Josipović i Štrbac o "ustaškoj zmiji"
Page 1 of 1
Josipović i Štrbac o "ustaškoj zmiji"
Josipović o "ustaškoj zmiji"; Štrbac: Prelomno...
Beograd -- Državnom obeležavanju godišnjice stradanja u najvećem logoru NDH neće prisustvovati predstavnici
Srba, Jevreja, antifašista, ali ni brojni hrvatski zvaničnici.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_category=11&nav_id=1119646
Beograd -- Državnom obeležavanju godišnjice stradanja u najvećem logoru NDH neće prisustvovati predstavnici
Srba, Jevreja, antifašista, ali ni brojni hrvatski zvaničnici.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=04&dd=13&nav_category=11&nav_id=1119646
Re: Josipović i Štrbac o "ustaškoj zmiji"
Podela u hrvatskom društvu zbog odnosa prema zločinima ustaškog režima u NDH tokom Drugog svetskog rata otkriva pravo stanje u toj zemlji, stav je Veritasa.
“Ovo je prelomni trenutak da se u Hrvatskoj nešto promeni, a to bi moglo da bude početak pravog suočavanja sa prošlošću, prave katarze i sa ratovima devedesetih i drugim prethodnim ratovima. Istina može mnogo da uzmemiri, ali posle toga sledi pomirenje”, rekao je Savo Štrbac iz Veritasa.
“Ovo je prelomni trenutak da se u Hrvatskoj nešto promeni, a to bi moglo da bude početak pravog suočavanja sa prošlošću, prave katarze i sa ratovima devedesetih i drugim prethodnim ratovima. Istina može mnogo da uzmemiri, ali posle toga sledi pomirenje”, rekao je Savo Štrbac iz Veritasa.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Aj ti sad s ovakvima pričaj o Jasenovcu i tamošnjim 700.000 žrtava...
Ero wrote:Aj ti sad s ovakvima pričaj o Jasenovcu i tamošnjim 700.000 žrtava...
to je zrelo za opsežno psihijatrijsko promatranje
Guest- Guest
Dobro Štrbac, jasno mi je, ali zar i Josipović? Znao sam da nema sve ovce na broju,metilda wrote:Ero wrote:Aj ti sad s ovakvima pričaj o Jasenovcu i tamošnjim 700.000 žrtava...
to je zrelo za opsežno psihijatrijsko promatranje
ali da je i shizofrenik...e to mi nije bilo ni na kraj pameti.
Ajde savo sebe pere i pokušava ono što je uvijek radio no što budaletina josipović radi u tom društvu??? to treba u luđačku košulju pod hitno strpati
Guest- Guest
Ne samo oni, nego i Kolindica, premijer, kao i Petrov i Karamarko, svi jednoglasno NDH i ustaše proglašavaju zločinačkom tvorevinom i zločincima. Kaj znači kad dođe butler iz Bijele kuće.
Pjevaj ustaške pjesme, kliči ustaški pozdrav, imaj ustaše u Vladi - ali imovinu vrati! Hm, kako će se Karamarkova Vlada osjećati provodeći ovu direktivu?
Zmijoljupci pozor!
Pjevaj ustaške pjesme, kliči ustaški pozdrav, imaj ustaše u Vladi - ali imovinu vrati! Hm, kako će se Karamarkova Vlada osjećati provodeći ovu direktivu?
Zmijoljupci pozor!
Guest- Guest
for apartment ready! dajte mi one crvene kockice
2014-04-14
Cuj ove budaletine...strbac nas proglasava krivima za ratove devedesetih...e nes djikane nes do vijeka....ti nudis pomirenje i katarzu..u mamu vam jebem nakaradnu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebi ti svoju mamu
2014-04-14
Ma ko je I šta je više taj Štrbac pa da ja moram svako malo trpjeti terror po medijima radi toga tipa.
Frajer je bukvalno NIKO I NIŠTA, DUplo Golo, apsolutna ništica, nula bodova, vacuum, praznina ... ne znam više kako da se izrazim.
Kome je potrebno davanje publiciteta nečemu što je manje I nebitnije od jednog virusa.
Frajer je bukvalno NIKO I NIŠTA, DUplo Golo, apsolutna ništica, nula bodova, vacuum, praznina ... ne znam više kako da se izrazim.
Kome je potrebno davanje publiciteta nečemu što je manje I nebitnije od jednog virusa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Kotromanović oštro odgovorio HDZ-ovcu koji želi 'otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji'
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Govnar i govnjarka!Puhovski i Terselicka o NDH i 'ustaskoj kuni'
» Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
» Savo Štrbac:'Hrvati su Srbi'
» Govnar i govnjarka!Puhovski i Terselicka o NDH i 'ustaskoj kuni'
» Fašisti cinkaju ilegalne migrante ustaškoj policiji
» Savo Štrbac:'Kristalna noć u Zadru pre 27 godina'
Page 1 of 1