Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
Oni tvoji završit će ko fratri na Širokomn Brijegu.Ero wrote:
Oni moji to rade planski i ništa na silu....rađe posegnu po većem čekiću.
Zar vam nije bio dosta jedan Bleiburg ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije takav plan.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Ništa drugo ti i nije ostalo...Sakrit se ne možeš.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Kako god, našli bi te oni moji...Ne poželi si toga.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:S bombami ispod oltara? Misliš da bi to išlo tako glatko? Šiting?Iknarov svjedok wrote:
Za početak dekristijanizirati društvo
Teško uć u crkvu naoružan stvarno je problem.
Onim tvojima poruči da ih čekam.
Ajd krenite! šta se čeka????
Ispod ovog videa su zanimljivi komentari
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kud baš templare nađoše... od svih crkvenih redova, oni su najviše bili tolerantni prema muslimanima... :)
Guest- Guest
Kod ovakve "antifašističke" inteligencije(Gnječ, Šiting...) nije čudo što se država našla na rubu bankrota.
Ne znam ja za ostale ratničke redove, valjda ni oni. Eno na jubitu sastavljaju vojsku...Starhemberg wrote:Kud baš templare nađoše... od svih crkvenih redova, oni su najviše bili tolerantni prema muslimanima... :)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ero wrote:Kod ovakve "antifašističke" inteligencije(Gnječ, Šiting...) nije čudo što se država našla na rubu bankrota.
država je na rubu bankrota jer su tvoji prethodni gazde (sanader&co) svoje domoljublje naplatili do zadnje lipe koja se mogla zamračiti, a sada stiže ekipa bez pameti koja će staviti križ na hrvatsku budućnost.
kaj to tebe muči kad ionako nisi hrvat, nemaš domovinu i plaću bi kao i svi plaćenici dobivao i da je ostala yuga i yu-srbi u hrvatskoj na vlasti...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:
koji tvoji?
ovo u hrvatskoj je preslika onoga što je milošević radio srbima: jogurt šatoraška revolucija, okupacija hrt-a, umjesto mošti svetog lazara šećete sv.leopolda.
ostaje dojam kako udbaški spavači nastoje u hrvatskoj isprovocirati događanje naroda pa da plavuša izvuče vojsku na ulice.
a kao veliki rvati i domoljubi...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Ero wrote:Kod ovakve "antifašističke" inteligencije(Gnječ, Šiting...) nije čudo što se država našla na rubu bankrota.
država je na rubu bankrota jer su tvoji prethodni gazde (sanader&co) svoje domoljublje naplatili do zadnje lipe koja se mogla zamračiti, a sada stiže ekipa bez pameti koja će staviti križ na hrvatsku budućnost.
kaj to tebe muči kad ionako nisi hrvat, nemaš domovinu i plaću bi kao i svi plaćenici dobivao i da je ostala yuga i yu-srbi u hrvatskoj na vlasti...
Bože sačuvaj šta radite...To se vam neće oprostiti.
Znaš ti dobro koji.sitting_bull wrote:Ero wrote:
koji tvoji?
...
Ero wrote:
Bože sačuvaj šta radite...To se vam neće oprostiti.
budaletino, vlast u hrvatskoj bi trebali obnašati tvoji duhovni vođe.
svjestan si kako narod neće oprostiti, ali još uvijek nisi svjestan da se radi o tebi i tvojima.
zato i jesi dobar medij kojim se lako manipulira, čak i karamarko to može s takvima raditi!
da imaš čime mogao bi se i zamisliti, ovako ti život u vlastitom veselju teče...
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Znaš ti dobro koji.
dosadan si već s tim izbjegavanjem i prebacivanjem loptice tek da kao nešto skriveno poručiš.
u mom zavičaju za takve pobjeguljske pokušaje ima i opjevani odgovor:
nije ovca nadblejala ovna nit će mene natpjevati govna!
sitting_bull-
2015-09-28
Nikome ja ne prijetim, ja samo logički zaključujem na temelju onoga što vidim i čujem.sitting_bull wrote:Ero wrote:Znaš ti dobro koji.
dosadan si već s tim izbjegavanjem i prebacivanjem loptice tek da kao nešto skriveno poručiš.
u mom zavičaju za takve pobjeguljske pokušaje ima i opjevani odgovor:
nije ovca nadblejala ovna nit će mene natpjevati govna!
Za sada me logika nikad nije izdala...
Stariji forumaši će se sjetiti moje prognoze, još za vrijeme gđe Kosor, da će doći Karamarko na vrh.
I ostvarilo se.
Tada sam rekao i da će Mesić završiti u zatvoru. Još nije, ali hoće.
Još nisam rekao da će i Milanović završiti u zatvoru, a hoće, ako ne prestane radit ovo što radi...
Tako to ide, jbga.
ne lupetaj gluposti...od 2000-te rasturate drzavu,narod,ustav krsite...ko je ovlastio da se hrvatsku gura tamo gdje po ustavu se ne smije....hrvatska po ustavu mora biti neovisna i samostalna i ne ulaziti u nesto pod svaku cijenu...ovo je sve na zalost cijena gluposti politike od 2000-te naovamoIknarov svjedok wrote:Samo neka se raspojasaju,to će biti njihov kraj i onda odjebite vatikanske ugovore,vjeronauk u školama,misu na HRT-u,jer što se katolčad više uzjebe,to će biti lakše napraviti reda.sitting_bull wrote:popovi su otvorili pandorinu kutiju (poziv na novi domovinski rat, bozanićev poziv na linč medija koji mu ne ližu šupak) i sad vampiri traže krv.
kaptolski farizeji misle kako je kucnuo njihov čas za vladanje iz sjene...
Kad se moglo hercegovačku ratnoprofitersku grabež stjerat u kraj,katolčad će biti još i lakše.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Iz Čikaga?Ero wrote:Znaš ti dobro koji.sitting_bull wrote:Ero wrote:
koji tvoji?
...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Veoma poštujem sv.Leopolda Mandića i nisam sudjelovao u masovnom izrugivanju glede istog.
Čak se i zgražam nad time.
ALI...
Ovi koji se sada zgražavaju nad tim izrugivanjem i prijete novinarima zaboravljaju da su prije 28 godina isto tako se sprdali i narugivali sa moštima svetog kneza Lazara koje su pohodile mnoga mjesta važna za pravoslavlje na ovim prostorima.
Ja sam tad bio još pubertetlija i više sam se bavio nogometom,ali pamtim kako su se u listovima poput Danas i u humorističkom listu Berekin sprdali sa kostima prepodobnog kneza.
Čak se i zgražam nad time.
ALI...
Ovi koji se sada zgražavaju nad tim izrugivanjem i prijete novinarima zaboravljaju da su prije 28 godina isto tako se sprdali i narugivali sa moštima svetog kneza Lazara koje su pohodile mnoga mjesta važna za pravoslavlje na ovim prostorima.
Ja sam tad bio još pubertetlija i više sam se bavio nogometom,ali pamtim kako su se u listovima poput Danas i u humorističkom listu Berekin sprdali sa kostima prepodobnog kneza.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To su iskazi prave kršćanske ljubavi i Isusova nauka.
Guest- Guest
Joj Vučino, ti si očito prespaval rasprodaju Hr. Domoljubi ju prodali za 1 kn, manje više. Tak da sad ono nove gazde odlčuju kam se ide, kojim smjerom i u koje asocijacije. Ustav je tu za stoku stinog zuba i one bakice kaj prelaze na crvenu farbu semafor.vuksadinare wrote:ne lupetaj gluposti...od 2000-te rasturate drzavu,narod,ustav krsite...ko je ovlastio da se hrvatsku gura tamo gdje po ustavu se ne smije....hrvatska po ustavu mora biti neovisna i samostalna i ne ulaziti u nesto pod svaku cijenu...ovo je sve na zalost cijena gluposti politike od 2000-te naovamoIknarov svjedok wrote:Samo neka se raspojasaju,to će biti njihov kraj i onda odjebite vatikanske ugovore,vjeronauk u školama,misu na HRT-u,jer što se katolčad više uzjebe,to će biti lakše napraviti reda.sitting_bull wrote:popovi su otvorili pandorinu kutiju (poziv na novi domovinski rat, bozanićev poziv na linč medija koji mu ne ližu šupak) i sad vampiri traže krv.
kaptolski farizeji misle kako je kucnuo njihov čas za vladanje iz sjene...
Kad se moglo hercegovačku ratnoprofitersku grabež stjerat u kraj,katolčad će biti još i lakše.
Guest- Guest
Osvaklen...jastreb wrote:Iz Čikaga?Ero wrote:Znaš ti dobro koji.sitting_bull wrote:Ero wrote:
koji tvoji?
...
A neki kmeče Jasenovac, Šaranova jama... Pitanje je tko će zadnji zakmečati.Iknarov svjedok wrote:Pa,je to je početak jednog procesa.Katolibani i ustašoidi su se osilili,no već su jednom dobili po nosu,pa onda kmeče Bleiburg,križni put.deda na aparatima wrote:Iknarov svjedok wrote:Tko,gdje ?deda na aparatima wrote:
Zar se nije lakše preseliti?
Nek se seli katolčad u Vatikan.Ovako je puno zabavnije,ovo su im zadnji trzaji.
Ne bih rekao da su ovo zadnji trzaji, ovo je tek početak.
Gnječ Boga neće vidjeti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Gnječ će biti zgnječen.
Kaptolski nekrofil Josip Bozanić će uskoro vidjet Sv. Petra.
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Kutak za katolibanski trenutak
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» Desni ekstremizam u SAD-u
» Kutak za katolibanski trenutak
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» Desni ekstremizam u SAD-u
Page 4 of 7