Pravaši tužili Tita,pa završili na policiji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pravaši tužili Tita,pa završili na policiji
» Keleminec i A-HSP podnijeli tužbu protiv Tita pa završili u policiji
Keleminec i A-HSP podnijeli tužbu protiv Tita pa završili u policiji
Travanj 14, 2016 Izdvojeno, Premium sadržaj 5 Komentari
inShare
AUTOHTONA Hrvatska stranka prava Dražena Keleminca ispred Hrvatskog sabora zastupnicima je dijelila letke u kojima pojašnjavaju zašto su podnijeli tužbu protivJosipa Broza Tita na zagrebačkom Općinskom sudu.
Tita su okvalificirali kao masovnog ubojicu nedužnih bez suda i presude. Od suda također traže da se osudi ideologija jugokomunista te da Republika Hrvatska zabrani javno okupljanje komunista i Jugoaslavena 25. svibnja u Kumrovcu.
”Kumrovcu se veliča Josip Broz Tito koji je uvršten među deset masovnih svjetskih ubojica”, tvrdi Keleminec.
”Hrvatske institucije koje su istraživale ratne zločine za i neposredno nakon 2. svjetskog rata evidentirale su do sada 1.517 lokacija na kojima se nalaze masovne i pojedinačne grobnice”, navedeno je u tužbi A-HSP-a.
Keleminec smatra da bi Milorad Pupovac, kao građanin Hrvatske, trebao osuditi oslobađajuću presudu haaškog suda Vojislavu Šešelju zbog svih žrtava koje su pale zbog “četnika Šešelja”.
Nakon što su se ispred zgrade Hrvatskog sabora pojavili s transparentima, Keleminec je završio na policiji u Gajevoj gdje su, kako kaže, vrlo neugodno primljeni.
”Kao da ovo nije hrvatska policija, nego srpska, primili su nas bez bez dobar dan, bez ičega. A zašto? Zato što smo Pupovcu na transparentu javno postavili pitanje o Šešelju”, kaže Keleminec.
D. L. /Foto:F
Keleminec i A-HSP podnijeli tužbu protiv Tita pa završili u policiji
Travanj 14, 2016 Izdvojeno, Premium sadržaj 5 Komentari
inShare
AUTOHTONA Hrvatska stranka prava Dražena Keleminca ispred Hrvatskog sabora zastupnicima je dijelila letke u kojima pojašnjavaju zašto su podnijeli tužbu protivJosipa Broza Tita na zagrebačkom Općinskom sudu.
Tita su okvalificirali kao masovnog ubojicu nedužnih bez suda i presude. Od suda također traže da se osudi ideologija jugokomunista te da Republika Hrvatska zabrani javno okupljanje komunista i Jugoaslavena 25. svibnja u Kumrovcu.
”Kumrovcu se veliča Josip Broz Tito koji je uvršten među deset masovnih svjetskih ubojica”, tvrdi Keleminec.
”Hrvatske institucije koje su istraživale ratne zločine za i neposredno nakon 2. svjetskog rata evidentirale su do sada 1.517 lokacija na kojima se nalaze masovne i pojedinačne grobnice”, navedeno je u tužbi A-HSP-a.
Keleminec smatra da bi Milorad Pupovac, kao građanin Hrvatske, trebao osuditi oslobađajuću presudu haaškog suda Vojislavu Šešelju zbog svih žrtava koje su pale zbog “četnika Šešelja”.
Nakon što su se ispred zgrade Hrvatskog sabora pojavili s transparentima, Keleminec je završio na policiji u Gajevoj gdje su, kako kaže, vrlo neugodno primljeni.
”Kao da ovo nije hrvatska policija, nego srpska, primili su nas bez bez dobar dan, bez ičega. A zašto? Zato što smo Pupovcu na transparentu javno postavili pitanje o Šešelju”, kaže Keleminec.
D. L. /Foto:F
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Pravaši tužili Tita,pa završili na policiji
U niti jednoj zemlji na svijetu ne postoji ovoliki broj prosvjednih skupova koliko u Hrvatskoj,a da stvar bude gora niti jedan prosvjed se ne organizira protiv nameta,skupoće,nezaposlenosti,lošeg ekonomskog stanja,privatizacije ili zagađenja.
2014-04-22
Malo su zadocnili Jao, teško HR s toliko budala u njoj. Kao da se na Boga bacala kamenjem pa da ju takvi krkani nastanjuju.
Guest- Guest
Jastrebe kolikoje po tebi,kad kazes da nisi revizionist u Jasenovcu ubijeno ljudi 700 000 ili kako je franjo tvrdio svega nesto vrlo malo par tisuca?
2014-04-14
Interesantno. Podneli tužbu protiv mrtvog čoveka. Koja gomila idiota.
Nisam to proučavao.Winter is coming wrote:Jastrebe kolikoje po tebi,kad kazes da nisi revizionist u Jasenovcu ubijeno ljudi 700 000 ili kako je franjo tvrdio svega nesto vrlo malo par tisuca?
2014-04-22
naravno da nisi a jesi isao u skolu i imao povijest?
2014-04-14
Imao sam povijest i imao sam informatiku.Winter is coming wrote:naravno da nisi a jesi isao u skolu i imao povijest?
Ali vremena se mijenjaju.
Profa iz informatike tvrdio je te daleke i lijepe 1988. kako je vrh,plafon informatike nekakav priglupi program kojim se na ekranu monitora može napraviti zastava SAD,te da su ondašnje video igrice epohalno otkriće koje još dugo neće biti prevaziđeno.
Na povijesti smo učili neke darvinističke i evolucionističke gluposti i još koješta,što se kasnije pokazalo kao pogrešno.
2014-04-22
vidis kako sam te lako raskrinkao da si i ti revizionist no na stranu te teske teme.ta informatika je meni bila neshvatljiva a evo danas se sasvim solidno sluzim sa kompjuterima,onako amaterski,a tad sam na satu informatike povadio sve tipke i pomijesao ih,ionako im kompjuteri nisu vrijedili ni pet para
2014-04-14
I meni isto tako. Imao sam Comodore 64 i na njemu samo igrao one besmislene i glupe igrice,te pisao sastave nogometnih timova.Winter is coming wrote:vidis kako sam te lako raskrinkao da si i ti revizionist no na stranu te teske teme.ta informatika je meni bila neshvatljiva a evo danas se sasvim solidno sluzim sa kompjuterima,onako amaterski,a tad sam na satu informatike povadio sve tipke i pomijesao ih,ionako im kompjuteri nisu vrijedili ni pet para
Kompjuteri su me počeli zanimati tek pojavom interneta.
Da nije interneta nikad ne bih uzeo kompjuter.
I dan danas žalim za pisaćom mašinom.
2014-04-22
o internetu sam citao u jednoj knjizi osamdeset i neke,tad je to bilo u domenu naucne fantstike,nisam ni razumio o cemu se tu tacno radi,tip je opisivao mrezu kompjutera koji bi medjusobno mogli komunicirati putm satelita i razmjenjivati informacije munjevitom brzinom,ja reko pa mi smo tek nedavno dobili struju ovo nece nikad stici
2014-04-14
Jedino mi je žao što sam od pojave interneta smanjio čitanje knjiga.Winter is coming wrote:o internetu sam citao u jednoj knjizi osamdeset i neke,tad je to bilo u domenu naucne fantstike,nisam ni razumio o cemu se tu tacno radi,tip je opisivao mrezu kompjutera koji bi medjusobno mogli komunicirati putm satelita i razmjenjivati informacije munjevitom brzinom,ja reko pa mi smo tek nedavno dobili struju ovo nece nikad stici
2014-04-22
Ma nije to to.Eva wrote:Kupi si e čitač
2014-04-22
Nije 700 000,već 750 000.Winter is coming wrote:Jastrebe kolikoje po tebi,kad kazes da nisi revizionist u Jasenovcu ubijeno ljudi 700 000 ili kako je franjo tvrdio svega nesto vrlo malo par tisuca?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pupovca su trebali javno postaviti pitanje o bratu cetniku..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Franjo je procjenjivao na 40.000 dok se bavio tom tematikom šezdesetih, na osnovi popisah koji su tada napravljeni. Kasnije se došlo do 80.000 i to je postalo službeno baš za njegova vakta.Winter is coming wrote:Jastrebe kolikoje po tebi,kad kazes da nisi revizionist u Jasenovcu ubijeno ljudi 700 000 ili kako je franjo tvrdio svega nesto vrlo malo par tisuca?
Ne, dva milijuna.Iknarov svjedok wrote:Nije 700 000,već 750 000.Winter is coming wrote:Jastrebe kolikoje po tebi,kad kazes da nisi revizionist u Jasenovcu ubijeno ljudi 700 000 ili kako je franjo tvrdio svega nesto vrlo malo par tisuca?
Ispravak, Kaća, braći četnicima.kaja_333 wrote:Pupovca su trebali javno postaviti pitanje o bratu cetniku..
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Intelektualci, domoljubi i pravaši
» Pravaši ne daju Hasanbegovića i neće Srbe u vlasti, Karamarko na kušnji
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Simpraga bi da Hrvatska oprasta dugove Srbima koji su je tuzili i sporove izgubili
» Zadarska nadbiskupija odlučna da obitelj Mika izbace na ulicu, tužili su i 15-godišnju djevojčicu
» Pravaši ne daju Hasanbegovića i neće Srbe u vlasti, Karamarko na kušnji
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Simpraga bi da Hrvatska oprasta dugove Srbima koji su je tuzili i sporove izgubili
» Zadarska nadbiskupija odlučna da obitelj Mika izbace na ulicu, tužili su i 15-godišnju djevojčicu
Page 1 of 2