Prevrnuo se prepun brod,poginulo 400 migranata
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prevrnuo se prepun brod,poginulo 400 migranata
Iknarov svjedok wrote:To je neizbježno,sve se odvija onako kako je naš prosvjetitelj poredio,na korak smo do toga.red wolf wrote:Znam...No, neće ostati tada prosvijetljeni smradu ljudski...Iknarov svjedok wrote:O,hoće hoće,i to prije nego što misliš.Sve se odvija onako kako treba,Novi svjetski poredak nema alternative.red wolf wrote:Neće smradu ljudski, neće...Iknarov svjedok wrote:Iskreno se nadam da jest,jer izgradit će se mnogo bolji od ovog trenutnog,jer ostat će samo oni prosvijetljeni.red wolf wrote:Vaš svijet je gotov...
Guest- Guest
Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Inače o ovom uopće ne bi trebala razmišljati Europa. Kada budale plove u kadi iz Somalije to je logičan završetak, čudi me da nisu prije zaronili..Iknarov svjedok wrote:
TWITER
SREDOZEMLJE GROBNICA
+ AAA -
STRAŠNA TRAGEDIJA: Prevrnuo se brod pun migranata, poginulo najmanje 400 ljudi!
Autor: D.B. Ponedjeljak, 18. Travanj 2016. u 14:34
Većina utopljenih migranata bježala je iz Somalije, Etiopije i Eritreje, u nadi da će doći do Italije.
Više od 400 migranata utopilo se u Sredozemnom moru nakon što su se prevrnuli pretrpani brodovi na putu od Egipta do Italije, javljaju mediji iz Somalije.
Većina utopljenih migranata bježala je iz Somalije, Etiopije i Eritreje, u nadi da će doći do Italije. Oko 30 osoba je, prema pisanju somalijskih medija, spašeno, dok se za ostalima traga. To je još jedna strašna tragedija točno godinu dana nakon više stotina poginulih izbjeglica u Sredozemnom moru.
Prije današnje tragedije ispred Egipta, u još jednom brodolomu plovila koje je krenulo iz Libije prema Italiji, poginulo je najmanje šest osoba, koliko je tijela izvučeno iz mora, dok ih je 108 spašeno, među kojima su i pet žena. Do toga brodoloma došlo je na oko 20 milja od Libije.
Operativni centar u Rimu uputio je prema tom mjestu brod Aquarius od 77 metara u vlasništvu nevladine organizacije, koji je spasio brodolomce. No, čini se da ima još oko 20 osoba koje se vode kao nestale i u tom brodolomu.
Somalijski ambasador u Egiptu rekao je da se strahuje da je život izgubilo više od 400 migranata. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije lista sa imenima žrtava pisanih rukom.
U isto vrijeme talijanski predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. “Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život”, kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
– 2016. Mediteran je masovna grobnica – reagirali su Liječnici bez granica na Twitteru.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/strasna-tragedija-prevrnuo-se-brod-pun-migranata-poginulo-najmanje-400-ljudi-914409
Odoše kod Allaha,ali ne znam jeli djevice računaju i ako su nastradali na Allahovom putu prije nego su ispunili svetu dužnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-08-15
Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Ali opet šteta.Koliko se moglo uzeti organa za europske bolesnike a sada to pluta po moru gdje ih žderu morske psine.kaja_333 wrote:Inače o ovom uopće ne bi trebala razmišljati Europa. Kada budale plove u kadi iz Somalije to je logičan završetak, čudi me da nisu prije zaronili..Iknarov svjedok wrote:
TWITER
SREDOZEMLJE GROBNICA
+ AAA -
STRAŠNA TRAGEDIJA: Prevrnuo se brod pun migranata, poginulo najmanje 400 ljudi!
Autor: D.B. Ponedjeljak, 18. Travanj 2016. u 14:34
Većina utopljenih migranata bježala je iz Somalije, Etiopije i Eritreje, u nadi da će doći do Italije.
Više od 400 migranata utopilo se u Sredozemnom moru nakon što su se prevrnuli pretrpani brodovi na putu od Egipta do Italije, javljaju mediji iz Somalije.
Većina utopljenih migranata bježala je iz Somalije, Etiopije i Eritreje, u nadi da će doći do Italije. Oko 30 osoba je, prema pisanju somalijskih medija, spašeno, dok se za ostalima traga. To je još jedna strašna tragedija točno godinu dana nakon više stotina poginulih izbjeglica u Sredozemnom moru.
Prije današnje tragedije ispred Egipta, u još jednom brodolomu plovila koje je krenulo iz Libije prema Italiji, poginulo je najmanje šest osoba, koliko je tijela izvučeno iz mora, dok ih je 108 spašeno, među kojima su i pet žena. Do toga brodoloma došlo je na oko 20 milja od Libije.
Operativni centar u Rimu uputio je prema tom mjestu brod Aquarius od 77 metara u vlasništvu nevladine organizacije, koji je spasio brodolomce. No, čini se da ima još oko 20 osoba koje se vode kao nestale i u tom brodolomu.
Somalijski ambasador u Egiptu rekao je da se strahuje da je život izgubilo više od 400 migranata. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije lista sa imenima žrtava pisanih rukom.
U isto vrijeme talijanski predsjednik Sergio Mattarella kazao je da je nekoliko stotina migranata izgubilo život u novoj tragediji u Sredozemlju.
Nepotvrđena medijska izvješća, koja su krenula od BBC-ja na arapskom, govore o gotovo 400 mrtvih Somalaca čiji se pretrpani brod prevrnuo u blizini egipatske obale.
Mattarella, govoreći na dodjeli kulturnih nagrada u Rimu, rekao je da se dogodila još jedna tragedija na Mediteranu. “Europa treba razmisliti o još jednoj tragediji u kojoj je, izgleda, nekoliko stotina ljudi izgubilo život”, kazao je talijanski predsjednik. Pojedinosti nije iznio.
– 2016. Mediteran je masovna grobnica – reagirali su Liječnici bez granica na Twitteru.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/strasna-tragedija-prevrnuo-se-brod-pun-migranata-poginulo-najmanje-400-ljudi-914409
Odoše kod Allaha,ali ne znam jeli djevice računaju i ako su nastradali na Allahovom putu prije nego su ispunili svetu dužnost.
2015-07-23
Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
A koje je tvoje sexualno opredeljenje ?red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-08-15
Nisam. Plasirati ćete im laž. Zapravo, već su nasjeli.Iknarov svjedok wrote:Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Pa čovjekovo :) ili ljudsko ajmo rec..Iknarov svjedok wrote:A koje je tvoje sexualno opredeljenje ?red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-08-15
Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Pa šta onda,kao da bi bilo prvi put.Nasjeli su jednom na laž o Isusu Kristu,oni koji nisu na laž o Isusu,nasjeli su na laž o Muhamedu,nekad i laž može biti korisna.red wolf wrote:Nisam. Plasirati ćete im laž. Zapravo, već su nasjeli.Iknarov svjedok wrote:Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
Isus nije laž...Iknarov svjedok wrote:Pa šta onda,kao da bi bilo prvi put.Nasjeli su jednom na laž o Isusu Kristu,oni koji nisu na laž o Isusu,nasjeli su na laž o Muhamedu,nekad i laž može biti korisna.red wolf wrote:Nisam. Plasirati ćete im laž. Zapravo, već su nasjeli.Iknarov svjedok wrote:Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
red wolf-
2016-02-10
Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
Slabašna ti je nada u bolje sutra ako ti je Stari Zavjet mjerilo kojim mjeriš.
2015-07-23
Isus je najobičniji šarlatan čije su ludilo,njega i njegove majke,iskoristili židovski mudraci kako bi kreirali kršćansku sektu koju su poput trojanskog konja uvalili u Rimsko carstvo.red wolf wrote:Isus nije laž...Iknarov svjedok wrote:Pa šta onda,kao da bi bilo prvi put.Nasjeli su jednom na laž o Isusu Kristu,oni koji nisu na laž o Isusu,nasjeli su na laž o Muhamedu,nekad i laž može biti korisna.red wolf wrote:Nisam. Plasirati ćete im laž. Zapravo, već su nasjeli.Iknarov svjedok wrote:Ne znam zašto misliš da je laž.Nije valjda da si nasjeo na strahove koje podgrijavaju judeokršćani i muslimani.red wolf wrote:Da, prihvatiti će laž koju ćete im servirati...I da, to će se dogoditi...Slabi su...Iknarov svjedok wrote:Ne vjeruj u bajke,oslobođenje će doći iz samih ljudi,kada im bude dosta ovog beznađa i kaosa koji predstoji,kada budu zasićeni prodavača magle,političara i tobožnjih duhovnih vođa,tek tada će biti sprremni prihvatiti pravu svijetlost u svoje duše.red wolf wrote:Ne. Radite pogrešno.Iknarov svjedok wrote:Pa upravo to mi i radimo.Kada ne budu postojale nacije,religije,rase,pa čak ni obitelji,tada dolazi doba prosvetiteljstva.red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
2015-07-23
Kaže mi to štovatelj Sotone...Iknarov svjedok wrote:Stari Zavjet je podvala židovskih mudraca,zbika pokradenih mitova drugih naroda,samo prepakirano i malo izmjenjeno.red wolf wrote:Vama je to potrebnije...To ste zaboravili u trenutku koji je poznat u Starom Zavjetu kao rušenje babilonske kule...Tada je započela vaša propast...kaja_333 wrote:To znam, i ne liječiš se očito.red wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:A jesi muško ili žensko, jel znaš bar to?red wolf wrote:Znam. Ja sam čovjek.kaja_333 wrote:A ne znaš, a jadan, bas si onak , cardak ni na nebu ni na zemljired wolf wrote:Ja sam čovjek...kaja_333 wrote:Ma da? A koje si nesretnik uopće nacije i religije?red wolf wrote:Ljude ćemo spasiti ako ih oslobodimo nacija, religija, svega što dijeli ljude...Kad ostanu samo ono što jesu ---- LJUDI...Tad ćemo krenuti jednom novom stazom...Zajedno...
Slabašna ti je nada u bolje sutra ako ti je Stari Zavjet mjerilo kojim mjeriš.
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U pucnjavi na brod koji je prevozio migrante poginulo više od 30 osoba
» Spasilački brod uplovio u luku na Siciliji s 560 migranata
» Brod za spašavanje migranata britanskog umjetnika Banksyja traži hitnu pomoć
» Autobus se prevrnuo kod Prokuplja
» U Rijeci se nakon potjere prevrnuo kombi s uljezima
» Spasilački brod uplovio u luku na Siciliji s 560 migranata
» Brod za spašavanje migranata britanskog umjetnika Banksyja traži hitnu pomoć
» Autobus se prevrnuo kod Prokuplja