Hrvatsku čeka pad nataliteta u 2021 i 2022 zbog posljedica korone
Page 1 of 1
Hrvatsku čeka pad nataliteta u 2021 i 2022 zbog posljedica korone
Samo ubrzava raspad sistema
https://novac.jutarnji.hr/novac/hrvatska-nove-generacije/demografska-uzbuna-kako-prilagoditi-javnu-politiku-da-barem-zadrzimo-isti-broj-stanovnika-u-hrvatskoj-15044796
https://novac.jutarnji.hr/novac/hrvatska-nove-generacije/demografska-uzbuna-kako-prilagoditi-javnu-politiku-da-barem-zadrzimo-isti-broj-stanovnika-u-hrvatskoj-15044796
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Hrvatsku čeka pad nataliteta u 2021 i 2022 zbog posljedica korone
ka se hdz nakoti, norod se smanji. ka se norod smanji, smanji se hrona za hdz, pa će se i oni smanjiti. ako se oni smanju, norod će se povećati..
hdz i hrvati imaju jednok odnos ko i lisice i zeci.
hdz i hrvati imaju jednok odnos ko i lisice i zeci.
2014-04-16
U travnju počinje popis stanovništva. Radnu snagu ćemo uvozit i to je riješeno. Političarima je bitan turizam jer od tu pune proračun i plaćaju svom biračkom tijelu da ih drži iznad vode. Ovo s natalitetom izgleda da nema ni društvenog interesa a političari ako šta i naprave to su neke kozmetičke mjere čisto da im se ne kaže da nisu ništa napravili po tom pitanju.
Imam neki osjećaj ko da netko testira da vidi koliko ovo nisko može ići kako ne bi morao ogromne novce iz proračuna ulagati u ovo.
Valjda misle da će se to iz nekog razloga samo popravit. Ne znam na čemu temelje ta očekivanja.
Imam neki osjećaj ko da netko testira da vidi koliko ovo nisko može ići kako ne bi morao ogromne novce iz proračuna ulagati u ovo.
Valjda misle da će se to iz nekog razloga samo popravit. Ne znam na čemu temelje ta očekivanja.
2014-04-11
kako misli- popraviti?RayMabus wrote:U travnju počinje popis stanovništva. Radnu snagu ćemo uvozit i to je riješeno. Političarima je bitan turizam jer od tu pune proračun i plaćaju svom biračkom tijelu da ih drži iznad vode. Ovo s natalitetom izgleda da nema ni društvenog interesa a političari ako šta i naprave to su neke kozmetičke mjere čisto da im se ne kaže da nisu ništa napravili po tom pitanju.
oćeš reći da je nešto pokvoreno? ni valjda da ti znoš koji je optimalni broj hrvata:)
2014-04-16
možda homeopatski učlanit svaku novorođenu bebu u HDZ
Brakovi su ubica nataliteta...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ovo je godine je popis stanovništva pa ćemo vidit šta se tu točno dešava.
Imam neki osjećaj da se stalno misli da će se to samo od sebe popravit pa volija čut toga šta je odgovoran za ovu demografsku politiku na čemu temelji tu ideju.
Čisto me zanima.
Imam neki osjećaj da se stalno misli da će se to samo od sebe popravit pa volija čut toga šta je odgovoran za ovu demografsku politiku na čemu temelji tu ideju.
Čisto me zanima.
2014-04-11
Ako ovako nastavimo a izgleda da smo odlučili da očemo jedino šta se ovdje može očekivati na cijelom ovom evropskom kontinetu je da cijela Europa ostane bez radne snage jer će više ljudi ić u penziju nego šta će novih doč na tržište rada i tako cijeli evropski kontinent.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ageing_of_Europe
To je jedino šta će se desit : cijeli evropski kontinent ostat će bez radne snage.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ageing_of_Europe
To je jedino šta će se desit : cijeli evropski kontinent ostat će bez radne snage.
2014-04-11
Similar topics
» RASPAD HRVATSKOG ZDRAVSTVA ZBOG KORONE: Pacijent sa upalom pluća čeka 9 sati u hladnom šatoru
» Kriza zbog pada nataliteta u Italiji prijeti da bude sve gora
» Talijanski predsjednik strahuje za budućnost Italije zbog pada nataliteta
» Demokrati koriste novac poreznih obveznika namjenjen za sanaciju posljedica korone za finansiranje kriticke rasne teorije
» Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku: "Ako blokirate Srbiju, bit će ozbiljnih posljedica"
» Kriza zbog pada nataliteta u Italiji prijeti da bude sve gora
» Talijanski predsjednik strahuje za budućnost Italije zbog pada nataliteta
» Demokrati koriste novac poreznih obveznika namjenjen za sanaciju posljedica korone za finansiranje kriticke rasne teorije
» Njemačka pojačava pritisak na Hrvatsku: "Ako blokirate Srbiju, bit će ozbiljnih posljedica"
Page 1 of 1