Srbija postaje gospodarsko uporište Kine u Europi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbija postaje gospodarsko uporište Kine u Europi
a recimo, kupimo bar, ili zakupimo brodogradiliste, neko, nebitno,
i pocnemo da pratimo tendere i sl.
Guest- Guest
rekose, za 2 god. ful kapacitet proizvodnje
Guest- Guest
NIje to bitno nego tržišna ekonomija .....ako je SMederewo jeftinije od Zeniče a je jer KInezi su to pa če dati upola jeftinije samo da unište konkurenkčiju plus drže pola BIH pa swi ti poslowi idu njima ( widi izgradnja pruge u RS ) .....onda su owi prnili u čabar .....a jedini koji ih može izwuč je hr brodogradnja al zašto bi .....osim ako nam ne poklone 51% željezare za kunu jer inače ne widim smisao.pizzon wrote:a recimo, kupimo bar, ili zakupimo brodogradiliste, neko, nebitno,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Daću ja tebi patuljka.Eva wrote:Ma moš mislit. Ono i Srbije mi je već preko glave. Jebote, vratite si prvo Kosovo pa se onda preseravajte. Ovak ste smiješni patuljci.
Mene buni kako sve epohalne privatizacije i poslove završe baš u predizbornoj kampanji. Šta bi sa onom fabrikom čipova?
Zeniča je u wlasništwu Indijača a ti su konkurenkčija KIni......čak i kad bi Srbi htjeli dati Zeniči udio u poslowima KInezi če ih išamarat.
BRAJO NE MOŽE.
BRAJO NE MOŽE.
2014-04-11
i (u)plate, samo lete
objektivno, vucica ne moze sad niko da skine
to nije realno
trenutno je tako, dokle na znam
objektivno, vucica ne moze sad niko da skine
to nije realno
trenutno je tako, dokle na znam
Last edited by pizzon on 19/4/2016, 12:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
SAMO NARPIJED PUNOM PAROM.pizzon wrote:rekose, za 2 god. ful kapacitet proizvodnje
JOŠ ČE NAS NA KRAJU MOLIT OWI IZ ZENIČE DA IH UZEMO ZA KUNU SAMO DA DOBIJU TRŽIŠTE HR BRODOGRADNJE.
2014-04-11
A HR brodogranja je stvarno neko tržište u pm.Pitanje dana kada će sve to otići u kurac,tako da bi im to bilo jadno tržište.RayMabus wrote:SAMO NARPIJED PUNOM PAROM.pizzon wrote:rekose, za 2 god. ful kapacitet proizvodnje
JOŠ ČE NAS NA KRAJU MOLIT OWI IZ ZENIČE DA IH UZEMO ZA KUNU SAMO DA DOBIJU TRŽIŠTE HR BRODOGRADNJE.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
2014-04-11
RayMabus wrote:Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
Budalo, tko još pravi brod od čelika? Potonuo bi, čelik je težak.
crvenkasti-
2014-04-17
BMK za željezaru u Zeniči .....zato se Hr i neče mješat al owi su gotowi.
RS poslowi s KInezima a tamo su Indijči ...swe zapasali ......spustit če čijenu i tako shebawat iste i na drugim tržištima ............GOTOWI SU.
RS poslowi s KInezima a tamo su Indijči ...swe zapasali ......spustit če čijenu i tako shebawat iste i na drugim tržištima ............GOTOWI SU.
2014-04-11
Mi čemo kupowat čelik u KIneza jer je jeftiniji , ima pruga za dostawu , swe idealno , kwaliteta ista ako ne i bolja al u swakom slučaju ista ............zašto bi kupili skuplji čelik ?
Pa nismo debili.
Jedino ako nema neka posebna šema da baš kupujemo od Zeniče.
Jel ima ?
Nema.
Pa ok.
ČAO.
Pa nismo debili.
Jedino ako nema neka posebna šema da baš kupujemo od Zeniče.
Jel ima ?
Nema.
Pa ok.
ČAO.
2014-04-11
Rekli su da je narod krivo pročito. Radilo se o fabriku ČEP-ova. Reko Gastosz kod Marića u onu emisiju.dzango wrote:Mene buni kako sve epohalne privatizacije i poslove završe baš u predizbornoj kampanji. Šta bi sa onom fabrikom čipova?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
A čijeli grad Zeniča ekonomski owisi o tom sektoru.
Brajo hebačina.
Il propadaš il je daješ Hrwatima koji če ti onda osigurat proizwodnju.
TREČE NEMA.
Brajo hebačina.
Il propadaš il je daješ Hrwatima koji če ti onda osigurat proizwodnju.
TREČE NEMA.
2014-04-11
Da,ali hrvatska brodogradnja je na izdisaju.Kad prođe ovo prelazno razdoblje,dok još uvijek država podpomaže,te kad budu morali samostalno poslovat,slijedi kolaps.Kroz dvije godine,neće više ništa ostati od hrvatske brodogradnje.RayMabus wrote:Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
2015-07-23
Ne znam baš ..........KInezima je metalurgija u krizi ......nije to wiše ona KIna trečeg swijeta.Iknar je gay wrote:Da,ali hrvatska brodogradnja je na izdisaju.Kad prođe ovo prelazno razdoblje,dok još uvijek država podpomaže,te kad budu morali samostalno poslovat,slijedi kolaps.Kroz dvije godine,neće više ništa ostati od hrvatske brodogradnje.RayMabus wrote:Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
2014-04-11
Stwar je u biti wrlo jednostawna .....Srbokinezi dominišu.
Zeniča je u wlasništwu Indijača a ti su konkurenkčija KInezima.
ZNači Srbi i da oče pomoč Zeniči dobit če plesku od KIneza.
Pola BiH , Srbiju i swe owo di KInezi imaju poslowe na Balkanu a imaju to ide Smederewu plus okolo spuštanje čijene za ubijanje konkurenkčije.
Aj ti sad lijepo kad Srbokinezi počmu gledaj kako češ im konkurirat čijenom sa tom Zeničom.
IMa samo jedan način.
Hrwati.
Zeniča je u wlasništwu Indijača a ti su konkurenkčija KInezima.
ZNači Srbi i da oče pomoč Zeniči dobit če plesku od KIneza.
Pola BiH , Srbiju i swe owo di KInezi imaju poslowe na Balkanu a imaju to ide Smederewu plus okolo spuštanje čijene za ubijanje konkurenkčije.
Aj ti sad lijepo kad Srbokinezi počmu gledaj kako češ im konkurirat čijenom sa tom Zeničom.
IMa samo jedan način.
Hrwati.
2014-04-11
Brodosplit će prvi prdnuti u čabar,dok Brodotrogir moguće da se prenamjeni,ipak je tu vlasnik Končar a ne Debeljak,dok će Uljanik i 3.maj propasti,ne zbog manjka narudžbi,već zbog dugova i nedostatka radne snage.Jedino Lenac može opstat,ali tu se ne troši baš puno čelik,jer to je ipak remont a ne novogradnja.RayMabus wrote:Ne znam baš ..........KInezima je metalurgija u krizi ......nije to wiše ona KIna trečeg swijeta.Iknar je gay wrote:Da,ali hrvatska brodogradnja je na izdisaju.Kad prođe ovo prelazno razdoblje,dok još uvijek država podpomaže,te kad budu morali samostalno poslovat,slijedi kolaps.Kroz dvije godine,neće više ništa ostati od hrvatske brodogradnje.RayMabus wrote:Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
2015-07-23
Pa s obzirom da če sad čelik biti jeftiniji jer su se pojawili i Srbokinezi znači i da je hr brodogradnja konkuretnija.Iknar je gay wrote:Brodosplit će prvi prdnuti u čabar,dok Brodotrogir moguće da se prenamjeni,ipak je tu vlasnik Končar a ne Debeljak,dok će Uljanik i 3.maj propasti,ne zbog manjka narudžbi,već zbog dugova i nedostatka radne snage.Jedino Lenac može opstat,ali tu se ne troši baš puno čelik,jer to je ipak remont a ne novogradnja.RayMabus wrote:Ne znam baš ..........KInezima je metalurgija u krizi ......nije to wiše ona KIna trečeg swijeta.Iknar je gay wrote:Da,ali hrvatska brodogradnja je na izdisaju.Kad prođe ovo prelazno razdoblje,dok još uvijek država podpomaže,te kad budu morali samostalno poslovat,slijedi kolaps.Kroz dvije godine,neće više ništa ostati od hrvatske brodogradnje.RayMabus wrote:Brodogradnja je weliki gutač čelika tupsone ....puno weči nego zgrada ( armirani beton tj čelik unutra ) ili pruga.
Mi smo biznis.
Zato češ na kraju gledat situačiju da če owi iz Zeniče trčat wamo i molit da ih uzmemo za kunu samo kako bi proizwodnja opstala.
Kad je biznis u pitanju nemilosrdni smo.
2014-04-11
I pitanje je oče li nas ta Zeniča uopče i zanimat jer kod nas je swe biznis.
Morat če je doslowno dat za kunu da bi se mi uopče zainteresirali za to.
Morat če je doslowno dat za kunu da bi se mi uopče zainteresirali za to.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Srbija, kroz Istoriju jedino uporiste Slovena
» Srbija postaje kraljevina? (ANKETA)
» Srbija je u regionu prvi sveobuhvatni partner Kine
» Srbija postaje centar za održavanje Gazela
» Nikolić: Srbija može da bude oslonac Kine u Evropi
» Srbija postaje kraljevina? (ANKETA)
» Srbija je u regionu prvi sveobuhvatni partner Kine
» Srbija postaje centar za održavanje Gazela