Prihvat ćemo
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prihvat ćemo
ambroziju kosili...ko i cigici..nikad dosta ambrozijebogomdani wrote:...i onda,..Jasna je namjera Svabije da Khozoepe iskoristi kao radnu snagu-kakvu-takvu i eventualno pomogne u natealitetu nacije,ali sto Khozoepi budu radili u RH??..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prvi detalj,Fuk..oni nisu navikli raditi..malo gastronomija,malo logistika u transportu,tako,svasta nesto,ali tezak rad na terenu,industriji,ovome ili onome,tesko ces to vidjeti..vuksadinare wrote:ambroziju kosili...ko i cigici..nikad dosta ambrozijebogomdani wrote:...i onda,..Jasna je namjera Svabije da Khozoepe iskoristi kao radnu snagu-kakvu-takvu i eventualno pomogne u natealitetu nacije,ali sto Khozoepi budu radili u RH??..
Niti u Svabiji se bas ne pretrgose..ako se jedan ukupusi u neki restoran,pa malo ucvrsti status,odmah navlaci svoje..
Guest- Guest
Živio sveti ambrozije i njegove kosti...............živio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa to su Hasančetovi rođaci. Oni ne bi mrava zgazili, fin svijet, bona, klanja, pije kahvu i teferiči.epikur37 wrote:Milanović ne valja jer nije digao žicu Kovač valja jer trpa vehabite :)
Guest- Guest
Zajebali Švabe, nećemo slati na Zapad, sve ćemo zadržavati za sebe.bogomdani wrote:...i onda,..Jasna je namjera Svabije da Khozoepe iskoristi kao radnu snagu-kakvu-takvu i eventualno pomogne u natealitetu nacije,ali sto Khozoepi budu radili u RH??..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
preko_vode_do_slobode wrote:HDZ domoljubi i patrioti
junak do junaka
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Dubrovnik se priprema za prihvat izbjeglica na Prevlaci
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Dubrovnik se priprema za prihvat izbjeglica na Prevlaci
Page 2 of 2