Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Katolibanski ekstremizam zavladao Hrvatskom
Ne, nekoliko stotinah u cielom svietu pa se razvikalo. Zanemarivo u odnosu na podrug milijarde katolikah.Eva wrote:Regoč wrote:"Antifašistička" promidžba na osnovi nekoliko slučajah koji se medijskom hajkom doimaju kao opća stvar. Zator Židovah koji su napravili zlatno tele opisao je sam Mojsije i to kao hvalevriednu akciju. Pa, ako je hvalevriedno ubijati Židove, zašto se isto predbacuje Hitleru? Krajnje licemjere.Eva wrote:Regoč wrote:Bolje nego Mojsijeva ljubav prema vlastitu narodu.Eva wrote:To su iskazi prave kršćanske ljubavi i Isusova nauka.
A još bolja je svećenička prema dječici. Najveći pervertiti i pedofili u redovima onih koji žive u celibatu. Nakardni ste od glave do pete.
Tih "nekoliko" slučajevah broji se u milijunima. Irska je 60-tih prošlog stoljeća prošla katarzu, a HR je još u dubokom mraku. Tu svećenici jebu koga stignu.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Nemate više kaj mjeriti i prodavat, sve ste prodali. Sad jedino možete bit roblje i slušat gospodara. Ajde, domoljubno roblje, ak vam je tak lakše.
Guest- Guest
Ništa netočno nije rekao. Svaka mu piza. Utješno je čut razboritost u ovoj kakofoniji.Eva wrote:frakcija wrote:Bozanić je jedan gotovo usamljeni glas razuma koji povremeno dopre do medija, i to na žalost, samo kad maloumni trolovi krenu u hajku.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Regoč wrote:Ne, nekoliko stotinah u cielom svietu pa se razvikalo. Zanemarivo u odnosu na podrug milijarde katolikah.Eva wrote:Regoč wrote:"Antifašistička" promidžba na osnovi nekoliko slučajah koji se medijskom hajkom doimaju kao opća stvar. Zator Židovah koji su napravili zlatno tele opisao je sam Mojsije i to kao hvalevriednu akciju. Pa, ako je hvalevriedno ubijati Židove, zašto se isto predbacuje Hitleru? Krajnje licemjere.Eva wrote:Regoč wrote:Bolje nego Mojsijeva ljubav prema vlastitu narodu.Eva wrote:To su iskazi prave kršćanske ljubavi i Isusova nauka.
A još bolja je svećenička prema dječici. Najveći pervertiti i pedofili u redovima onih koji žive u celibatu. Nakardni ste od glave do pete.
Tih "nekoliko" slučajevah broji se u milijunima. Irska je 60-tih prošlog stoljeća prošla katarzu, a HR je još u dubokom mraku. Tu svećenici jebu koga stignu.
Ma da ceo svet se urotili protiv jebežljivih svećenika koji žive u "celibatu".
Guest- Guest
Usporedbom stanja države i nacije u mojoj mladosti i sad vidim da tomorrow belongs to us. Jalna StEvo!Eva wrote:Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Nemate više kaj mjeriti i prodavat, sve ste prodali. Sad jedino možete bit roblje i slušat gospodara. Ajde, domoljubno roblje, ak vam je tak lakše.
frakcija wrote:Ništa netočno nije rekao. Svaka mu piza. Utješno je čut razboritost u ovoj kakofoniji.Eva wrote:frakcija wrote:Bozanić je jedan gotovo usamljeni glas razuma koji povremeno dopre do medija, i to na žalost, samo kad maloumni trolovi krenu u hajku.
Pa da, očito Hrvata ima preveć i treba ih malo razrijediti. Pozitivno je kaj Crkva aktivno sudjeluje u tome potičiću ih da se međusobno potamane.
Guest- Guest
Urotilo se Zlo protiv Dobra, a Zlo drži većinu medijah. Zlo pojedinačna posrnuća diže na razinu općega stanja kako bi razgradilo i zagadilo svaku ljudskost.Eva wrote:Regoč wrote:Ne, nekoliko stotinah u cielom svietu pa se razvikalo. Zanemarivo u odnosu na podrug milijarde katolikah.Eva wrote:Regoč wrote:"Antifašistička" promidžba na osnovi nekoliko slučajah koji se medijskom hajkom doimaju kao opća stvar. Zator Židovah koji su napravili zlatno tele opisao je sam Mojsije i to kao hvalevriednu akciju. Pa, ako je hvalevriedno ubijati Židove, zašto se isto predbacuje Hitleru? Krajnje licemjere.Eva wrote:Regoč wrote:Bolje nego Mojsijeva ljubav prema vlastitu narodu.Eva wrote:To su iskazi prave kršćanske ljubavi i Isusova nauka.
Ma da ceo svet se urotili protiv jebežljivih svećenika koji žive u "celibatu".
Regoč wrote:Usporedbom stanja države i nacije u mojoj mladosti i sad vidim da tomorrow belongs to us. Jalna StEvo!Eva wrote:Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Vama, stoci sitnog zuba, pripadju samo dugovi + kamate. Ona krupnog zuba ima i neki benefit iz svega, mada beznačajan.
Guest- Guest
Crkva daje primjer dobra i poziva na dobro. Zlo želi unieti razdor, bilo preko medijah općenito, bilo preko "antifašističkih" forumašah.Eva wrote:frakcija wrote:Ništa netočno nije rekao. Svaka mu piza. Utješno je čut razboritost u ovoj kakofoniji.Eva wrote:frakcija wrote:Bozanić je jedan gotovo usamljeni glas razuma koji povremeno dopre do medija, i to na žalost, samo kad maloumni trolovi krenu u hajku.
Pa da, očito Hrvata ima preveć i treba ih malo razrijediti. Pozitivno je kaj Crkva aktivno sudjeluje u tome potičiću ih da se međusobno potamane.
Brini ti o runolistu, a ja ću o svojoj domovini.Eva wrote:Regoč wrote:Usporedbom stanja države i nacije u mojoj mladosti i sad vidim da tomorrow belongs to us. Jalna StEvo!Eva wrote:Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Vama, stoci sitnog zuba, pripadju samo dugovi + kamate. Ona krupnog zuba ima i neki benefit iz svega, mada beznačajan.
Regoč wrote:Crkva daje primjer dobra i poziva na dobro. Zlo želi unieti razdor, bilo preko medijah općenito, bilo preko "antifašističkih" forumašah.Eva wrote:frakcija wrote:Ništa netočno nije rekao. Svaka mu piza. Utješno je čut razboritost u ovoj kakofoniji.Eva wrote:frakcija wrote:Bozanić je jedan gotovo usamljeni glas razuma koji povremeno dopre do medija, i to na žalost, samo kad maloumni trolovi krenu u hajku.
Pa to i kažem, višak se prorijedi. Selekcija je pozitivna, jer najjači ostaju. Crkva zna kaj dela.
Guest- Guest
Regoč wrote:Brini ti o runolistu, a ja ću o svojoj domovini.Eva wrote:Regoč wrote:Usporedbom stanja države i nacije u mojoj mladosti i sad vidim da tomorrow belongs to us. Jalna StEvo!Eva wrote:Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Moja altruistična priroda nemre šutke promatrat umiranje jednog naroda.
Guest- Guest
Pa i kažeš da si zlomislić.Eva wrote:Regoč wrote:Crkva daje primjer dobra i poziva na dobro. Zlo želi unieti razdor, bilo preko medijah općenito, bilo preko "antifašističkih" forumašah.Eva wrote:frakcija wrote:Ništa netočno nije rekao. Svaka mu piza. Utješno je čut razboritost u ovoj kakofoniji.Eva wrote:frakcija wrote:Bozanić je jedan gotovo usamljeni glas razuma koji povremeno dopre do medija, i to na žalost, samo kad maloumni trolovi krenu u hajku.
Pa to i kažem, višak se prorijedi. Selekcija je pozitivna, jer najjači ostaju. Crkva zna kaj dela.
Je, baš smo uvjereni u tvoje dobre namjere, jasno si dala do znanja svojim upisima.Eva wrote:Regoč wrote:Brini ti o runolistu, a ja ću o svojoj domovini.Eva wrote:Regoč wrote:Usporedbom stanja države i nacije u mojoj mladosti i sad vidim da tomorrow belongs to us. Jalna StEvo!Eva wrote:Regoč wrote:Mjera u svemu. Neki stalno ljute druge pa se čude kad dobiju govna na glavu. Ili plin u komoru.Eva wrote:Samo budala se želi svima dopast, pa onda gurajući glavu u pijesak, dupe mu bude sve više izloženo u zraku, i onda se čudi kad svi od reda jebu. A nema kralježnice i stava.
Moja altruistična priroda nemre šutke promatrat umiranje jednog naroda.
Oličenje iskrenosti, alturizma i dobrih namjera.
Guest- Guest
Ne moraš me stalno hvaliti, ali hvala ti na liepim riečima.Eva wrote:Oličenje iskrenosti, alturizma i dobrih namjera.
Biti Hrvat samo je po sebi znak osobite Božje milosti. A još biti ja, vidi se da mi je sv. Petar ujak.Eva wrote:Molim, nisi loš za Hrvata.
Meni je to Božja kazna, u prošlom životu sam bio Puniša Račić.Regoč wrote:Biti Hrvat samo je po sebi znak osobite Božje milosti. A još biti ja, vidi se da mi je sv. Petar ujak.Eva wrote:Molim, nisi loš za Hrvata.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Lijepo je kad čovjek i u najgorim vremenima ne klone duhom, te nađe utjehu. Nego kad ti je sv. Petar ujak, onda ti je Mesić tata. Ono Našice Cement veza.
Guest- Guest
Svatko nosi svoj križ.udba wrote:Meni je to Božja kazna, u prošlom životu sam bio Puniša Račić.Regoč wrote:Biti Hrvat samo je po sebi znak osobite Božje milosti. A još biti ja, vidi se da mi je sv. Petar ujak.Eva wrote:Molim, nisi loš za Hrvata.
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U hrvatskom društvu postoji odbojnost prema svemu hrvatskom
» Kutak za katolibanski trenutak
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» Desni ekstremizam u SAD-u
» Kutak za katolibanski trenutak
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» Zavladao haos, a Hrvati još jednom dokazali da su levati i budale
» Desni ekstremizam u SAD-u
Page 6 of 7