Prevrnuo se prepun brod,poginulo 400 migranata
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prevrnuo se prepun brod,poginulo 400 migranata
Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
Slabašna ti je nada u bolje sutra ako ti je Stari Zavjet mjerilo kojim mjeriš.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Naravno da je šarlatan za tebe jer nisi razumio baš ništa od onoga što je poučavao...Ali, nisi jedini...Da je većina ljudi razumijela njegov nauk, današnji svijet ne bi izgledao ovako kako izgleda sada...Iknarov svjedok wrote:Isus je najobičniji šarlatan čije su ludilo,njega i njegove majke,iskoristili židovski mudraci kako bi kreirali kršćansku sektu koju su poput trojanskog konja uvalili u Rimsko carstvo.red wolf wrote:Isus nije laž...Iknarov svjedok wrote:Pa šta onda,kao da bi bilo prvi put.Nasjeli su jednom na laž o Isusu Kristu,oni koji nisu na laž o Isusu,nasjeli su na laž o Muhamedu,nekad i laž može biti korisna.red wolf wrote:Nisam. Plasirati ćete im laž. Zapravo, već su nasjeli.Iknarov svjedok wrote:Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
red wolf-
2016-02-10
I Sotonu su izmislili Židovi a prihvatili kršćani,kasnije i muslimani,samo pod drugim imenima.Za judeokršćanstvo i islam,Sotona je sve ono što oni nisu.red wolf wrote:Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
Za njih je Sotonizam i budizam i hare krishna i shintoizam i taoizam i hinduizam a da ne govorim za ateizam i gnosticizam.
Ime Sotona,dali su svim starijim bogovima nego što je njihov Jahve.
Za njih je Sotona i Oziris i Seth i Horus i Anu i Enil i Enki i Odin i Zeus i Perun i Veles i Svarog.
Znači Sotona je sve ono što oni nisu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
2015-07-23
Nažalost, hoćete smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
red wolf-
2016-02-10
Dobro ti znaš tko je Sotona smradu...Iknarov svjedok wrote:I Sotonu su izmislili Židovi a prihvatili kršćani,kasnije i muslimani,samo pod drugim imenima.Za judeokršćanstvo i islam,Sotona je sve ono što oni nisu.red wolf wrote:Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
Za njih je Sotonizam i budizam i hare krishna i shintoizam i taoizam i hinduizam a da ne govorim za ateizam i gnosticizam.
Za njih je Sotona i Oziris i Seth i Horus i Anu i Enil i Enki i Odin i Zeus i Perun i Veles i Svarog.
red wolf-
2016-02-10
E pa vidićeš...smradu katolčadski.red wolf wrote:Nažalost, hoćete smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
2015-07-23
Ti misliš da me briga što ćete vi napraviti smradu?Iknarov svjedok wrote:E pa vidićeš...smradu katolčadski.red wolf wrote:Nažalost, hoćete smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
red wolf-
2016-02-10
Naravno da znam.Ali to nije njegovo pravo ime.To su mu dali njegovi neprijatelji.No to i onako više nije važno.Uskoro će se objaviti,dolazi njegovo vrijeme a svi vi će te se pokloniti.red wolf wrote:Dobro ti znaš tko je Sotona smradu...Iknarov svjedok wrote:I Sotonu su izmislili Židovi a prihvatili kršćani,kasnije i muslimani,samo pod drugim imenima.Za judeokršćanstvo i islam,Sotona je sve ono što oni nisu.red wolf wrote:Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...Iknarov svjedok wrote:Naravno da znam.Ali to nije njegovo pravo ime.To su mu dali njegovi neprijatelji.No to i onako više nije važno.Uskoro će se objaviti,dolazi njegovo vrijeme a svi vi će te se pokloniti.red wolf wrote:Dobro ti znaš tko je Sotona smradu...Iknarov svjedok wrote:I Sotonu su izmislili Židovi a prihvatili kršćani,kasnije i muslimani,samo pod drugim imenima.Za judeokršćanstvo i islam,Sotona je sve ono što oni nisu.red wolf wrote:Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Pa i treba te bit briga,jer nemaš uteći kamo.Ne postoji nikakav raj,ali ni pakao,već viša ravan,ali to je druga tema.Ne računaj da će te spasiti nekakav glupi Jahve ili njegov nezakoniti i nepriznati sin.red wolf wrote:Ti misliš da me briga što ćete vi napraviti smradu?Iknarov svjedok wrote:E pa vidićeš...smradu katolčadski.red wolf wrote:Nažalost, hoćete smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
2015-07-23
Ti mene pokušavaš nasmijati?Iknarov svjedok wrote:Pa i treba te bit briga,jer nemaš uteći kamo.Ne postoji nikakav raj,ali ni pakao,već viša ravan,ali to je druga tema.Ne računaj da će te spasiti nekakav glupi Jahve ili njegov nezakoniti i nepriznati sin.red wolf wrote:Ti misliš da me briga što ćete vi napraviti smradu?Iknarov svjedok wrote:E pa vidićeš...smradu katolčadski.red wolf wrote:Nažalost, hoćete smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:Pa normalno da hoćemo,već izvjesno vrijeme radimo na tome.Optimalan broj ljudi za ovaj planet je 500 000.Toliko od prilike i ima posvećenika Boga istine i svijetla.red wolf wrote:Današnji svijet je ruglo...Ruglo koje treba remont..I dobit će ga...
red wolf-
2016-02-10
Misliš da ćeš imati izbora...Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...
2015-07-23
Hoću...I to će biti moj izbor smradu...Iknarov svjedok wrote:Misliš da ćeš imati izbora...Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...
red wolf-
2016-02-10
Znaš ono,,tko se zadnji smije''ali uvjeravam te,ni ti,niti bilo tko neće imati razloga za smmijeh,naprotiv.Pripremite se za inventuru.red wolf wrote:
Ti mene pokušavaš nasmijati?
2015-07-23
Vidit ćeš da ćeš pokleknuti.Poklekli su mnogo jači.Inače,...možda Isusova kalvarija dobije sasvim novu dimenziju s Ezekijelom.red wolf wrote:Hoću...I to će biti moj izbor smradu...Iknarov svjedok wrote:Misliš da ćeš imati izbora...Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...
2015-07-23
Gledaj...Sve znam...Natuknuo sam ovdje značaj onog što se događa upravo sada, ali nije ih briga...Zato su lak plijen tebe i tvojih...To je tako smiješno...Iknarov svjedok wrote:Znaš ono,,tko se zadnji smije''ali uvjeravam te,ni ti,niti bilo tko neće imati razloga za smmijeh,naprotiv.Pripremite se za inventuru.red wolf wrote:
red wolf-
2016-02-10
A ne...Biti će to mnogo jednostavnije...Iknarov svjedok wrote:Vidit ćeš da ćeš pokleknuti.Poklekli su mnogo jači.Inače,...možda Isusova kalvarija dobije sasvim novu dimenziju s Ezekijelom.red wolf wrote:Hoću...I to će biti moj izbor smradu...Iknarov svjedok wrote:Misliš da ćeš imati izbora...Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...
red wolf-
2016-02-10
Koliko dozu patnje si spreman podnijeti za glupe bezvrijedne ideale ?red wolf wrote:A ne...Biti će to mnogo jednostavnije...Iknarov svjedok wrote:Vidit ćeš da ćeš pokleknuti.Poklekli su mnogo jači.Inače,...možda Isusova kalvarija dobije sasvim novu dimenziju s Ezekijelom.red wolf wrote:Hoću...I to će biti moj izbor smradu...Iknarov svjedok wrote:Misliš da ćeš imati izbora...Pokloniti će mu se slabi...Ja ne...
2015-07-23
I neće biti Iknara da vas spasi.red wolf wrote:Gledaj...Sve znam...Natuknuo sam ovdje značaj onog što se događa upravo sada, ali nije ih briga...Zato su lak plijen tebe i tvojih...To je tako smiješno...Iknarov svjedok wrote:Znaš ono,,tko se zadnji smije''ali uvjeravam te,ni ti,niti bilo tko neće imati razloga za smmijeh,naprotiv.Pripremite se za inventuru.red wolf wrote:
2015-07-23
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U pucnjavi na brod koji je prevozio migrante poginulo više od 30 osoba
» Spasilački brod uplovio u luku na Siciliji s 560 migranata
» Brod za spašavanje migranata britanskog umjetnika Banksyja traži hitnu pomoć
» Autobus se prevrnuo kod Prokuplja
» U Rijeci se nakon potjere prevrnuo kombi s uljezima
» Spasilački brod uplovio u luku na Siciliji s 560 migranata
» Brod za spašavanje migranata britanskog umjetnika Banksyja traži hitnu pomoć