Poljska: Rusija je veća prijetnja od ISIL-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Poljska: Rusija je veća prijetnja od ISIL-a
Pa šta fali oslobađanju Konstanitopoija ?
Baš dobra ideja.
Baš dobra ideja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nista ne fali. Ono par njukova i naselit ruse poslije tamo. Blagi Boze sto sve covjke ovdje nece procitati. Ozbiljni naliticari i visoko obrazovani roditelji neke djece koja bi trebala sutra voditi zemlju. Odo se ranit.
2014-04-14
2014-04-14
Ma sprdamo se.abraham wrote:Nista ne fali. Ono par njukova i naselit ruse poslije tamo. Blagi Boze sto sve covjke ovdje nece procitati. Ozbiljni naliticari i visoko obrazovani roditelji neke djece koja bi trebala sutra voditi zemlju. Odo se ranit.
Dobro ovo šta sam rekao vezano uz ovih odnosa do prije ove priče o Konstantopliju to je ozbiljna analiza .....a ove neke stvari di vidiš da je malo neka nerealna priča to ti je bar kod mene u relal lifeu : samo sprdačina.
Tehnički ti ja mogu napravit brzu šemu za osvajanje evropskog dijela onog tjesnaca na kojem leži Istanbul al u suštini ćemu to ?
NIje baš po ženevskoj konvenkciji al je učinkovito.
A i nije baš da je riječ o nekoj velikoj količini niti tako šta ....ja to malo al tamo gdje treba da napravi stampedo stanovništva na drugu obalu.
2014-04-11
Sve su ti moje vojne analize strahovito brze , učinkovite i precizne.
Obrati pažnju tko ima kemijsko oružje u EU ....Francuska ....i Britanija ....al Francuska je bitnija u ovoj priči.
Ova šema ti je moguća ako Turska napadne EU .....Grčku i Bugarsku kopnenim putem ......ne znači da će to biti odgovor al je tehnički MOGUĆ.
States parties to the Chemical Weapons Convention. The light colored territories are those states that have declared that they have stockpiles of chemical weapons or that it is known that they do have production facilities for chemical weapons.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_weapon
Obrati pažnju tko ima kemijsko oružje u EU ....Francuska ....i Britanija ....al Francuska je bitnija u ovoj priči.
Ova šema ti je moguća ako Turska napadne EU .....Grčku i Bugarsku kopnenim putem ......ne znači da će to biti odgovor al je tehnički MOGUĆ.
States parties to the Chemical Weapons Convention. The light colored territories are those states that have declared that they have stockpiles of chemical weapons or that it is known that they do have production facilities for chemical weapons.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_weapon
2014-04-11
Mi nemamo kemijsko oružje , štaviše potpisnica smo toga da ne želimo to koristit i bla bla bla i ok a niti uopće imamo neke vojne planove vezane za Istanbul .....no Francuzi i Turci se praktički natjeću koja će od tih dviju zemalja dominirati Mediteranom .....tako da .....Turci i da nešto nabave Francuzi su fizički daleko a obratno i nije baš tj Francuzima je Istanbul na dometu.
U svakom slućaju sama mogućnost da ovo mogu ( a ovi drugi baš i ne mogu ) i davanje na znanje to drugoj strani već je u osnovi neka vrst pobjede u sukobu.
U svakom slućaju sama mogućnost da ovo mogu ( a ovi drugi baš i ne mogu ) i davanje na znanje to drugoj strani već je u osnovi neka vrst pobjede u sukobu.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump: Kurdi su veća tetoristička prijetnja od ISIL-a
» Tko je u posljednjih 10 godina veća prijetnja, kršćanski ili islamski teroristi?
» Droca Merkl: Rusija je egzistencijalna prijetnja Evropi!!!
» Krug 99 : Rusija i njeni saveznici postali su prijetnja za BiH
» Biden u Davosu: Rusija je najveća prijetnja globalnom liberalizmu
» Tko je u posljednjih 10 godina veća prijetnja, kršćanski ili islamski teroristi?
» Droca Merkl: Rusija je egzistencijalna prijetnja Evropi!!!
» Krug 99 : Rusija i njeni saveznici postali su prijetnja za BiH
» Biden u Davosu: Rusija je najveća prijetnja globalnom liberalizmu
Page 2 of 2