NOĆAS ZA POVIJEST
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
NOĆAS ZA POVIJEST
Re: NOĆAS ZA POVIJEST
kako su mi smiješni ovi miješani sa svijetlom kožom i afro kosom a vidi kobea pravi crnjo kao i većina najvećih
Samo neka pregazi gsw i dallas sigurno 6
nowitzki-
2014-04-27
ni to ne pomaze malom dallasu, sledi metla u prvom kolu.
jedinu titulu su uzeli kada im je tu bio pedja...
jedinu titulu su uzeli kada im je tu bio pedja...
Guest- Guest
Da je netko rekao prije sezone da ce dallas bit 6., rekao bi da se drogira, niti imam kakva ocekivanja niti imaju protisak rezultata...ali u svakom slucaju bolje je igrat protiv oklahome mego protiv san antonija
nowitzki-
2014-04-27
svakako, svakako-all star play, jedan od najperspektivnijih bekova lige na dvojci, parsons na torjci i dirk i ti nisi ocekivao razigravanje. ne lazi narod, kurvicki...
Guest- Guest
Kako si glup, napisao sam na pocetku sezone kad je zaza leteca tvrdjava potpisao za dallas da je ovo najsimpaticnija ekipa u povjesti dallasa (meni osobno) sa dirkom, zazom i williamsom ali da ce bit uspjeh ako udju u play off
nowitzki-
2014-04-27
Da nije barea poludio zadnjih 5 utakmica i dirk rutinski rijesavao bili bi na kraju 10-ti na zapadu
nowitzki-
2014-04-27
mali klubovi slave sesto mesto kao titulu. bice metlica od oklahome u prvom kolu...
Guest- Guest
Kad nemas sta pametno napisat, ne pisi
nowitzki-
2014-04-27
scorpion-
2014-04-18
koja guzva na istoku, bukvalno svi (osim clevelenda) mogu da ispadnu u prvom kolu.
ni na zapadu nista nije bolje, jedino su sigurni golden state, oklahoma i spursi...
ni na zapadu nista nije bolje, jedino su sigurni golden state, oklahoma i spursi...
Guest- Guest
i velika sramota sto se se oni klosari iz houstona domogli play offa, igraju ubedljivo najgoru kosarsku u celoj ligi. ne igraju kosarsku, igraju klosarsku...
Guest- Guest
Samo mi nije jasno zašto na podforumu "Nogomet" pišete o košarci??? Imate podforum "Košarka" i tamo serite, nemojte ovdje morit nas koje to sranje od sporta ne zanima
Pa nije bas isto i na zapadu ako je po tebi portland-clipersi jedina utakmica di je zanimljivoBraćala wrote:koja guzva na istoku, bukvalno svi (osim clevelenda) mogu da ispadnu u prvom kolu.
nowitzki-
2014-04-27
scorpion wrote:Samo mi nije jasno zašto na podforumu "Nogomet" pišete o košarci??? Imate podforum "Košarka" i tamo serite, nemojte ovdje morit nas koje to sranje od sporta ne zanima
isto kao sto ni nas normalne ne zanimaju vase nacisticko-ustaske idiotarije, mamu vam jebem glupu i bolesnu.
Guest- Guest
nowitzki wrote:Pa nije bas isto i na zapadu ako je po tebi portland-clipersi jedina utakmica di je zanimljivoBraćala wrote:koja guzva na istoku, bukvalno svi (osim clevelenda) mogu da ispadnu u prvom kolu.
potencijalno je bila zanimljiva serija spursa i memphisa, ali je memphis pao u formi. mislim da su izgubili 10 zaredom...
od trece su pali na sedmu poziciju.
Guest- Guest
Bracala puši kuracBraćala wrote:scorpion wrote:Samo mi nije jasno zašto na podforumu "Nogomet" pišete o košarci??? Imate podforum "Košarka" i tamo serite, nemojte ovdje morit nas koje to sranje od sporta ne zanima
isto kao sto ni nas normalne ne zanimaju vase nacisticko-ustaske idiotarije, mamu vam jebem glupu i bolesnu.
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Noćas za WBC pojas
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
» noćas iznad šumadije...
» Noćas spavamo sat vremena dulje
» Bahmut noćas mora pasti
» 'Nocas smo ih do jedan ubijali.Joj,da si cuo kako cvile'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet