Prihvat ćemo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prihvat ćemo
"Prihvatit ćemo izbjeglice, ali neka se svi drže dogovora" Hrvatski ministar vanjskih poslova Miro Kovač rekao je da je
Hrvatska spremna prihvatiti izbjeglice, ali isto tako očekuje da dogovor poštuje i ostatak Europe
Žene, dica, jadni, goli bosi pješače tisuće km plivaju kraul i ledjno, napadaju snage reda na granicama
preskaču ograde od bodljikave žice a sve doktori i astrofizičari budući..............RH će primiti ( jer mora)
http://www.24sata.hr/news/prihvatit-cemo-izbjeglice-ali-neka-se-svi-drze-dogovora-469973
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Za to vrijeme (video u linku)
http://i-supportisrael.blogspot.hr/2016/04/watch-thousands-of-people-burned-isis.html
Hrvatska spremna prihvatiti izbjeglice, ali isto tako očekuje da dogovor poštuje i ostatak Europe
Žene, dica, jadni, goli bosi pješače tisuće km plivaju kraul i ledjno, napadaju snage reda na granicama
preskaču ograde od bodljikave žice a sve doktori i astrofizičari budući..............RH će primiti ( jer mora)
http://www.24sata.hr/news/prihvatit-cemo-izbjeglice-ali-neka-se-svi-drze-dogovora-469973
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Za to vrijeme (video u linku)
Thousands of people burned an ISIS flag, while chanting: "Poland for Polish people"
http://i-supportisrael.blogspot.hr/2016/04/watch-thousands-of-people-burned-isis.html
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Prihvat ćemo
Watch: Thousands of Muslim migrants fighting at Stalingrad metro station, Paris
http://i-supportisrael.blogspot.hr/2016/04/watch-thousands-of-muslim-migrants.html
2014-04-20
niskorisni komunjara zoki organizirao transport izbjeglih bez zadrzavanja dok su desni pozivali vojsku/zicu
sad desni na vlasti prihvacaju izbjeglice...
ili kmer mesic spasio imovinu HR nakon dugih i mucnih pregovora
a domoljub sanader otisao opanjkavat istu HR u london
ili... mogu ovako do sutra
sad desni na vlasti prihvacaju izbjeglice...
ili kmer mesic spasio imovinu HR nakon dugih i mucnih pregovora
a domoljub sanader otisao opanjkavat istu HR u london
ili... mogu ovako do sutra
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kovač je dokazao da je Hrvatska upravo ono što je neki dan tvrdio da nije-pudlica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
šaka pirinča koju svaka vrana dođe i kljuca hehehehejastreb wrote:Kovač je dokazao da je Hrvatska upravo ono što je neki dan tvrdio da nije-pudlica.
Kermit-
2014-04-17
Covjek rekao.....prihvatit cemo ako ce i drugi sto se nece desit...znaci necemo...diplomatski odgovor....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ne znate citat izmedju redaka..na buf zakljucujete sto vam pase...
2015-09-08
ako smo prihvatili razne jude, debilbioiostao,jastreba,četnike svih konfesija..što ne bi i par muja da im prave društvo i da se imaju sa kime klati
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Covjek rekao.....prihvatit cemo ako ce i drugi sto se nece desit...znaci necemo...diplomatski odgovor....
Ali ipak znamo da RH nije u poziciji Poljske, madjarske, Češke...........a da bi postavljala uvijete.
Ova je izjava namjenjena isključivo za domaću stoku sitnoga zuba a kako bi se , eto, malo digao moral.
Mada od toga ništa nema.
Situacija je ista kao kad Kolinda izjavi nešto "moćno" za domaća goveda
a onda odmah dodju demati od od trećerzrednih službenika iz EU, koji je demantiraju i pokopaju
2014-04-20
tre911 wrote:ako smo prihvatili razne jude, debilbioiostao,jastreba,četnike svih konfesija..što ne bi i par muja da im prave društvo i da se imaju sa kime klati
ovisi kako gledas
ja recimo vidim da sam tebe prihvatio
kao i moj djed koji je postedio tvoga djeda
Žućo je pozvao mačku.
Mačka se uhvati za Žuću, Žućo za unuku, unuka za baku, baka za djeda, djed za repu: vuku, vuku – ne mogu je iščupati.
Mačka je pozvala miša.
Miš se uhvati za mačku, mačka za Žuću, Žućo za unuku, unuka za baku, baka za djeda, djed za repu: povuci, potegni, iščupaju repu!
imaj ovo pri pameti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kovač je napunio gaće i usta, dobio packe od konzularnog osoblja, te krenio pravim putemvuksadinare wrote:Covjek rekao.....prihvatit cemo ako ce i drugi sto se nece desit...znaci necemo...diplomatski odgovor....
Kermit-
2014-04-17
vidjet cemo...kad dodje vrijeme i potvrdi se da neki nece primit migrante...ako i nasi ne prime kapa dolje..pricekajmo pa kritizirajmoasilovski wrote:Kovač je napunio gaće i usta, dobio packe od konzularnog osoblja, te krenio pravim putemvuksadinare wrote:Covjek rekao.....prihvatit cemo ako ce i drugi sto se nece desit...znaci necemo...diplomatski odgovor....
2015-09-08
Vidiš budalo tvoj djed nije poštedio moga djeda dok recimo ja tebe jesam u zadnjem ratu no u nekom mogućem budućem nećeš više biti te sreće ;)debotoijusto wrote:tre911 wrote:ako smo prihvatili razne jude, debilbioiostao,jastreba,četnike svih konfesija..što ne bi i par muja da im prave društvo i da se imaju sa kime klati
ovisi kako gledas
ja recimo vidim da sam tebe prihvatio
kao i moj djed koji je postedio tvoga djeda
Žućo je pozvao mačku.
Mačka se uhvati za Žuću, Žućo za unuku, unuka za baku, baka za djeda, djed za repu: vuku, vuku – ne mogu je iščupati.
Mačka je pozvala miša.
Miš se uhvati za mačku, mačka za Žuću, Žućo za unuku, unuka za baku, baka za djeda, djed za repu: povuci, potegni, iščupaju repu!
imaj ovo pri pameti
Guest- Guest
Milanović ne valja jer nije digao žicu Kovač valja jer trpa vehabite :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
n_razbojnik-
2014-04-15
...i onda,..Jasna je namjera Svabije da Khozoepe iskoristi kao radnu snagu-kakvu-takvu i eventualno pomogne u natealitetu nacije,ali sto Khozoepi budu radili u RH??..
Guest- Guest
ambroziju kosili...ko i cigici..nikad dosta ambrozijebogomdani wrote:...i onda,..Jasna je namjera Svabije da Khozoepe iskoristi kao radnu snagu-kakvu-takvu i eventualno pomogne u natealitetu nacije,ali sto Khozoepi budu radili u RH??..
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Dubrovnik se priprema za prihvat izbjeglica na Prevlaci
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» VLADAJUĆI TRAŽE NOVOG ŠEFA TELEVIZIJE Hasanbegović: 'Ne samo da ćemo smijeniti Radmana, nego ćemo i promijeniti Zakon o HRT-u'
» Dubrovnik se priprema za prihvat izbjeglica na Prevlaci
Page 1 of 2