da će mnogi Hrvati u Bosni žaliti sa Milom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ringo10 wrote:PA dobro, ako padne Dodik I Rep. Srpska, razumijem da se muslimani raduju tome. Ali stvarno ne shvaćam koju korist BiH Hrvati imaju od toga da se cijela BiH pretvori u tvorevinu pod vlašću džihadista.vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Možda braća u Republici Kifli misle da imaju razloga za radost I zadovoljstvo s time ali ni tu ne mogu da se domislim razlogu te radosti.
Ništa ne razumiješ, čeka se pad Dodika pa da krilnik Hasanbegović sa svojom legijom promaršira kroz BL i izađe na Drinu :D
2015-08-06
HAso postade idol hrvatskih domoljuba.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:PA dobro, ako padne Dodik I Rep. Srpska, razumijem da se muslimani raduju tome. Ali stvarno ne shvaćam koju korist BiH Hrvati imaju od toga da se cijela BiH pretvori u tvorevinu pod vlašću džihadista.vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Ništa ne razumiješ, čeka se pad Dodika pa da krilnik Hasanbegović sa svojom legijom promaršira kroz BL i izađe na Drinu :D
Ne mogu naša braća iz Kifle bez svoga cvijeća pa da ga jebeš. Dovoljno da se pojavi jedan Mujaga pa da počne evocirati uspomene na dane cvjećarstva iz 1941, pa da domoljubi padnu u kolektivni slinavi cvjećarski trans.
A ne shvaćaju da ih Mujage samo dobro zajebavaju a vole ih kaoi Srbe.
Ali eto, kako vidim, I HAso izdade. E jebi ga vala.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rekoh ti ja da ce lose skoncati.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Dodo je velik političar, učvrsti je i obranio Srpsku te zacrtao njen put u neovisnost....
Eto, cuo iz prve ruke od njegovih krajisnika.
dijagram-
2015-08-09
Teci Savo, Dravo teci...
dijagram wrote:Rekoh ti ja da ce lose skoncati.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Pa Dodik je na vlasti nekih 20 godina i još traje. To je samo za sebe velika stvar. Kako će završiti, ne znam, vidjet ćemo, ja mu želim još 5-6 mandata a ako ne miran umirovljenički život u neovisnoj Srpskoj ;)
2015-08-06
Po onom sto rekose, tesko ce biti miran.epikur37 wrote:dijagram wrote:Rekoh ti ja da ce lose skoncati.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Pa Dodik je na vlasti nekih 20 godina i još traje. To je samo za sebe velika stvar. Kako će završiti, ne znam, vidjet ćemo, ja mu želim još 5-6 mandata a ako ne miran umirovljenički život u neovisnoj Srpskoj ;)
Ali, njihova posla.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Po onom sto rekose, tesko ce biti miran.epikur37 wrote:dijagram wrote:Rekoh ti ja da ce lose skoncati.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Evva,jastreb.stazic,epikur,grbin na aparatima...
Ali, njihova posla.
A rijetko kome je miran nakon vlasti, posebno tako dugovječne i turbulentne.
2015-08-06
sta ko ima da očekuje od dodika
sem srba. nakon dodika bice dodik plus
rsrpska. vlasnistvo je srpskog naroda
apsolutno je nebitno ko je dodik
sem srba. nakon dodika bice dodik plus
rsrpska. vlasnistvo je srpskog naroda
apsolutno je nebitno ko je dodik
Guest- Guest
....niko u bosni ne moze biti miran..da se razumijemo..povjest sto puta pokazala
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
što se tice nas svih srba
problem bosne ne postoji
resen je dejtonom
kóme se ratuje neka ratuje
problem bosne ne postoji
resen je dejtonom
kóme se ratuje neka ratuje
Guest- Guest
nema obruca. obruc je vasa fatamorgana
Guest- Guest
Similar topics
» Jutarnji: Steže se obruč oko Trumpa !
» Steže se obruč oko Srbije:Jupiter Bem i Palmer razmenili teške reči oko Kosmeta!
» Amerika steže obruč oko ruskih banaka, nafte i oružja, Putin smišlja protuudarac
» DŽAFEROVIĆ: Ime Republike Srpske je diskriminatorsko
» BiH: "Rat" za praznik Republike Srpske
» Steže se obruč oko Srbije:Jupiter Bem i Palmer razmenili teške reči oko Kosmeta!
» Amerika steže obruč oko ruskih banaka, nafte i oružja, Putin smišlja protuudarac
» DŽAFEROVIĆ: Ime Republike Srpske je diskriminatorsko
» BiH: "Rat" za praznik Republike Srpske
Page 1 of 1