Turistika sezona
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Turistika sezona
'RAZBILI SU MI GLAVU, SLOMILI RUKU, TIJELO MI JE PUNO MASNICA...
' Studentica opisala ljetovanje iz pakla u Hrvatskoj
Britanska studentica je pretučena metalnom palicom dok je bila na odmoru u Hrvatskoj jer je odbila
iskeširati dodatni novac za odmor u hostelu, ispričala je za Daily Mail. Laura Denmar (26) zadobila je
ozljede glave, slomljenu ruku i masnice po tijelu nakon što su nju i dečka napali u Splitu.
Portal je objavio fotografije ozljeda djevojke.
‘Vratili smo se u Britaniju, ali bilo je grozno. Bilo je odmah jasno da cijeli posao nije legalan i da su sve unaprijed isplanirali. Sretni smo što smo pobjegli, ali želimo upozoriti druge prije nego što online rezerviraju smještaj’, rekla je Denmar Daily Mailu.
Laura je studentica drame, a u Hrvatskoj su bili prošli mjesec. S dečkom Jeremyjem Lafondom (39) rezervirala je smještaj u hostelu za 60 funti na noć (skoro 500 kuna). Međutim, kad su po dogovoru stigli u centar grada, uputili su ih u predgrađe.
‘Rekli su nam da u drugom hostelu moramo pokupiti ključeve i onda otići u stan. Kad smo stigli, odmah nam je bilo jasno da to nije skroz legalno. Imali su 30 kreveta i samo jednu kupaonicu, a nitko ništa nije kontrolirao. Nismo imali gdje drugdje spavati, a već smo platili pa smo odlučili ostati. Posljednji dan našeg boravka došla je čistačica i rekla da moramo odmah napustiti prostor ili nadoplatiti. Rekla sam joj da je to nerazumno i odbila dati novac, a ona nam je rekla da će zvati policiju ako ne odemo.
Znala sam da posao nije legalan pa sam joj rekla neka zove policiju. Umjesto toga ona je pozvala nekog muškarca za kojeg vjerujemo da je vlasnik. Odlučili smo otići čim prije, ali ona je zaključala vrata da ne možemo izaći dok on ne dođe. Kad je stigao, bio je s još jednim muškarcem. Pritisnuo je Jeremyja na zid, a žena je mene počela mlatiti metalnom šipkom. Bilo je grozno’, ispričala je Laura.
Djevojka iz Cambridgea imala je veliku posjekotinu na glavi koju su morali šivati, slomljenu ruku i masnice po cijelom tijelu. Britanski mediji pišu da je dala izjavu hrvatskoj policiji te da je bila u kontaktu s Britanskim veleposlanstvom, a požalila se i na stranci preko koje je rezervirala hostel.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/razbili-su-mi-glavu-slomili-ruku-tijelo-mi-je-puno-masnica-studentica-opisala-ljetovanje-iz-pakla-u-hrvatskoj/7737885/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-6076697/Student-playwright-beaten-metal-pole-refused-pay-Croatia-hostel.html
Re: Turistika sezona
500 kuna na noć
Mogla je meni dat trista kuna za noć da bi joj kjuče od stana, dvosobni s velikim dnevnim boravkom balkonom i svojim parkingom, pedesetak metara od mora, desetak od aerodroma i Trogira, desetak od Splita i svi happy
Mogla je meni dat trista kuna za noć da bi joj kjuče od stana, dvosobni s velikim dnevnim boravkom balkonom i svojim parkingom, pedesetak metara od mora, desetak od aerodroma i Trogira, desetak od Splita i svi happy
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
a mlade i lijepe britanke mlatimo zeljeznim sipkama...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ili je jednstavno mogla poslati novac tome seronji i ne dolaziti uopće.
------------------------------------------
A ti daj oglas pa iznajmljuj...............ili na crno nadji
Yehudim wrote:
i sad neka netko kaže da hitna pomoć u hrvatskoj ne funkcionira...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
RayMabus wrote:500 kuna na noć
decko od 39 godina - pa u hostel...daj zutarnji i istina dva suprotna pojma
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
30 soba a jedna kupaonica
I 500 kuna noć
A krvi ti Isusove
I 500 kuna noć
A krvi ti Isusove
2014-04-11
Ma neda mi se , puca mi kuracYehudim wrote:Ili je jednstavno mogla poslati novac tome seronji i ne dolaziti uopće.
2014-04-11
flumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
Tu će uslugu, starija britanka, masno platiti. Kao i oni šta ih se spašava na Velebitu i sl.
Ova cura je ni kriva ni dužna najebala od bahatih kamenjara
koji nisu znali hodati po ravnom dok nisu sašli sa planine. Strašno
Nadam se da će ga zatvoriti i spičiti mu debelu kaznu
ma dajte ljudi...tko normalan bukira u hostelu i onda jos ne plati sto je duzan
flumen-
2015-08-21
A i to šta kažešflumen wrote:ma dajte ljudi...tko normalan bukira u hostelu i onda jos ne plati sto je duzan
2014-04-11
Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u reduflumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
E asd od svake situacije raditi slučaj...neka institucije rade svoj posao i sezona napreduje....pomalo, sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u reduflumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
volim mlade, ali volim i milfače. kaj je tu bed?
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A čudno malo, babe vadite iz mora a ovu zgodnu šipkom po glavi :)Kavran wrote:kaya wrote:Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u reduflumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
Vidis da vas i Srbi zajebaju da ste pederi ..
2015-08-15
Iskreno ova ženska je u kurcu, bila xy dana tamo, provodila se, zna koliko je noć i počela ovoj solit pamet da je posao ilegalan, sobarica zvala policiju a ova oće uteć
Nabilo je ko krušku
I sad će takva pisati o tome, pa piši ćerce neka svi takvi bahati Britanci znaju što ih ovdje čeka ako ne plate a prave se blesavi xy dana i misle ucijenjivat
Ajde moja nevračaj se više ovamo neka te Đava nosi ća
Nabilo je ko krušku
I sad će takva pisati o tome, pa piši ćerce neka svi takvi bahati Britanci znaju što ih ovdje čeka ako ne plate a prave se blesavi xy dana i misle ucijenjivat
2014-04-11
kaya wrote:A čudno malo, babe vadite iz mora a ovu zgodnu šipkom po glavi :)Kavran wrote:kaya wrote:Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u reduflumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
kaj je čudno? volim mlade cure i milfe.
a kaj se tiče pedera ... pa tebi je to ''ljubav'' ... kaj nije? zakaj meni to stavljaš pod nos? ja sam totalno ''homofoban''. pi*ku volim više nego boga vidjeti. guzičare ne podnosim niti pod razno.
2017-10-12
Ma nisam tebi nego opcenito, ova dobila šipkom , ona Amerikanka napisala da takav prostakluk nije nigdje doživjela Itd . Upropastiti ćete turizam ..Kavran wrote:kaya wrote:A čudno malo, babe vadite iz mora a ovu zgodnu šipkom po glavi :)Kavran wrote:kaya wrote:Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u reduflumen wrote:i onda skacemo u more i spasavamo staru engleskinju koja pijana pada s kruzera i 10 sati pliva i pjeva...
a kaj se tiče pedera ... pa tebi je to ''ljubav'' ... kaj nije? zakaj meni to stavljaš pod nos? ja sam totalno ''homofoban''. pi*ku volim više nego boga vidjeti. guzičare ne podnosim niti pod razno.
2015-08-15
RayMabus wrote:Iskreno ova ženska je u kurcu, bila xy dana tamo, provodila se, zna koliko je noć i počela ovoj solit pamet da je posao ilegalan, sobarica zvala policiju a ova oće uteć
Nabilo je ko krušku
ha čuj ... jutarnji list, index itd. ... hranjenje ''neperspektivnih'' tuljana.
2017-10-12
Ja mislim da treba samo da posalju pare a da i ne dolaze... :)kaya wrote:Ma nisam tebi nego opcenito, ova dobila šipkom , ona Amerikanka napisala da takav prostakluk nije nigdje doživjela Itd . Upropastiti ćete turizam ..Kavran wrote:kaya wrote:A čudno malo, babe vadite iz mora a ovu zgodnu šipkom po glavi :)Kavran wrote:kaya wrote:
Ha čuj.. ja stalno govorim da nešto s Hrvatima nije u redu
Similar topics
» Nestali-druga sezona?
» Počela sezona.
» CG turisticka sezona
» počela sezona u makarskoj, dio 2. ...
» Sezona je pocela
» Počela sezona.
» CG turisticka sezona
» počela sezona u makarskoj, dio 2. ...
» Sezona je pocela
Page 1 of 3