Talijanski fašisti marširaju Rijekom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Talijanski fašisti marširaju Rijekom
A vidi ovih jadova.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/622894/talijanski-neofasisti-dosli-na-obljetnicu-okupacije-rijeke-i-u-centru-grada-istaknuli-zastavunbspnbspkraljevine-italije-39zeljeli-smo-pokazati-kako-i-dalje-ima-talijana-koji-su-spremni-braniti-svoje-granice
U Trstu podigli spomenik okupatoru Rijeke
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-trstu-otkriven-kip-pretece-fasistickog-pokreta-u-italiji-koji-je-okupirao-rijeku-projekt-su-podrzale-gradske-vlasti-na-svecanosti-i-crnokosuljasi/9348521/
Hrvatska uputila prosvjednu notu
https://www.google.com/amp/s/www.vecernji.hr/amp/vijesti/republika-hrvatska-najostrije-osu-uje-odluku-trsta-o-podizanju-spomenika-d-annunziju-1344733
Rijeka ili smrt
Morat ćete priko Slovenije ako mislite doć do Rijeke.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/622894/talijanski-neofasisti-dosli-na-obljetnicu-okupacije-rijeke-i-u-centru-grada-istaknuli-zastavunbspnbspkraljevine-italije-39zeljeli-smo-pokazati-kako-i-dalje-ima-talijana-koji-su-spremni-braniti-svoje-granice
U Trstu podigli spomenik okupatoru Rijeke
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-trstu-otkriven-kip-pretece-fasistickog-pokreta-u-italiji-koji-je-okupirao-rijeku-projekt-su-podrzale-gradske-vlasti-na-svecanosti-i-crnokosuljasi/9348521/
Hrvatska uputila prosvjednu notu
https://www.google.com/amp/s/www.vecernji.hr/amp/vijesti/republika-hrvatska-najostrije-osu-uje-odluku-trsta-o-podizanju-spomenika-d-annunziju-1344733
Rijeka ili smrt
Morat ćete priko Slovenije ako mislite doć do Rijeke.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Talijanski fašisti marširaju Rijekom
Gdje su krovne udruge i požarni???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Follow the money
2014-04-19
Gdje su oni pederi iz Armade???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa cekaj, zar nam to nisu bili sojuznici u 2. svjetskom.
Pa nasi ustaski heroji za kojima uredno slinavimo po Blajburgu su Talijanima prodali gomile teritorija ukljucujuci i Rijeku ...
I momci dosli po svoje. Culi kazu da se mi odricemo NOPa i Tiiiite, pljujemo po njima a Predsjednica mu izbacila bistu iz ureda, ukinuli i njegov TRG.
Pa sta je onda logicnije nego da ljudi lijepo dodju da klajmuju ono sto im pripada.
Pa nasi ustaski heroji za kojima uredno slinavimo po Blajburgu su Talijanima prodali gomile teritorija ukljucujuci i Rijeku ...
I momci dosli po svoje. Culi kazu da se mi odricemo NOPa i Tiiiite, pljujemo po njima a Predsjednica mu izbacila bistu iz ureda, ukinuli i njegov TRG.
Pa sta je onda logicnije nego da ljudi lijepo dodju da klajmuju ono sto im pripada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo je vjerojatno lakrdija iz globalisticke kuhinje za dnevno politicke potrebe i ovce da kusaju.Ringo10 wrote:Pa cekaj, zar nam to nisu bili sojuznici u 2. svjetskom.
Follow the money
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sto kaze predsjednica ?
ima li kakav stol u blizini sa dobije sakom ?
ima li kakav stol u blizini sa dobije sakom ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dobro je netko tu napisao pred par dana# melki mislim...
Mi moramo bit sve odjednom inače će nas rastrgat...
Prema talijanima antifašisti, prema srbima ustaše, prema mađarima nacionalisti, prema bošnjacima fašisti a prema muslimanima križari...
Takva nam je sudbina, glumljenje finoće i tzv. europskih vrijednosti doće nam glave...
Prema talijanima antifašisti, prema srbima ustaše, prema mađarima nacionalisti, prema bošnjacima fašisti a prema muslimanima križari...
Takva nam je sudbina, glumljenje finoće i tzv. europskih vrijednosti doće nam glave...
Nisu.Ringo10 wrote:Pa cekaj, zar nam to nisu bili sojuznici u 2. svjetskom.
https://kamenjar.com/kako-je-jugoslavija-predala-italiji-hrvatski-grad-rijeku-dio-jadranske-obale/
Nauči povijest.
Baš gledam sad na tv o tome i kako su iridentisti i četnici povezani te su podržavali Sao Krajinu i dolazili tamo i otvoreno podržavali veliku Srbiju.
I dan danas su povezani. Doduše ne znam koje koristi od toga imaju Srbi u Istri ....
2014-04-11
Ma Italijani neće znat di in je guzica a di in je glava kad in navale crnci iz Afrika.T. wrote:Dobro je netko tu napisao pred par dana# melki mislim...
Nemoj da ti ja ode postam par kitica iz Nostradamusa paš vidit di su , živi nered , totalni kaos.
2014-04-11
Pohapsilo in na aerodromu Krk , nije in dalo uč u Rvatsku , nosili fašistička obilježja
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/detalji-pokusaja-invazije-talijanskih-neofasista-na-100-godisnjicu-okupacije-rijeke-nase-vlasti-im-blokirale-3-aviona-2-su-uspjela-sletjeti-na-krk/9350306/
A redikuli.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/detalji-pokusaja-invazije-talijanskih-neofasista-na-100-godisnjicu-okupacije-rijeke-nase-vlasti-im-blokirale-3-aviona-2-su-uspjela-sletjeti-na-krk/9350306/
A redikuli.
2014-04-11
[size=58]Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku[/size]
Oglasila se i predsjednica Republike Hrvatske. “Hrvatsko-talijanska suradnja danas temelji se na vrijednostima koje su potpuno suprotne svemu što je radio onaj kojemu se diže skandalozni spomenik razdora”, objavila je na Twitteru Kolinda Grabar-Kitarović, podcrtavši kako je neprihvatljivo da se podizanjem spomenika u Trstu veličaju iredentizam i okupacija. Čeka se da krivac za sve na kraju ispadne zastupnik talijanske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru, Furio Radin.
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa šta je bio budak nego književnik?debotoijusto wrote:[size=59]Zemlja u kojoj postoje ulice Mile Budaka nema se pravo buniti zbog spomenika talijanskom pjesniku[/size][size=46]
Oglasila se i predsjednica Republike Hrvatske. “Hrvatsko-talijanska suradnja danas temelji se na vrijednostima koje su potpuno suprotne svemu što je radio onaj kojemu se diže skandalozni spomenik razdora”, objavila je na Twitteru [/size][size=46]Kolinda Grabar-Kitarović[/size][size=46], podcrtavši kako je neprihvatljivo da se podizanjem spomenika u Trstu veličaju iredentizam i okupacija. Čeka se da krivac za sve na kraju ispadne zastupnik talijanske nacionalne manjine u Hrvatskom saboru, [/size][size=46]Furio Radin[/size][size=46].
[/size]
ae
Alkar debo 3. put u ništa...
Aj leć, ne sramoti se više danas...
Sutra je novi dan...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Provociraju jadne antifašte u Rijeci.
Vojko javiiii seeee
Vojko javiiii seeee
2014-04-11
Hrvatska mora malo bit oprezna sa tom Italijom. Vidin ja kad otvorim temu o zbivanjima u Italiji da se to slabo prati. To je malo greška šta nepratimo svog najvećeg susjeda. Ja san živija tri godine u Italiji , iman dvi rodice tamo tako da ja to bolje znam.
Opasnost je ako Salvini i desničari osvoje 51% u parlamentu jer onda stavljaju vojsku pod svoju kontrolu a tad ako nisi spreman oni jesu.
Opasnost je ako Salvini i desničari osvoje 51% u parlamentu jer onda stavljaju vojsku pod svoju kontrolu a tad ako nisi spreman oni jesu.
2014-04-11
Ima jedan dio u Nostradamusu koji baš ne razumin a spominje nekog vođu kojeg Nostradamus opisuje kao mesara dakle barbarin a Verona se nalazi u provinciji Veneto a to su Venecijanci i tu je jaka ideologija pripajanja druge strane jadranske obale priko povijesne veze sa Mletačkom republikom.
Taj dio još nisan skužija al očito će se pojavit neki fašista tamo iz Verone.
Taj dio još nisan skužija al očito će se pojavit neki fašista tamo iz Verone.
2014-04-11
Vidit ćemo još , moran taj dio dešifrirat al mislim da im prvo moraju još malo uletit crnci iz Afrike pa da se taj dio počme dešavat.
....
There will soon be talk of a treacherous man, who rules a short time, quickly raised from low to high estate. He will suddenly turn disloyal and volatile. This man will govern Verona.
....
Century I, Quatrain 12
There will soon be talk of a treacherous man, who rules a short time, quickly raised from low to high estate. He will suddenly turn disloyal and volatile. This man will govern Verona.
2014-04-11
Gde su branitelji
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa u Sloveniji. Ako oče do Rijeke moraju priko Slovenije.Serbinho-3 wrote:Gde su branitelji
2014-04-11
Četnici i fašisti udaraju s istoka i zapada...
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Talijanski fašisti na krilima KC
» Talijanski fašisti se kurče po Istri
» Talijanski fašisti pokušali ....bomba u Firenci
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt
» Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
» Talijanski fašisti se kurče po Istri
» Talijanski fašisti pokušali ....bomba u Firenci
» Talijanski fašisti iscipelarili crnca na smrt
» Stare ljubavi se pamte: talijanski fašisti vole Hasanbegovića
Page 1 of 3