Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku: "Ako blokirate Srbiju, bit će ozbiljnih posljedica"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku: "Ako blokirate Srbiju, bit će ozbiljnih posljedica"
gargamel0101 wrote:Koje ti gluposti pišeš majke ti. Članak nigdje ne postoji na njemačkoj verziji DW-a. Autor je Nemanja kojrg nema nigdje da pokaže intervju. De se saberi i ostavi se cuganja sa kronerima iza dućana.jastreb wrote:Kada sam prije nekoliko mjeseci ovdjeka napisao kako je Njemačka na potpuno suprotnoj strani barikada od Hrvatske,mnogi forumaši su se složili sa time.
No desni dio foruma je na to dodao da je to poradi toga što su na vlasti komunisti i Jugoslaveni.
Sada kada je hrvatsko-njemački spor dostigao kulminaciju,pitam se je li i to zbog toga što su na vlasti i dalje komunisti i Jugoslaveni?
Gubimo prijatelje i podršku u svijetu tutta forza.
normalno da nema, tako i bbc, ranije, ili glas amerike, ne emituju vesti sa balkana celom svetu.
ono sto je nama bitno, nebitno je severnoj africi i sl.
to, da neko sa tako visokog mesta u nemackoj vladi izjavi neobazno, jednostavno je nemoguce.
drugo, on nije jedini koji tumaci hrvatsku politiku iz ugla nemackih interesa na balkanu.
dalje, takodje austrija negoduje zbog politike hrvatske prema srbiji.
vas je i htler kritikovao zbog odnosa prema srbima, velika ste mu sranja napravili
progonm srba.
a to sto vas ministar, popularno nazavan, mile mrtvak, daje izjave, da je to neki nebitan papir,
nezvanicni briselski dokument, kroji kruzi naokolo, to zaboravite. nama su bas ti nezvanicni
papiri yebali mater do 101 i nazad.
Guest- Guest
Re: Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku: "Ako blokirate Srbiju, bit će ozbiljnih posljedica"
A mi cemo nastavit do god ne sredite zakone. Do tada Hrvatska nista ne potpisuje.pizzon wrote:gargamel0101 wrote:Koje ti gluposti pišeš majke ti. Članak nigdje ne postoji na njemačkoj verziji DW-a. Autor je Nemanja kojrg nema nigdje da pokaže intervju. De se saberi i ostavi se cuganja sa kronerima iza dućana.jastreb wrote:Kada sam prije nekoliko mjeseci ovdjeka napisao kako je Njemačka na potpuno suprotnoj strani barikada od Hrvatske,mnogi forumaši su se složili sa time.
No desni dio foruma je na to dodao da je to poradi toga što su na vlasti komunisti i Jugoslaveni.
Sada kada je hrvatsko-njemački spor dostigao kulminaciju,pitam se je li i to zbog toga što su na vlasti i dalje komunisti i Jugoslaveni?
Gubimo prijatelje i podršku u svijetu tutta forza.
normalno da nema, tako i bbc, ranije, ili glas amerike, ne emituju vesti sa balkana celom svetu.
ono sto je nama bitno, nebitno je severnoj africi i sl.
to, da neko sa tako visokog mesta u nemackoj vladi izjavi neobazno, jednostavno je nemoguce.
drugo, on nije jedini koji tumaci hrvatsku politiku iz ugla nemackih interesa na balkanu.
dalje, takodje austrija negoduje zbog politike hrvatske prema srbiji.
vas je i htler kritikovao zbog odnosa prema srbima, velika ste mu sranja napravili
progonm srba.
a to sto vas ministar, popularno nazavan, mile mrtvak, daje izjave, da je to neki nebitan papir,
nezvanicni briselski dokument, kroji kruzi naokolo, to zaboravite. nama su bas ti nezvanicni
papiri yebali mater do 101 i nazad.
Ucka-
2016-02-15
MA MENI JE SUPER.gargamel0101 wrote:
Ostavi se cuganja sa ekipom iza dućana, nije zdravo.
bAŠ SAM SAD DOŠAO KUĆI.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:MA MENI JE SUPER.gargamel0101 wrote:
bAŠ SAM SAD DOŠAO KUĆI.
ne zna on koji je to gušt...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:MA MENI JE SUPER.gargamel0101 wrote:
bAŠ SAM SAD DOŠAO KUĆI.
red wolf-
2016-02-10
A jebale vas svabe...nema to veze sa njemackom gensera i kola...sada drmaju njemackom vecinom oni porijeklom iz istocne njemacke...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ima , D.W su na 30 jezika , a debitoisto ,, je pronašao to ovdje:http://www.dw.com/hr/nemamo-razumijevanja-za-hrvatsku-blokadu/a-19189293flumen wrote:zanimljiv je taj Zutarnji...nigdje na Deutsche Welle ni u drugim medijima se ne nalazi taj clanak, a bas bih htio vidjeti original
Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku
U sporu oko "Lex Perković" i izručenja osoba osumnjičenih za teška kriminalna djela, šef Odbora za Europsku uniju u Bundestagu Gunther Krichbaum zatražio je "jasan stav" savezne vlade. On je razočaran ponašanjem Zagreba.
http://www.dw.com/hr/njemačka-pojačava-pritisak-na-hrvatsku/a-17118946
Krichbaum: "Ne mora doći do sankcija protiv Hrvatske"
U ekskluzivnom razgovoru za DW zastupnik Bundestaga Gunther Krichbaum odgovara zašto je Europskoj komisiji poslao pismo kojim se požalio na Hrvatsku u kontekstu "Lex Perković". Pitali smo ga i hoće li biti sankcija?
http://www.dw.com/hr/krichbaum-ne-mora-doći-do-sankcija-protiv-hrvatske/a-17005514
Politika
Krichbaum: Srbija još nije ispunila uvjeteSrbiji bi pomoglo kad Vučićev konstruktivni put u pogledu Kosova ne bi stalno ometali istupi srpskog predsjednika, kaže u intervjuu za DW Gunther Krichbaum (CDU), koji u Bundestagu vodi Odbor za europske poslove. http://www.dw.com/hr/krichbaum-srbija-još-nije-ispunila-uvjete/a-18497699
2014-04-18
Točno to.epikur37 wrote:jastreb wrote:MA MENI JE SUPER.gargamel0101 wrote:
bAŠ SAM SAD DOŠAO KUĆI.
Dan sam proveo najprije do 15 na gradilištu.
Zatim kući ručak,pa na šparoge.
Poslije šparoga sam sišao do čaršije i iza dućana sreo zanimljivi tim.
Pijuckali smo pivo i gledali svatove. Bilo je tu odličnih komada(čak i jedna crnkinja).
Zatim je naišao policijski auto,pa smo se razbježali ko Talijani,ali kako je auto otišao svojim putem brzo smo se vratili na položaje.
Onda smo nastavili čavrljati i ture su stizale jedna za drugom,a kad se približio kraj radnog vremena dućana skupili smo za još pijače i nastavili piti i poslije zatvaranja.
Kad smo i to riješili pozdravili smo se i ošli kućama.
2014-04-22
Da,a ti iz bivšeg DDR-a to su srpski Nijemci.vuksadinare wrote:A jebale vas svabe...nema to veze sa njemackom gensera i kola...sada drmaju njemackom vecinom oni porijeklom iz istocne njemacke...
Trebalo bi ponovo razdvojiti i Njemačku i Berlin.
2014-04-22
Dan sam proveo najprije do 15 na gradilištu.
to je gradiliste od slatke vode
na gradilistu se pocme u osvit zore do mraka
ili dok prvi ne padne s nogu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A čuj ima i takvih "obrtnika".debotoijusto wrote:Dan sam proveo najprije do 15 na gradilištu.
Inače radimo od 8 do 4 ili 5.
Subotom smo na skraćeno,do 3.
Nismo mi neka velika firma,već obrt od 3-4 čovjeka.
2014-04-22
30-35kn/h ?jastreb wrote:A čuj ima i takvih "obrtnika".debotoijusto wrote:Dan sam proveo najprije do 15 na gradilištu.
Inače radimo od 8 do 4 ili 5.
Subotom smo na skraćeno,do 3.
Nismo mi neka velika firma,već obrt od 3-4 čovjeka.
ako nije poslovna tajna
2014-04-12
Dnevnica. A ne satnica,ali ispada kad sve zbrojiš da je to to.
2014-04-22
to je točno,, nema na njemačkom jeziku,, Samo jedno :dw. je poznato leglo projugoškog stava ..pa bilo to na srbskom ili hrvatskom jeziku.. kratko rečeno tamo rade JUGOSLOWENI,, POPUT NAŠEG uvažnog @JASTREBA @ DEBETOISTO::flumen wrote:na njemackom nema...a nema ni u jednim drugim njemackim medijima nista slicno...ovaj pamflet na hrvatskom jeziku je pisao:debotoijusto wrote:flumen wrote:zanimljiv je taj Zutarnji...nigdje na Deutsche Welle ni u drugim medijima se ne nalazi taj clanak, a bas bih htio vidjeti original
imas na DW hr
http://www.dw.com/hr/nemamo-razumijevanja-za-hrvatsku-blokadu/a-19189293
Autor Nemanja Rujević
2014-04-18
tako nekako i ovdjejastreb wrote:Dnevnica. A ne satnica,ali ispada kad sve zbrojiš da je to to.
2014-04-12
ispravak netocnog navodalobo1 wrote:to je točno,, nema na njemačkom jeziku,, Samo jedno :dw. je poznato leglo projugoškog stava ..pa bilo to na srbskom ili hrvatskom jeziku.. kratko rečeno tamo rade JUGOSLOWENI,, POPUT NAŠEG uvažnog @JASTREBA @ DEBETOISTO::flumen wrote:na njemackom nema...a nema ni u jednim drugim njemackim medijima nista slicno...ovaj pamflet na hrvatskom jeziku je pisao:debotoijusto wrote:flumen wrote:zanimljiv je taj Zutarnji...nigdje na Deutsche Welle ni u drugim medijima se ne nalazi taj clanak, a bas bih htio vidjeti original
imas na DW hr
Autor Nemanja Rujević
ovo YU nema veze s mozgom
dok sam ja rusio istu ti si pitao
mama, sto onaj barba tamo radi
2014-04-12
Njemačka
Prometni uredi u nekoliko njemačkih gradova zabranili su izdavanje individualnih registracijskih pločica za automobile koji sadrže slovnu kombinaciju "IS" što je kratica za "Islamsku državu", javljaju njemački mediji u subotu.
"IS se može iščitavati kao podrška 'Islamskoj državi' i isto tako kao što su zabranjene i druge kombinacije poput 'HH' ("Heil Hitler" ) tako smo odlučili zabraniti i ovu kombinaciju", poručili su iz okruga Marburg-Biedenkopf.
Kako doznaje Frankfurter Allgemeine Zeitung, iste mjere planiraju i neki drugi gradovi poput Darmstadta. Ova mjera se međutim neće provoditi retroaktivno.
Kratica "IS" se tako pridružila listi zabranjenih kratica na pločicama njemačkih automobila.
Pored već spomenute "HH" zabranjene su i kratice "NS" (Nacionalsocijalizam), "SS" (Specijalne postrojbe tijekom tzv. Trećeg Reicha),"HJ" (Hitler Jugend) kao i kombinacija "88" koja stoji za osmo slovo abecede H pa tako čini, u desno-radikalnoj sceni vrlo popularnu kombinaciju "HH".
U Nuernbergu je osim toga zabranjena i slovna kombinacija "SU" koja, s obzirom da slovne kombinacije na pločicama dolaze odmah iza kratice grada ili okruga, u ovom slučaju čine kombinaciju "NSU" što je kratica za "Nacional-socijalističko podzemlje", desno-ekstremnu skupinu koje je zadnjih desetak godina izvela niz napada na strance u Njemačkoj.
------------------------------------------------------------
Dok neki seljoberi i danas žele biti veći katolici od Pape i veći naci-fašisti od Njemaca nekada.
Prometni uredi u nekoliko njemačkih gradova zabranili su izdavanje individualnih registracijskih pločica za automobile koji sadrže slovnu kombinaciju "IS" što je kratica za "Islamsku državu", javljaju njemački mediji u subotu.
"IS se može iščitavati kao podrška 'Islamskoj državi' i isto tako kao što su zabranjene i druge kombinacije poput 'HH' ("Heil Hitler" ) tako smo odlučili zabraniti i ovu kombinaciju", poručili su iz okruga Marburg-Biedenkopf.
Kako doznaje Frankfurter Allgemeine Zeitung, iste mjere planiraju i neki drugi gradovi poput Darmstadta. Ova mjera se međutim neće provoditi retroaktivno.
Kratica "IS" se tako pridružila listi zabranjenih kratica na pločicama njemačkih automobila.
Pored već spomenute "HH" zabranjene su i kratice "NS" (Nacionalsocijalizam), "SS" (Specijalne postrojbe tijekom tzv. Trećeg Reicha),"HJ" (Hitler Jugend) kao i kombinacija "88" koja stoji za osmo slovo abecede H pa tako čini, u desno-radikalnoj sceni vrlo popularnu kombinaciju "HH".
U Nuernbergu je osim toga zabranjena i slovna kombinacija "SU" koja, s obzirom da slovne kombinacije na pločicama dolaze odmah iza kratice grada ili okruga, u ovom slučaju čine kombinaciju "NSU" što je kratica za "Nacional-socijalističko podzemlje", desno-ekstremnu skupinu koje je zadnjih desetak godina izvela niz napada na strance u Njemačkoj.
------------------------------------------------------------
Dok neki seljoberi i danas žele biti veći katolici od Pape i veći naci-fašisti od Njemaca nekada.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
,, svaka čast barba , kad slaviš 82 rođendan ,, ja 63..za dva dana"debotoijusto wrote:ispravak netocnog navodalobo1 wrote:to je točno,, nema na njemačkom jeziku,, Samo jedno :dw. je poznato leglo projugoškog stava ..pa bilo to na srbskom ili hrvatskom jeziku.. kratko rečeno tamo rade JUGOSLOWENI,, POPUT NAŠEG uvažnog @JASTREBA @ DEBETOISTO::flumen wrote:na njemackom nema...a nema ni u jednim drugim njemackim medijima nista slicno...ovaj pamflet na hrvatskom jeziku je pisao:debotoijusto wrote:flumen wrote:zanimljiv je taj Zutarnji...nigdje na Deutsche Welle ni u drugim medijima se ne nalazi taj clanak, a bas bih htio vidjeti original
imas na DW hr
Autor Nemanja Rujević
2014-04-18
[size=24]SKANDAL U HRVATSKOJ "Za dom spremni" orilo se u OSNOVNOJ ŠKOLI u Šibeniku
Tanjug | 17. 04. 2016 - 17:00h
[/size]
Hrvatski pevač Marko Perković Tompson učestvovao je na verskoj tribini za mlade u katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku tokom koje je učenicima puštena njegova pesma "Čavoglave", koja počinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni".
Mnogi učenici su zapevali pesmu čiji jedan stih glasi "čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", nakon čega se čuo "gromoglasan aplauz", preneo je hrvatski portal Indeks.hr.
fino, samo tako nastavite ! vi ste sebi najbolja antireklama. vase je pravo da velicate ustastvo,
cilj ustastva i unistenje srba. kisa ili sunce vama su srbi i ubijanje srba aksioma zivota.
samo napred, polticki nas afrimisete i sto super.
Tanjug | 17. 04. 2016 - 17:00h
[/size]
Hrvatski pevač Marko Perković Tompson učestvovao je na verskoj tribini za mlade u katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku tokom koje je učenicima puštena njegova pesma "Čavoglave", koja počinje ustaškim pozdravom "Za dom spremni".
Mnogi učenici su zapevali pesmu čiji jedan stih glasi "čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji", nakon čega se čuo "gromoglasan aplauz", preneo je hrvatski portal Indeks.hr.
fino, samo tako nastavite ! vi ste sebi najbolja antireklama. vase je pravo da velicate ustastvo,
cilj ustastva i unistenje srba. kisa ili sunce vama su srbi i ubijanje srba aksioma zivota.
samo napred, polticki nas afrimisete i sto super.
Guest- Guest
e tebe bude Vampiruša effa isibala po vremesnoju guzi i kaznila te,za tvoje grijehe..lobo1 wrote:,, svaka čast barba , kad slaviš 82 rođendan ,, ja 63..za dva dana"debotoijusto wrote:ispravak netocnog navodalobo1 wrote:to je točno,, nema na njemačkom jeziku,, Samo jedno :dw. je poznato leglo projugoškog stava ..pa bilo to na srbskom ili hrvatskom jeziku.. kratko rečeno tamo rade JUGOSLOWENI,, POPUT NAŠEG uvažnog @JASTREBA @ DEBETOISTO::flumen wrote:na njemackom nema...a nema ni u jednim drugim njemackim medijima nista slicno...ovaj pamflet na hrvatskom jeziku je pisao:debotoijusto wrote:flumen wrote:zanimljiv je taj Zutarnji...nigdje na Deutsche Welle ni u drugim medijima se ne nalazi taj clanak, a bas bih htio vidjeti original
imas na DW hr
Autor Nemanja Rujević
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Njemačka vrše sve jači pritisak na Srbiju nema sjedenja na dva stolca a Dačić mora shvatiti da je Kosovo izgubljeno
» Ako blokirate Srbiju, ne damo vam pare
» Sef instituta 'Robert Koch' kaze da je u Njemackoj moguc talijanski scenarij!Pojacava se pritisak na Angelu Merkel
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» Hrvatsku čeka pad nataliteta u 2021 i 2022 zbog posljedica korone
» Ako blokirate Srbiju, ne damo vam pare
» Sef instituta 'Robert Koch' kaze da je u Njemackoj moguc talijanski scenarij!Pojacava se pritisak na Angelu Merkel
» AP: Jača ruski pritisak na Srbiju
» Hrvatsku čeka pad nataliteta u 2021 i 2022 zbog posljedica korone
Page 3 of 3