NOĆAS ZA POVIJEST
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: NOĆAS ZA POVIJEST
večeras game 7. kako je lebron pokazao tko je tata. valjda će bit egal utakmica jer mi je puna kapa dvoznamekastih šamaranja
kakvo brukanje mvp-a u zadnjoj. i prošle godine je slabo igrao a mediji mu samo skaču po penisu jer šamara u regular. klay također podbacio no on je takav, jednu utakmicu sam odluči a drugu ga nema. irving i green ubili a lebron školovao i bez šuta mada je malo smiješno vidit kako tu ide sve gori. da ima kobeov šut i leđnu tehniku sa napadačkim mudima zaboravili bi jordana
gsw mi ide na kurac zbog spammanja trice jer takvu košarku ne volim i samo mi je radi toga drago da su popušili mada clv ne igra nešto bajno.
ps. ovaj love je takva prevara da nemam riječi razumijem da ne igra što bi htio ali opet toliko propast.. i za njega i za cavse bi bilo najbolje da se rastanu
gsw mi ide na kurac zbog spammanja trice jer takvu košarku ne volim i samo mi je radi toga drago da su popušili mada clv ne igra nešto bajno.
ps. ovaj love je takva prevara da nemam riječi razumijem da ne igra što bi htio ali opet toliko propast.. i za njega i za cavse bi bilo najbolje da se rastanu
nba postao holivud, bas sam se razocarao.
ali ona blokada 'brona na iguodali na 89-89 je B R U T A L N A!
najbolji potez finalne serije.
ali ona blokada 'brona na iguodali na 89-89 je B R U T A L N A!
najbolji potez finalne serije.
Guest- Guest
Gazi prevaru, bravo za kralja i te nesretne cavse i konacno malo veselja za grad cleveland koji je nedavno proglasen najvecim/najsiromasnijim gradom u americi!
nowitzki-
2014-04-27
curry podbacio,nije se našao nakon one ozlijede
izgleda da mu ne prijaju velike utakmice. ni prosle godine nista nije odigrao u finalu, iguodala im je doneo prsten...
Guest- Guest
curry u finalnoj seriji imao više turnovera nego asista lol pa to ni ukić ne bi izveo
kic wrote:nemoj srat da postoji - Cavs Balkan stranica
verovatno balije tamo kolo vode...
Guest- Guest
nije da pratim ili uopće znam išta o tome ali vidim da je real iskarao barcu u finalu. jel kmeče kompleksaši
a sunce ti jebem,ove treba streljati:
TIMOFEJ MOZGOV potpisao je za Los Angeles Lakerse, a njegov ugovor šokirao je mnoge.
Naime, 29-godišnji ruski centar, koji je u posljednjem doigravanju rijetko dobivao priliku u dresu Clevelanda i koji ima problema s ozljedama, dobio je čak 64 milijuna dolara za četiri sezone.
TIMOFEJ MOZGOV potpisao je za Los Angeles Lakerse, a njegov ugovor šokirao je mnoge.
Naime, 29-godišnji ruski centar, koji je u posljednjem doigravanju rijetko dobivao priliku u dresu Clevelanda i koji ima problema s ozljedama, dobio je čak 64 milijuna dolara za četiri sezone.
nadam se da je u pitanju neko pranje love jer sve drugo nema smisla
evo i conley potpisao najveci ugovor u nba-u.
a balija teletovic dobio 10 miliona po sezoni od sucksa.
kakav cirkus od lige...
kakav cirkus od lige...
Guest- Guest
Braćala wrote:evo i conley potpisao najveci ugovor u nba-u.
kakav cirkus od lige...
Nakon što su Derricka Rosea poslali u New York, Chicago Bullsi su mu zamjenu pronašli u 30-godišnjem Rajonu Rondu koji je prošle godine u dresu Dallasa i Sacramenta bio najbolji asistent NBA lige u regularnoj sezoni.
Rondo bi s Bullsima trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara.
Rondo bi s Bullsima trebao potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 28 milijuna dolara.
Jedna od najvećih košarkaških zvijezda današnjice 27-godišnji Kevin Durant sve je bliži prijelazu iz Oklahoma City Thundera u Golden State Warriorse, a odluku o tome gdje će nastaviti karijeru trebao bi obznatiti u sljedeća 24 sata, objavili su brojni američki mediji pozivajući se na različite izvore.
pičkica. želim mu sve najgore i poserem se na možebitni prsten
Similar topics
» Noćas za WBC pojas
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'