Vruća turtistička sezona u EU
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vruća turtistička sezona u EU
ITALIAN intelligence chiefs are warning of summer terror planned for the beaches of Europe by Jihadists posing as ice cream and T-shirt sellers.
http://www.express.co.uk/news/world/662294/ISIS-daesh-threat-terror-holidays-spain-france-italy-jihadi-targets
catabbath-
2015-08-22
Re: Vruća turtistička sezona u EU
S obzirom na priliv migranata,ove godine Europa će zabilježidi rekoradan broj posjetitelja s drugog kontinenta.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
"They say the would-be killers had formed "concrete plans" to pose as refugees serving tourists with drinks and snacks or hawking beach accessories and T-shirts."
Evo sreća u nesereći naj više bi mogli najebati oni "welcome imigrants" likovi koje će privući štandivi s imigrantima.
Evo sreća u nesereći naj više bi mogli najebati oni "welcome imigrants" likovi koje će privući štandivi s imigrantima.
Talijanske tajne službe primile se posla.
Mora da je 5 do 12!
Mora da je 5 do 12!
Guest- Guest
jebe me se, neka roknu jednu turističku sezonu... kamo sreće da turizam stane ne 1 godinu, nego 2-3 godine
1)zagreb i dalmacija bi se izjednačili po standardu sa vukovarom i osijekom što nije nužno loše
2)država bi bila prisiljena raditi prave ekonomske reforme
3)cijena nekretnina i svega ostalog u dalmaciji bi pale...
1)zagreb i dalmacija bi se izjednačili po standardu sa vukovarom i osijekom što nije nužno loše
2)država bi bila prisiljena raditi prave ekonomske reforme
3)cijena nekretnina i svega ostalog u dalmaciji bi pale...
Guest- Guest
Eva wrote:Ja se sjećam 1993. kak je sve bilo jeftino na Hvaru.
Ja se sjećam da nije bilo gužve na plažama, divota u odnosu na danas.
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Eva wrote:Ja se sjećam 1993. kak je sve bilo jeftino na Hvaru.
sićam se prošlo lito, 7 i 8 misec nemaš gdje staviti šugaman...
međutim 9mjesec, bude super.. vanka je i dalje pravo ljeto, a turističke gužve padnu za nekih 30ak%, odmah se osjeti.. odeš na plažu i uglavnom sve puno mladih pičića.. naravno kada uhvatiš vremena od poslova
Guest- Guest
Samo nek dolaze k nama, sirimo kapacitete i uslugu......
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
93 su bile gužve po kupalištima u Bosni.dawson wrote:Eva wrote:Ja se sjećam 1993. kak je sve bilo jeftino na Hvaru.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
catabbath-
2015-08-22
The fear of boatloads of armed ISIS fighters landing on European shores is ludicrous on its face, but the imagery is familiar. There are boatloads of people landing on the shores of Sicily, Spain, and Croatia—the three levels in IS Defense
Na žalost čini mi se da neće biti misija tipa "potapanje brodova" na Mediteranu ili bonus misija tipa egzekucije domaćih izdajnika koji podržavaju islamiste, raznih novinara, liberala, pravaša i sl
Bild: Mogući napadi terorista ID na plaže u Italiji, Španiji i Francuskoj
Kako su nas naguzili sa ovim ljudskim pravima u čije ime su razvalili BI, stvorili novu terorističku prijetnju koja im je saveznik u toj borbi, a u ime tih istih ljudskih prva primamo u evropu sve koji bježe od te borbe....
Ono PIGS zemlje + mi živimo od turizma. Pukne sezona Švedistan će biti prenapučen jug u teškoj banani...
Možda da platimo sultanu Erdoganu danak da nas ne napadaju...
Kako su nas naguzili sa ovim ljudskim pravima u čije ime su razvalili BI, stvorili novu terorističku prijetnju koja im je saveznik u toj borbi, a u ime tih istih ljudskih prva primamo u evropu sve koji bježe od te borbe....
Ono PIGS zemlje + mi živimo od turizma. Pukne sezona Švedistan će biti prenapučen jug u teškoj banani...
Možda da platimo sultanu Erdoganu danak da nas ne napadaju...
A nema više sad ono toleranto i openborders "više me strah od rasista nego od jihadista"
Franci Blašković će konačno doći na svoje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tri nonice stare :)jastreb wrote:Franci Blašković će konačno doći na svoje.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2