Nije bilo provale, policija je po svoj prilici bila opljačkana iznutra
Page 1 of 1
Nije bilo provale, policija je po svoj prilici bila opljačkana iznutra
Nakon nezapamćene krađe....
http://www.vecernji.hr/premium/nije-bilo-provale-policija-je-po-svoj-prilici-opljackana-iznutra-1076868
To su ovi išli prikriti da su spiskali lovu.
http://www.vecernji.hr/premium/nije-bilo-provale-policija-je-po-svoj-prilici-opljackana-iznutra-1076868
To su ovi išli prikriti da su spiskali lovu.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Nije bilo provale, policija je po svoj prilici bila opljačkana iznutra
to sam ja odmah napisao da je vjerojatno zlato nestalo davno a provala fingirana da se prikrije da drotovi kradu
2014-04-17
vrlo vjerojatno netko od inspektora ako ne većina, radi za kartel, pa su morali vratiti njihove paremarcellus wrote:to sam ja odmah napisao da je vjerojatno zlato nestalo davno a provala fingirana da se prikrije da drotovi kradu
Kermit-
2014-04-17
kriminalna republika jebote..
Kako policajci mogu krasti?
Oni su suprotno od kradljivaca.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da na tebe sam se i referirao.marcellus wrote:to sam ja odmah napisao da je vjerojatno zlato nestalo davno a provala fingirana da se prikrije da drotovi kradu
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
navodno HDZovi insajderi, kako bi se medijskim pritiskom provela smjena ideološki nepodobnog policijskog vrha
Guest- Guest
Policija je jedna od besmislenih službi.crvenkasti wrote:Kako policajci mogu krasti?
Dok recimo vojnici rado prihvaćaju u svoje redove razne stručnjake sa neprijateljske strane,policija nikad neće zaposliti profesionalnog krijumčara,koji najbolje poznaje tajne tog zanata,profesionalnog švercera ljudi preko granice koji bi im bio od veće koristi od cijelog graničnog odreda,ili pak bivšeg profesionalnog lopova.
Iako se služe takvim ljudima inkognito.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za vrijeme Dom.rata uslijed nedostatka ljudstva MUP je mobilizirao rezervni sastav u koji su ulazili i ljudi sa dosjeima i poznato je da su na kontrolnim punktovima bili uspješniji u pronalaženju droge,švercanih i ukradenih stvari od aktivnih kolega sa dugogodišnjim stažom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da je orepić odmah napravio smijene ovo se ne bi dogodilo...
hahah da ne bi bilo potrebemutava baštarda wrote:da je orepić odmah napravio smijene ovo se ne bi dogodilo...
Kermit-
2014-04-17
Similar topics
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» policija konačno radi svoj posao
» Supruga Blage Zadre:'Kad pravda nije dostizna a pravosudje nije odradilo svoj posao rezultat vam je radikalizacija drustva'
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» policija konačno radi svoj posao
Page 1 of 1