Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Brisel odbacio hrvatske argumente u sporu sa Srbijom
Malu Florami.Evidence wrote:Šta slušaš?Winter is coming wrote:ja sam se prebacio na operu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tetrijebe ne ludiraj se tute
2014-04-14
Dobro je ako nisi na komemoraciji.jastreb wrote:Malu Florami.Evidence wrote:Šta slušaš?Winter is coming wrote:ja sam se prebacio na operu
Guest- Guest
Nemoj mi druga jastreba.Winter is coming wrote:tetrijebe ne ludiraj se tute
Guest- Guest
prikričio mi je da dolazim ođe,zamisli taj brezobrazluk
2014-04-14
Jel se ovo vidi?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da li je to onaj zabranjeni " umetnik & glazbenik " na prsotru eu ??
Guest- Guest
yepfrakcija wrote:Jel se ovo vidi?
Guest- Guest
Svaki se koncert u EU može zabraniti, samo ako se 'oće...Treba samo naći dobar izgovor.pizzon wrote:da li je to onaj zabranjeni " umetnik & glazbenik " na prsotru eu ??
ISIL to radi veoma efektivno...
Zašto srbi u iscrtavanju granica velike srbije uvijek izostave ove pro-srpske terirorije, čije žitelje u najmanu ruku boli kiki kako će ih tko zvat i koji su narod. Oni se uhvatili baš za zmije ljutice, za žestoke hrvate kačiće i sl.jastreb wrote:Mene to ne kači.vuksadinare wrote:..sve je rekao sudac u presudi seselju...velika srbija je politicki cilj...dali su srbima novu sansu da pokusaju....
Ja sam sjevero-zapadno od linije Karlovac-Ogulin-Karlobag i Virovitica.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Pa ne mogu doći do njih preko nas, ovo Vt-Ka-Karlobag je paravan da se krene u daljnje osvajanje srpskih zemalja u kojima jastreb i ekipa poravnavaju putove da se ko od velikosrpskih otaca spotaknio ne bifrakcija wrote:Zašto srbi u iscrtavanju granica velike srbije uvijek izostave ove pro-srpske terirorije, čije žitelje u najmanu ruku boli kiki kako će ih tko zvat i koji su narod. Oni se uhvatili baš za zmije ljutice, za žestoke hrvate kačiće i sl.jastreb wrote:Mene to ne kači.vuksadinare wrote:..sve je rekao sudac u presudi seselju...velika srbija je politicki cilj...dali su srbima novu sansu da pokusaju....
Ja sam sjevero-zapadno od linije Karlovac-Ogulin-Karlobag i Virovitica.
Guest- Guest
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» UZNEMIRUJUĆA PORUKA IZ HRVATSKE -"Moguć je rat sa Srbijom"
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» HEBRANG:Ako Brisel ne bude uvazavao hrvatske interese trebalo bi razmisliti o ostanku u EU
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
» Lazanski kao i '91:Smiješne su vojne usporedbe Hrvatske i BiH sa Srbijom!
» HEBRANG:Ako Brisel ne bude uvazavao hrvatske interese trebalo bi razmisliti o ostanku u EU
» EU stala na stranu Hrvatske u trgovinskom ratu sa Srbijom i drugim ex yu republikama
» Predsjedništvo putuje u Brisel: EU želi aktivno pomoći, kraj utjecaja Hrvatske na procese u BiH?
Page 11 of 11