Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
blabla....ja sam sam stara kenjara partizanska lažljiva i komunjara i serem jer Zlatko govori istinu s činjeničnog aspekta.RayMabus wrote:blalblablablabljak
ne ti, nego autor ovog teksta jel..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno ....pa eto im sad invazija iz Afrike pa nek im malo gori pod nogama a ne zahebavat Rvate.mutava baštarda wrote:Prekomjerno granatiranje Hasana.... Talijanskim fašistima su veći saveznici srpski fašisti pa bi to trebalo biti smetnja za ljubavi između obje obale jadrana ili ljubav talijana prema našem cvijeću...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da je u suštini sporan samo ovaj dio :kaja_333 wrote:blabla....ja sam sam stara kenjara partizanska lažljiva i komunjara i serem jer Zlatko govori istinu s činjeničnog aspekta.RayMabus wrote:blalblablablabljak
ne ti, nego autor ovog teksta jel..
Donosi i pretisak iz "Il Piccola" koji citira ove Hasanbegovićeve riječi: "Nije Patton ušao u Istru, nego Sedma lička. Kamo sreće da ju je Patton oslobodio", te: "Da je Patton ušao u Istru, ona bi sada bila dio Italije."
---
Italijani još pušu na Istru .....to ti je tako kod njih ....ako im baciš kost naheba si.
2014-04-11
Problematika ovakvih govora od strane hr desnice nije ovdje vidljiva ......ovakvi govori mogu zapalit italijanski fašizam jer oni u podsvijesti još misle i pušu na to da je Istra dio Italije.
Sad im ti još daj krila i eto pizdharije.
Samo šta ja mislim da je Hase toga svijestan i želi potuči lijevicu u Italiji na ovaj način.
U suštini ovo je trik kako povečati desnicu u Italiji a shebati lijevicu koja je ideološki neprijatelj desnice.
Sad im ti još daj krila i eto pizdharije.
Samo šta ja mislim da je Hase toga svijestan i želi potuči lijevicu u Italiji na ovaj način.
U suštini ovo je trik kako povečati desnicu u Italiji a shebati lijevicu koja je ideološki neprijatelj desnice.
2014-04-11
Čekaj malo,ako Istra,Zara,Salona itd. mikad nisu bili hrvatski,kako je onda uopće moguće,da je Pavelić prodao talijanima nešto što uopće nije bilo naše ?Yehudi wrote:RayMabus wrote:Ako ćemo biti realni TO NIKAD NIJE BILA ITALIJA OSIM KAD SU OVI POČELI NAKON WW1 TO PRISVAJAT.Yehudi wrote:I šta ćemo sad.......čekamo da Renzo de'Vidovich (plemeniti biće)
i kolega mu hasan opet pripoje Zadar, otoke, Rijeku i Istru -Matici zemlji italiji-
Ima tu nešto šta se zove Mletačka republika koje više nema al to nije REPUBLIKA ITALIJA.
Dapače, Istra nikada nije bila Hrvatska dok je drug Tito nije osvojio i pripojio. Skoro pa i Trst ( je naš)
Zara, Salona i sve ostalo o čemu je riječ je osnovano od Grka Rimljana ( ili starih domorodačkih plemena.
Slobodno se može reći da je bilo svačije više i dulje nego Hrvasko. I Franačko, nakon pada Rima i Bizantsko
itd itd. Sada je Hrvatsku i triba čuvati a ne poticati tamo neke propale ( plemiće) i kojekakve Muje i hase
da se to dovodi u pitanje.
U tom slučaju Pavelić je maher,jer prodati Istru Talijanima,jednako je kao prodati led eskimima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nek paze da ne ostanu bez zraka.RayMabus wrote:
Italijani još pušu na Istru
Talijani
Guest- Guest
Pavelic Istru i Rijeku nije mogao prodat Talijanima, jer su i Istra i Rijeka bile talijanske i prije pojave Pavelica. Ono sto je Italija preuzela jeste Susak i kvarnerski otoci kao i okolicu Rijeke - a to je Pavelic velikodusno prepustio Talijanima (samo mi Bosnu ne dirajte) jer je Bosanac i htio Banja Luku za glavni grad "Hrvatske". Sto se tice Dalmacije - nisam upucen - taj dio neka objasnjavaju ovdje nazocni Dalmatinci. Molim srpskog tetrijeba "jastreba" da ne jede govna i ne pocne neko antifasistickopartizansko sranje...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ovaj prvi dio kao da si od mene prepisao. Budući ja već neko vrijeme ovdje objavljujem svoje otkriće o Velikoj i proširenoj BIH ,a ne o nekoj Velikoj Hrvatskoj.flumen wrote:Pavelic Istru i Rijeku nije mogao prodat Talijanima, jer su i Istra i Rijeka bile talijanske i prije pojave Pavelica. Ono sto je Italija preuzela jeste Susak i kvarnerski otoci kao i okolicu Rijeke - a to je Pavelic velikodusno prepustio Talijanima (samo mi Bosnu ne dirajte) jer je Bosanac i htio Banja Luku za glavni grad "Hrvatske". Sto se tice Dalmacije - nisam upucen - taj dio neka objasnjavaju ovdje nazocni Dalmatinci. Molim srpskog tetrijeba "jastreba" da ne jede govna i ne pocne neko antifasistickopartizansko sranje...
Što se tiče drugog dijela posta,Pavelić je osim Kvarnera i kvarnerskih otoka,Talijanima dao i dio G.kotara (Čabar i okolicu). Također su Baranju i Međimurje uzeli Mađari,a od Dalmacije Talijanima je dao okolicu Splita(i Split),okolicu Zadra,okolicu Šibenika(i Šibenik),veći dio otoka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Eto,poslušao te,nije nikakvo antifašističko,već objektivističko viđenje.flumen wrote: Molim srpskog tetrijeba "jastreba" da ne jede govna i ne pocne neko antifasistickopartizansko sranje...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kad im navale imigranti od dole bit će njima ovo ono.
Još će Švabe tribat poslat tenkove dole negdje po sredinu da bar nešto od te Italije saćuvaju.
Još će Švabe tribat poslat tenkove dole negdje po sredinu da bar nešto od te Italije saćuvaju.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Talijanski fašisti na krilima KC
» Talijanski fašisti marširaju Rijekom
» Talijanski fašisti se kurče po Istri
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt
» Talijanski fašisti pokušali ....bomba u Firenci
» Talijanski fašisti marširaju Rijekom
» Talijanski fašisti se kurče po Istri
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt