Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Srbija nema ništa sa priznavanjem bilo koje pravoslavne crkve.Ero wrote:
Sačekaj i vidjet ćeš kako će se sve to promijeniti. Priznat ćete i autokefalnost i HPC, ako stvari budu išle u tom smjeru.
Čak ni SPC ne može dati takvo nekakvo priznanje.
Nije to politika.
Osim toga čak ni narodi koji imaju kudikamo dužu tradiciju pravoslavlja poput Makedonaca ili Crnogoraca nemaju priznatu autokefalnu crkvu.
Možda bi o "priznanju" HPC moglo biti govora kad bi kompletna hrvatska nacija prešla na pravoslavlje.
Ovako osnivati neku novu crkvu radi grupice rassrba,mislim da je to neozbiljno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jel tebi rodno mjesto Hlebine?vuksadinare wrote:Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
Guest- Guest
NE ....ide sastanak Hr, BiH ( muslimani i Hrvati bez Srba ) i Kosova o ovome.vuksadinare wrote:Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
Srbija nesmije ući u EU jer je Brisel na njenoj strani i to će koristi u malteriranju ove tri navedene države.
Pripremit čemo .....RAT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..sve je rekao sudac u presudi seselju...velika srbija je politicki cilj...dali su srbima novu sansu da pokusaju....
2015-09-08
Znaci stvarno ste picketine ako popustite!!! (kao, ne znamo sta ce biti)
Mene to ne kači.vuksadinare wrote:..sve je rekao sudac u presudi seselju...velika srbija je politicki cilj...dali su srbima novu sansu da pokusaju....
Ja sam sjevero-zapadno od linije Karlovac-Ogulin-Karlobag i Virovitica.
2014-04-22
joj daj ne kenjaj...jebo zajednicu u kojoj ne smijes nista odluciti..ako je do novxa njega imaju i kinezi,rusiEva wrote:Jel tebi rodno mjesto Hlebine?vuksadinare wrote:Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
2015-09-08
nema popustanja...ili izlazimo...ovaj put neStanojko wrote:Znaci stvarno ste picketine ako popustite!!! (kao, ne znamo sta ce biti)
2015-09-08
Ne pita se ni stoka krupnog zuba (vidi kak ih je Žorž iz Bijele kuće postrojio kao šmrkavce) a da se pita ona sitnog zuba. Imaš himnu, zastavu i grb, i to ti je Hrvatska. Ne traži kruha nad pogačom.vuksadinare wrote:joj daj ne kenjaj...jebo zajednicu u kojoj ne smijes nista odluciti..ako je do novxa njega imaju i kinezi,rusiEva wrote:Jel tebi rodno mjesto Hlebine?vuksadinare wrote:Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
Guest- Guest
A to mnogo zavisi od presude Šešelju? Jebote u kojem ste vi mraku sa logikom i zdravom pameću.vuksadinare wrote:..sve je rekao sudac u presudi seselju...velika srbija je politicki cilj...dali su srbima novu sansu da pokusaju....
Ako će Hrvatima biti u interesu ponovni izbor Vučića onda se zna i dogoditi da bude izabran.Stanojko wrote:Znaci stvarno ste picketine ako popustite!!! (kao, ne znamo sta ce biti)
Znači mi pičke a vi glasujete za retardirane idiote koji vas vuku prema EU??? Dakle stvarno ste kreteni da vas svijet nije vidio.Stanojko wrote:Znaci stvarno ste picketine ako popustite!!! (kao, ne znamo sta ce biti)
Guest- Guest
Eu=velika srbija
2015-09-08
vuksadinare wrote:Eu=velika srbija
crvenkasti-
2014-04-17
HAG je pase, akcenat uopste nije hag i proslost,Ero wrote:pizzon wrote:
vi, niste spremni za zajednicu naroda
koncepta eu, sa perspektivnom daljeg
prenosa suvereniteta na njene instirucije.
to je linija koja razdvaja srbiju od hrvatske.
Ne postoji nikakav koncept EU u kojem bi u BG bila podružnica haškog suda.
Čim prije to prihvatite prije ćete doći do pregovora. U pregovorima imate posla
sa 28 suverenih država, s naglaskom na "suverenih". To bi bilo u najkraće.
vec buducnost.
Guest- Guest
Ne,ne...vuksadinare wrote:Eu=velika srbija
Zna se dokle idu grančice Velike Srbije.
Nemoj ti širiti te granice.
Ja samo znam da mene te grančice ne dotiču.
Sad bi ti Veliku Srbiju proširio još i na zapad. Na Istru,Rijeku i Kvarner.
Ne,ne!
2014-04-22
RayMabus wrote:NE ....ide sastanak Hr, BiH ( muslimani i Hrvati bez Srba ) i Kosova o ovome.vuksadinare wrote:Nekako mi se cini da eu gura hrvatsku van eu-a.....vrijeme je za referendum
Srbija nesmije ući u EU jer je Brisel na njenoj strani i to će koristi u malteriranju ove tri navedene države.
Pripremit čemo .....RAT.
ma ne,
niko nija na nasoj strani.
vec ste vi umisljene velicine,
blanco.
Guest- Guest
jastreb wrote:Srbija nema ništa sa priznavanjem bilo koje pravoslavne crkve.Ero wrote:
Sačekaj i vidjet ćeš kako će se sve to promijeniti. Priznat ćete i autokefalnost i HPC, ako stvari budu išle u tom smjeru.
Čak ni SPC ne može dati takvo nekakvo priznanje.
Nije to politika.
Osim toga čak ni narodi koji imaju kudikamo dužu tradiciju pravoslavlja poput Makedonaca ili Crnogoraca nemaju priznatu autokefalnu crkvu.
Možda bi o "priznanju" HPC moglo biti govora kad bi kompletna hrvatska nacija prešla na pravoslavlje.
Ovako osnivati neku novu crkvu radi grupice rassrba,mislim da je to neozbiljno.
ko ti to kaze da spc nema uticaja na priznavanje autokefalnosti.
ne samo da ima, vec je u gorenjem delu po uticaju
Guest- Guest
Zabava za stoku sitnog zuba....već je sve riješeno,a durit se moremo koliko hoćemo.....od političara jedino je tito odlučivao,ovi danas samo kimaju glavama i ližu....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» HEBRANG:Ako Brisel ne bude uvazavao hrvatske interese trebalo bi razmisliti o ostanku u EU
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» HEBRANG:Ako Brisel ne bude uvazavao hrvatske interese trebalo bi razmisliti o ostanku u EU
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
Page 6 of 11