Index: katoličke nekrofilske orgije
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Index: katoličke nekrofilske orgije
Trpaj.
Preko grčkog otoka Lezbosa prošlo je protekli mjeseci mnogo izbjeglica. Na otok Lezbos papa Franjo dolazi i na poziv carigradskoga ekumenskog patrijarha Bartolomeja, grčkoga predsjednika Prokopisa Paulopoulosa i pravoslavnog nadbiskupa Atene i cijele Grčke Hieronymusa II. Papu će u zračnoj luci Mitilene dočekati grčki premijer Alexis Tsipras.
Šef ureda za tisak Svete Stolice otac Federico Lombardi kaže kako je znano da papa Franjo posebnu pažnju ima prema svim velikim krizama današnjega svijeta, a posebno kada je riječ o ljudima koji trpe, kojima je potrebna solidarnost i pomoć. Kao što je otišao na Lampedusu, samo nekoliko mjeseci nakon početka papinstva, kako bi tamo, na granici Mediterana, između Afrike i Italije, izrazio svoju blizinu, tako i sada, kada je stanje vrlo teško na strani Egejskoga mora, Papa želi i konkretno izraziti svoje sudjelovanje i brigu.
http://www.vecernji.hr/svijet/papa-franjo-idem-na-lezbos-izraziti-solidarnost-1075952
Preko grčkog otoka Lezbosa prošlo je protekli mjeseci mnogo izbjeglica. Na otok Lezbos papa Franjo dolazi i na poziv carigradskoga ekumenskog patrijarha Bartolomeja, grčkoga predsjednika Prokopisa Paulopoulosa i pravoslavnog nadbiskupa Atene i cijele Grčke Hieronymusa II. Papu će u zračnoj luci Mitilene dočekati grčki premijer Alexis Tsipras.
Šef ureda za tisak Svete Stolice otac Federico Lombardi kaže kako je znano da papa Franjo posebnu pažnju ima prema svim velikim krizama današnjega svijeta, a posebno kada je riječ o ljudima koji trpe, kojima je potrebna solidarnost i pomoć. Kao što je otišao na Lampedusu, samo nekoliko mjeseci nakon početka papinstva, kako bi tamo, na granici Mediterana, između Afrike i Italije, izrazio svoju blizinu, tako i sada, kada je stanje vrlo teško na strani Egejskoga mora, Papa želi i konkretno izraziti svoje sudjelovanje i brigu.
http://www.vecernji.hr/svijet/papa-franjo-idem-na-lezbos-izraziti-solidarnost-1075952
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A ja sam nesuđena zvrkhanumajastreb wrote:Pročelje,a ne fasada.Eva wrote:
Moj prijatelj Smajo je,kažu,jedan od najboljih pročelnika u oblasti.
Guest- Guest
Pa u tome i je bit vjere.preko_vode_do_slobode wrote:neće ga nitko montirati pa će nastaviti lajati.. tako to ide .. nije niti čudno zašto ljudi napuštaju katoličku crkvu, kada je to religija bez muda.. papa pere noge islamistima, sa katolicima se svi sprdaju i tako..
Vjera se mora uvijek držati po strani od ovoga svijeta,naročito od politike.
Svećenici ne bi smjeli blagoslivljati vojnike kada polaze u rat,niti držati političke agitacije.
Najgore stvari u povijesti događale su se(i još se događaju) kad se crkva počne pačati u politiku.
Imaš oltar,sakristiju i toga se drži. Također i sport treba odalečiti od politike.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa u tome i je bit vjere.preko_vode_do_slobode wrote:neće ga nitko montirati pa će nastaviti lajati.. tako to ide .. nije niti čudno zašto ljudi napuštaju katoličku crkvu, kada je to religija bez muda.. papa pere noge islamistima, sa katolicima se svi sprdaju i tako..
Svećenici ne bi smjeli blagoslivljati vojnike kada polaze u rat,niti držati političke agitacije.
Najgore stvari u povijesti događale su se(i još se događaju) kad se crkva počne pačati u politiku.
Imaš oltar,sakristiju i toga se drži. Također i sport treba odalečiti od politike.
I kulturu, obrazovanje, policionere, sudstvo itd. itd...
Guest- Guest
Uglavnom HDZ-ovci.Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Pa u tome i je bit vjere.preko_vode_do_slobode wrote:neće ga nitko montirati pa će nastaviti lajati.. tako to ide .. nije niti čudno zašto ljudi napuštaju katoličku crkvu, kada je to religija bez muda.. papa pere noge islamistima, sa katolicima se svi sprdaju i tako..
I kulturu, obrazovanje, policionere, sudstvo itd. itd...
2014-04-22
A moram vam nekaj reć u povjerenju, i Zoki je štel se prikrpat sutrašnjom komemoraciji ŽOZ-a ali ga je Kraus odjebao. Ne trebaju nam političari, ne bavimo se politikom. Baš sam ponosna na svoje.
Guest- Guest
dobro ni mene ovakve stvari ono magija vrač ne oduševljavaju baš jer nemaju smatram temelja u kršćanstvu, ali tekst je ono primitivizam žestok
Ti si autor, ili?marcellus wrote:dobro ni mene ovakve stvari ono magija vrač ne oduševljavaju baš jer nemaju smatram temelja u kršćanstvu, ali tekst je ono primitivizam žestok
Guest- Guest
marcellus wrote:dobro ni mene ovakve stvari ono magija vrač ne oduševljavaju baš jer nemaju smatram temelja u kršćanstvu, ali tekst je ono primitivizam žestok
Pa i tvoji tekstovi su iste magnitude po primitivizmu tako da ti i nemaš baš puno pametovat tvom kolegi nounaru.
Guest- Guest
Ni mene, no evo što index smatra za bolje i privlačnijemarcellus wrote:dobro ni mene ovakve stvari ono magija vrač ne oduševljavaju baš jer nemaju smatram temelja u kršćanstvu, ali tekst je ono primitivizam žestok
http://www.index.hr/oglasi/djevojke-18-24-god-za-brazzers-eu/oid/331035
Guest- Guest
Zašto??? Pa nisu oni krivi što su ih natjerali u rat ili što se moraju braniti a ti bi im u takvim trenutcima i svećenike zabranio??jastreb wrote:Pa u tome i je bit vjere.preko_vode_do_slobode wrote:neće ga nitko montirati pa će nastaviti lajati.. tako to ide .. nije niti čudno zašto ljudi napuštaju katoličku crkvu, kada je to religija bez muda.. papa pere noge islamistima, sa katolicima se svi sprdaju i tako..
Guest- Guest
Ne. Ja bih to ovako. Ljudi,sutra krećemo. Danas ste slobodni.tre911 wrote:
Zašto??? Pa nisu oni krivi što su ih natjerali u rat ili što se moraju braniti a ti bi im u takvim trenutcima i svećenike zabranio??
E pa ti onda odeš u crkvu kao pojedinac,kao vjernik. Moliš se da se vratiš živ i zdrav i to je to.
Zamisli ti sad se Hrvatska zarati sa Slovenijom i onda naš pop počne pričati protiv onih slovenskih vragova,a slovenski pop protiv hrvaških hudiča.
A Bog je jedan.
Zato ti ako si vjernik idi u crkvu,hram,džamiju...pa se sam moli i traži.
Nije li za svaku osudu ono blagosiljanje Škorpiona od strane srpskog popa?
2014-04-22
Ne govorim o političkim govorima. Govorimo o svećeniku koji će upozoriti ljude da ostanu ljudi, da se drže ratnih prava i običaja, da ne ubijaju jer mogu itd. Moje iskustvo sa svećenicima tokom rata ide upravo u tom smjeru.jastreb wrote:Ne. Ja bih to ovako. Ljudi,sutra krećemo. Danas ste slobodni.tre911 wrote:
Zašto??? Pa nisu oni krivi što su ih natjerali u rat ili što se moraju braniti a ti bi im u takvim trenutcima i svećenike zabranio??
E pa ti onda odeš u crkvu kao pojedinac,kao vjernik. Moliš se da se vratiš živ i zdrav i to je to.
Zamisli ti sad se Hrvatska zarati sa Slovenijom i onda naš pop počne pričati protiv onih slovenskih vragova,a slovenski pop protiv hrvaških hudiča.
A Bog je jedan.
Zato ti ako si vjernik idi u crkvu,hram,džamiju...pa se sam moli i traži.
Nije li za svaku osudu ono blagosiljanje Škorpiona od strane srpskog popa?
Guest- Guest
kakvi su to svecenici koji nesmiju jebati?
2014-04-14
Pitaj Irineja.Winter is coming wrote:kakvi su to svecenici koji nesmiju jebati?
2014-04-22
vidi ovoga kako se upecao ko som na duduk,ajde bjezi trupino
2014-04-14
Pa i Irinej po pravilima Crkve nije oženjen i po pravilima kanona ne bi se smio upuštati u vanbračne seksualne aktivnosti.Winter is coming wrote:vidi ovoga kako se upecao ko som na duduk,ajde bjezi trupino
Dakle imaš i sveštenih lica u SPC koji žive (ili bi trebali živiti) u celibatu.
2014-04-22
pa ni tvoj ćaća nikad nije jebo ali si se ti nekako ispizdio jelda
2014-04-14
Winter is coming wrote:pa ni tvoj ćaća nikad nije jebo ali si se ti nekako ispizdio jelda
2014-04-22
Pa ok , to je za autora teksta za javno iznošenje takvih uvreda radi omalovažavanja jedne vjerske zajednice 3 mjeseca do 3 godine za index koji je objavio duplo vise po kaznenom zakonu o diskriminaciji pa neka ga sankcioniraju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svaka čast Marjanoviću,oduševio me njegov tekst,kao da sam ga pisao ja.
Ovo s katoličkim nekrofilskim orgijama dalo mi je ideju da prepravim ovu sliku u katolčadsku verziju s Leopoldom Mandićem.
Ovo s katoličkim nekrofilskim orgijama dalo mi je ideju da prepravim ovu sliku u katolčadsku verziju s Leopoldom Mandićem.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Ustaške orgije uživo na HRT1
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije