Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
Page 1 of 1
Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/otkrivamo-detalje-nocne-drame-u-hotelu-milenij-miskovic-je-ponudio-keka-ali-mamic-nikada-nije-zaboravio-kakvu-mu-je-uslugu-napravio-zlatko-dalic/6625791/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
..ono jebote ko na sajmu jakusevcu ili benkovcu...jebote dalic sto godina nije posten klub trenirao..ovo sto je trenirao bilo je tipa klubovi iz butana ili somalije..i to ne bas uspjesno..miskovic nudi keka ko da je rob na rimskoj trznici...
2015-09-08
Re: Kako su se birali i kako biraju treneri nogometne reprezentacije Hrvatske po sistemu 'ti meni ja tebi'
Izbor za trenera reprezentacije
Suker:Da otvorim ponude...hm
Mamic:Koje ponude debilu samo jedna ponuda je...
Suker:Hm da oprosti Zdravko malo sam se zanio...
Mamic:Zanio si se razbojnice ti to meni zanio..sa bi te na kamaru
Suker:Nisam razbojnik Zdravko slucajno su mi se za prste zalijepili oni antiktni novcici u avijonu....
Miskovic:No no dobro decki prejdimo na stvar..
Mamic:Sta se ti javljas recki prevarantu..jos ti nisam oprostio kako si me prevario za prvenstvo i kup..rekao sam ti samo kup..a jos si mi duzan dve milje eura za andrijasevica..
Miskovic:Hm..kh..kh..nemojmo o tome sad Zdravko nije tema..
Mamic:Sta...sta..nije tema pizda vam materina...Dalic ima da mjenja onu tikvu Cacica...ima tko sta protiv?..
Miskovic:A ja mislio Keka ubacit..
Mamic:Kad vratis one dve milje eura i prvenstvo..
Suker:Dakle rjesili smo pitanje selektora...
Mamic:Da mozda nismo..ima neodlucnih pizda vam materina
HNS skupstinari:Nema....cuj zdravkec nisi nam za ovaj mjesec kh..kh..platio 'putne troskove'
Mamic:Staaaa....razbojnici..ocete da vas dorh-u prijavim...kus razbojnici mucki..imam sad problema a vi bi da glodjete me..
HNS skupstinari:Jebiga Zdravko anemija slabo daje...
Suker:Da otvorim ponude...hm
Mamic:Koje ponude debilu samo jedna ponuda je...
Suker:Hm da oprosti Zdravko malo sam se zanio...
Mamic:Zanio si se razbojnice ti to meni zanio..sa bi te na kamaru
Suker:Nisam razbojnik Zdravko slucajno su mi se za prste zalijepili oni antiktni novcici u avijonu....
Miskovic:No no dobro decki prejdimo na stvar..
Mamic:Sta se ti javljas recki prevarantu..jos ti nisam oprostio kako si me prevario za prvenstvo i kup..rekao sam ti samo kup..a jos si mi duzan dve milje eura za andrijasevica..
Miskovic:Hm..kh..kh..nemojmo o tome sad Zdravko nije tema..
Mamic:Sta...sta..nije tema pizda vam materina...Dalic ima da mjenja onu tikvu Cacica...ima tko sta protiv?..
Miskovic:A ja mislio Keka ubacit..
Mamic:Kad vratis one dve milje eura i prvenstvo..
Suker:Dakle rjesili smo pitanje selektora...
Mamic:Da mozda nismo..ima neodlucnih pizda vam materina
HNS skupstinari:Nema....cuj zdravkec nisi nam za ovaj mjesec kh..kh..platio 'putne troskove'
Mamic:Staaaa....razbojnici..ocete da vas dorh-u prijavim...kus razbojnici mucki..imam sad problema a vi bi da glodjete me..
HNS skupstinari:Jebiga Zdravko anemija slabo daje...
2015-09-08
Može doći i Mourinho...svima nam se više jebe za prciju pa taman svjetski prvaci postali...
darth_vader-
2014-04-17
...politika i mafija nece samo tako zlatnu koku hns pustiti...te fantazije boban ovaj onaj nikad se nece ispuniti..ak hdz padne uskocit ce sdp ili netko drugi i njihovi 'igraci'..ono tipa vanpoliticki i neutralni zajebi...hns daje moc a jos vise lovu i to opranujasambrend wrote:Može doći i Mourinho...svima nam se više jebe za prciju pa taman svjetski prvaci postali...
2015-09-08
Bas mi je svejedno.Od kada je i u nogomet usla mafija najbolje da cu se nervirati za njihove neuspjehe.
vili40-
2015-08-02
u nogometu je uvijek bila prisutna mafija nekad vise nekad manje ovisno o toku novca..ali prisutna...u nogometu se vrti najvise love a gdje je lova tu je mafijavili40 wrote:Bas mi je svejedno.Od kada je i u nogomet usla mafija najbolje da cu se nervirati za njihove neuspjehe.
2015-09-08
Mamic je sve to doveo na najvisi nivo.Kako funkcionira drzava tako i sve ostalo.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Kako bi meni bilo da su mi zabranili da 1974. dođem u ovaj grad?
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
» Rovinjski IDS: Evo kako bi izgledala Istra bez Hrvatske
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» Cameron poručio kako je Britanija kršćanska zemlja i kako se time ponose
» Naslovnica Vecernjeg lista iz 1988:'Evo kako se tad zivjelo i kako su cijene rasle'
Page 1 of 1