Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
i visio bi nna ušima za 5 minuta..preko_vode_do_slobode wrote:i ja da sam na vlasti, gledao bi ukidati slobodu govora i kritiku mene :D
kao građanin meni je u interesu ekonomske i osobne slobode, da me država(ne država nego partija i političari) ne reketari radi natpisa na fejsu ili kupnje preko ebaya.
ali da sam političar koji vlada državom onda bi gledao vama ograničiti osobne i ekonomske slobode
Re: Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
preko_vode_do_slobode wrote: promjeni server
Karikirano ako imaš frenda u USA koji ima dobru inernet vezu i ti imaš dobru inernet vezu i digneš VPN prema njemu i s njega ideš na netflix nema šanse da te skuži
je evo sve vidim kako objesilo merkelicu, putina, lukašenka, erdogana itd...kic wrote:i visio bi nna ušima za 5 minuta..preko_vode_do_slobode wrote:i ja da sam na vlasti, gledao bi ukidati slobodu govora i kritiku mene :D
kao građanin meni je u interesu ekonomske i osobne slobode, da me država(ne država nego partija i političari) ne reketari radi natpisa na fejsu ili kupnje preko ebaya.
ali da sam političar koji vlada državom onda bi gledao vama ograničiti osobne i ekonomske slobode
dapače još ih više obožavaju.. "što ih više biješ više te vole" (iz srpskog filma)
Guest- Guest
Ceasescu i njegova žena su držali mitinge, govore, mahali ljudima s balkona onaj poznati filmić "nije mi jasno" ... i mjesec dana poslije bili propucani..preko_vode_do_slobode wrote:je evo sve vidim kako objesilo merkelicu, putina, lukašenka, erdogana itd...kic wrote:i visio bi nna ušima za 5 minuta..preko_vode_do_slobode wrote:i ja da sam na vlasti, gledao bi ukidati slobodu govora i kritiku mene :D
prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
di je on ? :D edit: on je ovaj pjevač.. hahah dabogda ga merkelica strpala u bajbukmarcellus wrote:prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
Last edited by preko_vode_do_slobode on 15/4/2016, 14:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
pročitaj naslov klipa no..preko_vode_do_slobode wrote:di je on ? :Dmarcellus wrote:prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
Nijemci ne kuže kako ih je vlastita država sjebala. Testira na njima "demokraciju" i "prava" sasvim uspješno. Ovaj lik je to dokazao na najgori način gdje se jedna skroz druga država i civilizacija uplela u nešto njihovo i još svima njima naredila da ga moraju na sud osuditi.
Pala država, ali nema veze... Bilanca je zakon! To što će Merkelica i co. još više u praksi dokazivati sve suprotno unutar Njemačke od onog gdje su im usta puna govana "slobode i prava" da seru okolo po drugima u svijetu, za to ništa.
Za istu stvar su isti ti ljudi u Parizu prije godinu i 2 mjeseca marširali i jeli govna nakon pokolja onih karikaturista i digli se na svojih 10 nogu kako to neće dopustiti da netko ušutkava. Evo, vidimo sad kako neće.
Pala država, ali nema veze... Bilanca je zakon! To što će Merkelica i co. još više u praksi dokazivati sve suprotno unutar Njemačke od onog gdje su im usta puna govana "slobode i prava" da seru okolo po drugima u svijetu, za to ništa.
Za istu stvar su isti ti ljudi u Parizu prije godinu i 2 mjeseca marširali i jeli govna nakon pokolja onih karikaturista i digli se na svojih 10 nogu kako to neće dopustiti da netko ušutkava. Evo, vidimo sad kako neće.
Guest- Guest
onda jeste li se odlučili.. jeste li za slobodu govora i ljudska prava , ili niste? jeste li za jaku državu koja će "u ime općeg dobra" vršiti "pravednu" ekonomsku i političku represiju, ili za slobodu da građani sami raspolažu sa novcem i slobodom?
Guest- Guest
neće imati odakle, sad već nemaš 60% knjiga, stripova i glazbe, dobro imaš 50 Centi i Cece ali...preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:skidaj dok možeš za godinu dana kad uvedu TTP kurac za skidanje Malog princa uzapnut će ti pola bijele tehnike plus zatvorkic wrote:daj mi radije one ostale mediafire linkove, da skidam dok još mogu, jučer sam ti opljačkao onu s knjigama..asilovski wrote:Šta sam ti rekao, Njemcima je jedino bitna bilanca, jednostavno neoliberalni kapitalizam ne treba narode, vjeru, tradiciju, korijene samo proizvode i zombije, pa vidi Đodu podržava banke u Poljskoj a ide kupovati duvan u Hercegovinu jhahhahahakic wrote:razočaran sam..
ne tresi se , imaš VPN servere koje ćeš moći plaćati 5$ mjesečno i moći ćeš i dalje skidati.
Kermit-
2014-04-17
Koliko retardiranosti i degeneriranosti u 4 i pol minute videa. Njemačka je već odavno društvo goveda ako ćemo ovo uzimati u obzir.marcellus wrote:prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
Ovi plus sustav = smrt.
Guest- Guest
jaka država koja na poziv turskog tiranina hapsi svoje državljane zbog šale, jel ti čitaš što pišeš ili?preko_vode_do_slobode wrote:onda jeste li se odlučili.. jeste li za slobodu govora i ljudska prava , ili niste? jeste li za jaku državu koja će "u ime općeg dobra" vršiti "pravednu" ekonomsku i političku represiju, ili za slobodu da građani sami raspolažu sa novcem i slobodom?
Kermit-
2014-04-17
knjige mi je ionako tlaka čitati u elektronskom obliku.. ili odem u knjižnicu i za 100kn se učlanim i ima neograničen pristup hrpi knjiga, ili kupin , volim prije spavanja čitati :) nevolim piljit u ekran i čitati knjigu
Guest- Guest
asilovski wrote:jaka država koja na poziv turskog tiranina hapsi svoje državljane zbog šale, jel ti čitaš što pišeš ili?preko_vode_do_slobode wrote:onda jeste li se odlučili.. jeste li za slobodu govora i ljudska prava , ili niste? jeste li za jaku državu koja će "u ime općeg dobra" vršiti "pravednu" ekonomsku i političku represiju, ili za slobodu da građani sami raspolažu sa novcem i slobodom?
Guest- Guest
pa da jaka ja država, jer država ima moć ograničiti slobodu govora i ostale slobode, bez da joj se itko suprostavi, ikakve udruge, mediji, prosvedi. Da to je primjer jake države. USA je primjer dosta slabije države(iako i tamo država jača). i lik je još komunist, i poziva se na multikulturalizam, pederizam, komunizam i opet mu nema pomoći..asilovski wrote:jaka država koja na poziv turskog tiranina hapsi svoje državljane zbog šale, jel ti čitaš što pišeš ili?preko_vode_do_slobode wrote:onda jeste li se odlučili.. jeste li za slobodu govora i ljudska prava , ili niste? jeste li za jaku državu koja će "u ime općeg dobra" vršiti "pravednu" ekonomsku i političku represiju, ili za slobodu da građani sami raspolažu sa novcem i slobodom?
MERKELICA UBER ALLES
Guest- Guest
kod nas nema 70% knjiga i 99% stripova, iako i ja ne volim pdf ipak nekad ne možeš izbjeći, a šta je sa muzikom?preko_vode_do_slobode wrote:knjige mi je ionako tlaka čitati u elektronskom obliku.. ili odem u knjižnicu i za 100kn se učlanim i ima neograničen pristup hrpi knjiga, ili kupin , volim prije spavanja čitati :) nevolim piljit u ekran i čitati knjigu
Kermit-
2014-04-17
preko_vode_do_slobode wrote:di je on ? :D edit: on je ovaj pjevač.. hahah dabogda ga merkelica strpala u bajbukmarcellus wrote:prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
doduše najbolje bi bilo da ga strpa u zatvor s tri krupna turčina pedera
Koje smeće.kic wrote:pročitaj naslov klipa no..preko_vode_do_slobode wrote:di je on ? :Dmarcellus wrote:prckov wrote:sreca u nesrecimarcellus wrote:dobro boehnermann je inače turbokomunistički krelac
to je taj
Guest- Guest
treba ga identificirat, locrat i isporucit erdoganu
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» UN upozorava: Emisije stakleničkih plinova svakim danom rastu sve brže
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Nakon Brexita London slavi Euro tone
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
» Njemačka tone: njemačka djeca moraju učiti arapski
» Turska lira pala blizu povijesnog minimuma nakon Erdoganove pobjede
» Nakon Brexita London slavi Euro tone
» Njemačka tone još dublje: feministkinje dijelile cvijeće emigrantima kao ispriku radi ksenofobije
Page 3 of 5