Index: katoličke nekrofilske orgije
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Index: katoličke nekrofilske orgije
Inače nema smisla obožavati mrtvo tijelo neke osobe.
Po nijednoj religiji. U Paganskim vjerama njegova duša je u trenutku smrti napustila to tijelo, i do sada se može već reinkanira negdje ili stoji u nekoj od astralnih svjetova. Čak i u abrahamskim religijama je tako ili je u paklu ili u raju. Tako da ovo što rade katolici je čak čudno i za mononteizam,
ali ono ja vjerujem u osobne slobode, ako će netko se klanjati mrtvom lešu, slobodno
Po nijednoj religiji. U Paganskim vjerama njegova duša je u trenutku smrti napustila to tijelo, i do sada se može već reinkanira negdje ili stoji u nekoj od astralnih svjetova. Čak i u abrahamskim religijama je tako ili je u paklu ili u raju. Tako da ovo što rade katolici je čak čudno i za mononteizam,
ali ono ja vjerujem u osobne slobode, ako će netko se klanjati mrtvom lešu, slobodno
Guest- Guest
Leševe svakako bi..neukusni su mi oni preparati životinja po zidovima..dawson wrote:Btw. šta nebi trebalo pustiti leševe da počivaju u miru?
Ljudski 'leševi' su trupla, a ovo su religijski postupci..to se ne komentira iz opće kulture..
2014-04-12
Zakaj se s budalama ne bi sprdalo?IvyTeasdale wrote:Leševe svakako bi..neukusni su mi oni preparati životinja po zidovima..dawson wrote:Btw. šta nebi trebalo pustiti leševe da počivaju u miru?
Ljudski 'leševi' su trupla, a ovo su religijski postupci..to se ne komentira iz opće kulture..
Guest- Guest
Zato što ti ne bi bilo drago da se netko sprda s tvojim vjerskim običajima, nekom budistu da se s njegovim, muslimanu s njegovim..jednostavno, stvar opće kulture..a, tko voli-nek'izvoli..Eva wrote:Zakaj se s budalama ne bi sprdalo?IvyTeasdale wrote:Leševe svakako bi..neukusni su mi oni preparati životinja po zidovima..dawson wrote:Btw. šta nebi trebalo pustiti leševe da počivaju u miru?
2014-04-12
U zadnjem broju NG ima reportaža o ovima.
http://video.nationalgeographic.com/video/indonesia_corpseliveswithfamily?source=relatedvideo
http://video.nationalgeographic.com/video/indonesia_corpseliveswithfamily?source=relatedvideo
Guest- Guest
Kaj god! Nema svetih krava kod mene.IvyTeasdale wrote:Zato što ti ne bi bilo drago da se netko sprda s tvojim vjerskim običajima, nekom budistu da se s njegovim, muslimanu s njegovim..jednostavno, stvar opće kulture..a, tko voli-nek'izvoli..Eva wrote:Zakaj se s budalama ne bi sprdalo?IvyTeasdale wrote:Leševe svakako bi..neukusni su mi oni preparati životinja po zidovima..dawson wrote:Btw. šta nebi trebalo pustiti leševe da počivaju u miru?
Guest- Guest
pa nisi indijka
2014-04-14
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Katoličke nekrofilske orgije vol.2
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio
» Nastavljaju se Vastaške orgije
» Antikatolčadske medijske orgije
» Ustaške orgije uživo na HRT1
» Katolčadske nekrofilske orgije II.dio