Erdogan: Zašto mi muslimani čekamo pomoć drugih?
Page 1 of 1
14 Apr 2016 Izmijenjeno 14:24 CEST
Samit OIC-a, koji će biti održan u četvrtak i petak u Istanbulu, osigurava više od 5.000 pripadnika snaga sigurnosti [Anadolija]
U Kongresnom centru u Istanbulu, uz učešće šefova vlada i predsjednika 30 država, u četvrtak je otvoren 13. samit Organizacije islamske saradnje.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/erdogan-zasto-mi-muslimani-cekamo-pomoc-drugih
14 Apr 2016 Izmijenjeno 14:24 CEST
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan dočekao je u Istanbulu predstavnike 30 država koji učestvuju na 13. samitu Organizacije islamske saradnje.
Samit OIC-a, koji će biti održan u četvrtak i petak u Istanbulu, osigurava više od 5.000 pripadnika snaga sigurnosti [Anadolija]
U Kongresnom centru u Istanbulu, uz učešće šefova vlada i predsjednika 30 država, u četvrtak je otvoren 13. samit Organizacije islamske saradnje.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/erdogan-zasto-mi-muslimani-cekamo-pomoc-drugih
Re: Erdogan: Zašto mi muslimani čekamo pomoć drugih?
Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan dočekao je u Kongresnom centruu šefove vlada, predsjednike i predstavnike 30 država koji učestvuju na OIC-u, javlja Anadolija.
Erdogan je uoči početka Samita, između ostalih, dočekao predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića, iranskog predsjednika Hassana Rouhanija, katarskog emira Temima bin Hamada al-Thanija, saudijskog kralja Salmana bin Abdulaziza al-Suuda, palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa, predsjednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva i brojne druge učesnike.
Erdogan je uoči početka Samita, između ostalih, dočekao predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića, iranskog predsjednika Hassana Rouhanija, katarskog emira Temima bin Hamada al-Thanija, saudijskog kralja Salmana bin Abdulaziza al-Suuda, palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa, predsjednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva i brojne druge učesnike.
Davutoglu je kazao kako lideri zemalja OIC-a treba da prevaziđu političke razlike i okupe se oko interesa islamskog svijeta.
On je ukazao na značaj zajedništva u vezi s oslobađanjem okupiranih muslimanskih teritorija.
"Zajednički stav članica OIC-a veoma je važan u prvom redu u vezi s oslobađanjem okupiranih muslimanskih teritorija, ponajprije Palestine", rekao je Davutoglu.
On je ukazao na značaj zajedništva u vezi s oslobađanjem okupiranih muslimanskih teritorija.
"Zajednički stav članica OIC-a veoma je važan u prvom redu u vezi s oslobađanjem okupiranih muslimanskih teritorija, ponajprije Palestine", rekao je Davutoglu.
O Sandžaku i BiH će tek razgovarati. Kosovo su već osigurali. Imaju ga pod kapom...
Erdogan dočekao saudijskog kralja uz zvuke ruskog vojnog marša
'Ko je iz HR bija tamo?
ministarstvo kulture?
Ero wrote:Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan dočekao je u Kongresnom centruu šefove vlada, predsjednike i predstavnike 30 država koji učestvuju na OIC-u, javlja Anadolija.
Erdogan je uoči početka Samita, između ostalih, dočekao
predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića, iranskog predsjednika Hassana Rouhanija,
katarskog emira Temima bin Hamada al-Thanija, saudijskog kralja Salmana bin Abdulaziza al-Suuda,
palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa,
predsjednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva i brojne druge učesnike.
Koga, čega ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
2014-04-14
Možda Hase?Ero wrote:'Ko je iz HR bija tamo?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve to polit benzinom i užgati.
link Figurativno rečeno, Saudijska Arabija je močvara, a Zapad umesto da isušuje močvare, bori se protiv komaraca. Iako je ova zemlja uzrok problema na Bliskom istoku, Saudijska Arabija je i dalje jedan od najvažnijih zapadnih saveznika. Osim toga, Saudijska Arabija i Katar isplaćuju milione dolara zapadnim trustovima mozgova i medijima kako bi ih oni ’reklamirali‘“, zaključuje Ozkan.....
kratko i jasno...
kratko i jasno...
Similar topics
» Erdogan odbia pomoć EU i šalje emigrante u EU
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» Zašto Kina nije pritekla u pomoć Rusiji?
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» 4:2- cekamo Skoru :-)
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» Zašto Kina nije pritekla u pomoć Rusiji?
» Putinov brat-saveznik Erdogan - borili smo se protiv Rusa 16puta i opet ćemo- Muslimani u Rusiji će stati na našu stranu
» 4:2- cekamo Skoru :-)
Page 1 of 1