Kako su nas podojili
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kako su nas podojili
Sebi nisu smanjili povlastice ali su zato uveli niz reformi na štetu građana.
Vrijeme je da makar simbolično pokažemo kako svi skupa moramo štedjeti... Svi moramo podnijeti težinu trenutka!-Larmao je Tomislav Karamarko. Sjećate li se?
Kako je u svakom procesu promjena najpoštenije krenuti od sebe smanjit ćemo privilegije i plaće zastupnika koji žive ko bubreg u loju... Larmali su iz Mosta.... Sjećate li se?
Po meni je normalno da dobijete osnovicu od tri-četiri tisuća kuna ako vas nema u Saboru a punu plaću ako sudjelujete u sjednicama!- Srao je Petrov... Sjećate li se?
Yebiga... Nije prošlo pa je Petrov rekao da je razočaran?! da pukneš od smijeha.
Nije im prošao ni prijedlog da se ukine dio povlastica zastupnika i da s enovčano kažnjavaju oni koji ne dolaze na sjednice. Nisu ukinuli ni to da primaju plaću kada im istekne mandat... Pa makar u saboru proveli samo jedan jedini sat.
HDZ se protivi smanjenju povlastica zastupnicima, nema smanjenja PDV-a... I da ne nabrajam dalje i više.
Ali nagazili su djecu, invalide te uveli veću stopu izdvajnja za dopunsko zdravstveno osiguranje.
Ma bravo!!!!
link
Vrijeme je da makar simbolično pokažemo kako svi skupa moramo štedjeti... Svi moramo podnijeti težinu trenutka!-Larmao je Tomislav Karamarko. Sjećate li se?
Kako je u svakom procesu promjena najpoštenije krenuti od sebe smanjit ćemo privilegije i plaće zastupnika koji žive ko bubreg u loju... Larmali su iz Mosta.... Sjećate li se?
Po meni je normalno da dobijete osnovicu od tri-četiri tisuća kuna ako vas nema u Saboru a punu plaću ako sudjelujete u sjednicama!- Srao je Petrov... Sjećate li se?
Yebiga... Nije prošlo pa je Petrov rekao da je razočaran?! da pukneš od smijeha.
Nije im prošao ni prijedlog da se ukine dio povlastica zastupnika i da s enovčano kažnjavaju oni koji ne dolaze na sjednice. Nisu ukinuli ni to da primaju plaću kada im istekne mandat... Pa makar u saboru proveli samo jedan jedini sat.
HDZ se protivi smanjenju povlastica zastupnicima, nema smanjenja PDV-a... I da ne nabrajam dalje i više.
Ali nagazili su djecu, invalide te uveli veću stopu izdvajnja za dopunsko zdravstveno osiguranje.
Ma bravo!!!!
link
Re: Kako su nas podojili
HDZ ZNA !
Mi smo bili vrijedni dok su drugi pričali
krali i noću dok su oni sanjali
jer ništa neće doći od samoga sna
samo teškom krađom onog koji zna
krali i noću dok su oni sanjali
jer ništa neće doći od samoga sna
samo teškom krađom onog koji zna
HDZ zna, zna, zna
Ja bih idući put glasovao za marcelusa.
U kojoj je on?
U kojoj je on?
crvenkasti-
2014-04-17
Ako pogledate sastav ekipe iznad mene, imate sliku ex. Milanovićeve vlade.
Glasali ste za štednju i rezanje. To ste i dobili, država smanjuje potrošnju.
Štednjom i rezanjem se postaje siromašniji.
Konzumerizam i materijalizam, tj. potrošnja obogaćuje ljude.
Guest- Guest
samo si zaboravio reći da postoje razni oblici potrošnje..deda na aparatima wrote:Glasali ste za štednju i rezanje. To ste i dobili, država smanjuje potrošnju.
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Kako je Šešelj u Hrvatskoj aboliran i kako je ovdje započeo karijeru?
» Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
Page 1 of 2